1500 vuotta vanha raamattu todistaa: Jeesus ei kuollutkaan ristillä

Muinainen, noin 1500-2000 vuotta vanha raamattu on löydetty Turkista, Ankaran etnografisesta museosta.

Kirja löydettiin vuonna 2000, ja se on sen jälkeen pidetty salassa. Se sisältää Barnabaan evankeliumin — Barnabas oli Kristuksen opetuslapsi — joka todistaa että Jeesusta ei ristiinnaulittu, eikä hän ollut Jumalan poika, vaan profeetta. Kirja mustamaalaa myös apostoli Paavalia ”huijariksi”. Kirja väittää myös, että Jeesus ylösnousi taivaaseen elävänä, ja että Judas Iskariot ristiinnaulittiin Jeesuksen sijaan.

The National Turk:n raportti kertoo, että raamattu saatiin haltuun salakuljettajilta eräässä operaatiossa Välimerellä. Raportin mukaan jengi sai syytteet antiikin salakuljetuksesta, laittomasta kaivauksesta, ja räjähteiden hallussapidosta. Kirja itsessään on 40 miljoonan Turkin liiran arvoinen (n. 28 miljoonaa dollaria).

Kirjan aitous

Raporttien mukaan asiantuntijat ja uskonnolliset auktoriteetit Tehranissa pitävät kirjaa aitona. Kirja itsessään on kirjoitettu kultakirjaimin löyhästi nivotulle nahkasivulle arameaksi, Jeesuksen Kristuksen kielellä.

Teksti mukailee Islamin oppeja, ja on vastoin Uuden Testamentin käsitystä kristinuskosta. Jeesus ennustaa myös profeetta Muhammedin tulemisen, joka perustaisi Islamin 700 vuotta myöhemmin.

Uskotaan, että Nikean jaoston aikaan, jolloin katolinen kirkko valkkasi evankeliumit jotka tulisivat nykymuotoiseen tuntemaamme raamattuun, Barnabaan evankeliumi olisi jätetty pois raamatusta neljän tunnetun evankeliumin tieltä. Monia raamatun tekstejä on löydetty jälkeenpäin, mukaanlukien Kuolleen meren kirjakääröt, mutta tämä kirja huolestuttaa Vatikaania eniten.

Katolinen kirkko haluaa mukaan

Mitä tämä tarkoittaa kristinuskoon pohjautuville uskonnoille ja näiden seuraajille?

Vaikeuksia. Vatikaani on pyytänyt päästä tutkimaan löytöä Turkin viranomaisilta. Nyt kun kirja on löydetty, tulevatko he hyväksymään sen todistusaineistona? Kieltävätkö he sen kokonaisuudessaan? Kutsuvatko he sitä ”muslimien valheeksi”, kuten teki ”Truth”-lehti vuonna 2000?

Monille tämä kirja on toivon pilkahdus, että uskovaiset pian tajuavat heidän uskon kohteensa olevan täysin mielivaltainen; ja että kaikki teksti, erityisesti uskonnollinen teksti, on tulkinnanvaraista.

Mitä tämä tarkoittaa ateistien/agnostikkojen/sekulaariajattelijoiden tapauksessa? Onko teksti totta? Väärennös? Onko sillä väliä? Toivottavasti tämä uutinen inspiroi uskovaisia kysymään kysymyksiä sen sijaan että osoiteltaisiin sormia johonkin suuntaan tai uskottaisiin jotain sokeasti.

Pyydämmekin ettette menisi pilkkaamaan ketään tai huutelemaan että ”olinpas oikeassa”. Suurin vaara uskossa on että ihmiset uskovat mitä haluavat, ja he puolustautuvat kaikelta todistusaineistolta, erityisesti kun todistusaineisto muokkaisia heidän maailmankuvansa perustaa. Suurin syyllinen vaaraan on egoansa; toisten hyväksyntä/kritisointi siitä että he ovat erilaisia kuin sinä.

Satojen vuosien ajan sokean uskon ”puolustus” on ajanut kansakuntia sotaan, väkivaltaan, syrjintään, orjuuteen ja se on muokannut ihmisistä sellaisia robotteja kuin he ovat tänä päivänä. Ja juuri näin kauan kaikki tämä on ollut valheiden oikeuttamaa. Jos tiedät paremmin, käyttäydy myös sen mukaisesti.

 

Artikkelin julkaissut ZON News.

 

3 vastausta artikkeliin ”1500 vuotta vanha raamattu todistaa: Jeesus ei kuollutkaan ristillä”

  1. Vanha juttu joka on edelleen hölynpölyä, mutta niinkuin kirjoittaja sanoi:
    ”Toivottavasti tämä uutinen inspiroi uskovaisia kysymään kysymyksiä sen sijaan että osoiteltaisiin sormia johonkin suuntaan tai uskottaisiin jotain sokeasti”,
    niin toivottavasti myös ateistit/agnostikot ja muslimit muistavat kysyä kysymyksiä, eivätkä usko jotakin sokeasti varsinkaan kun lähteet ja todistusaineisto puuttuu, erityisesti kyseisen kirjoituksen iästä.

    Muista lähteistä kun lukee jutusta niin mainitaan vain että se olisi noin 1500 vuotta vanha. Ilmeisesti ’-2000’ on ollut pakko lisätä, koska 500+ vuotta Kristuksen jälkeen ja itse Barnabaan jälkeen ilmestynyt yksittäinen kirjoitus (joka selvästi edustaa islamilaista agendaa) ei voi mitenkään luotettavuudeltaan lyödä kaikkia niitä 100+ vuotta Kristuksen jälkeen ilmestyneitä käsikirjoituksia jotka ovat Barnabaan evankeliumin kanssa täysin ristiriidassa.

  2. Toisaalta aivan samantekevä asia, sillä kyseinen uskonto ei ole, aivan kuten eivät muutkaan valtauskonnot, koskaan tuottanut sitä mistä se puhuu, eli rauhaa, lähimmäisen rakkautta jne. Voisi sanoa, että valtauskonnot ovat kuin kahvinkeittimiä, jotka eivät keitä kahvia. Jos kiinnostaa löytää jotakin mikä oikeasti toimii, niin kannattaa tutustua Alkuajatukseen.

  3. Tuohan on selkeesti ristiriitaista. Kun tämä koko Jeesus asia Ja se on totta että Jeesus on Jumalan Poika ja Hän kuollut Ristillä ja noussut Taivaaseen Meidän syntiemme tähden ja kantanut sairautemme tähden Ja noussut taivaan Jumalan ylösvoimalla taivaaseen tämä on Totuus Ja perus lähtö kohta. kun tässä väitetään että hän ei ole Jumalan Poika Vaan profeetta Niin kuinka hän olisi suoraan ylösnoussut taivaaseen niinkuin tekstissä lukee. Siis miettikää minkä Jumalan profeetta Hän sitten olisi, tämän väitöksen mukaan? allahin profeetta vaiko jonkun muun epäjumalan profeetta? Sillä kun Jeesus on kuollut ristillä ja TaivaanJumalan Kaikkivaltiaan Ylösnousemus voimalla on noussut Taivaaseen. Niin millä ja kenen voimalla tämä kyseiseksi väitettyprofeetta olisi noussut Taivaaseen? Hyvän Jumalan voimalla vai pahan voimalla vai ihmisten mielikuvituksen voimalla? Lukioita siunaten Jeesuksen Nimessä toivoo Desire.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.