AIDS on ihmisen luomus

”Kaikkein myrkyllisin lääke, joka on koskaan saanut luvan pitkäaikaiseen käyttöön vapaassa maailmassa.
… AZT on reseptilääke, ja valmistajan itsensä mukaan se aiheuttaa oireita, joita ei voida erottaa AIDSista.
Joten sanoisin, että ei ole ylimielistä minulta sanoa, että AZT on AIDS mutta reseptillä.”
~ Dr Peter Duesberg

Huom: Poliisi tappoi William Cooperin marraskuun 5. päivä 2001.

A.I.D.S. on ihmisten luomus
kirjoittanut William Cooper
PVM: 27.07.90 21:02

Kaikille,

Viime viikonloppuna Las Vegasissa pitämieni puheiden aikaan paljastin muutaman asian AIDSista, jotka olen pitänyt sisälläni. Olen jo paljastanut, että näin että AIDS oli luotu eliminoimaan epähaluttavat elementit yhteiskunnasta silloin, kun olin laivaston turvallisuus- ja tiedustelupalvelussa. Esitin tämän faktan paperissani ”The Secret Government.”

Nyt esitän loputkin.

Tieteentekijät tekivät ensimmäisen tutkimuksen vuonna 1957 Huntsvillessa, Alabamassa. Tuo tutkimus johti niinkutsuttuun ”Alternative 3”:n. Toisen tutkimuksen teki Rooman Klubi vuonna 1968 määrittääkseen rajat ihmispopulaation kasvulle. Tuon tutkimuksen seuraus oli, että sivilisaatio siten kuin me sen tunnemme romahtaisi pian vuoden 2000 jälkeen ellei populaation kasvua rajoitettaisi rankalla kädellä. Tri. Aurelio Peccei Rooman Klubista esitti useita huippusalaisia ehdotuksia johtavalle eliitille. Näistä tärkein oli ehdotus kehittää mikrobi, joka hyökkäisi ihmisen autoimmuunijärjestelmään ja näin tekisi rokotteen kehittämisen siihen mahdottomaksi.

Annettiin käsky kehittää tällainen mikrobi, sekä myös kehittää siihen sekä lääke että ehkäisymenetelmä. Mikrobia tultaisiin käyttämään kansaan ja se tultaisiin antamaan kaikille rokotteessa, jonka kaikille antaisi Maailman Terveysjärjestö WHO. Ehkäisyä tulisivat käyttämään johtava eliitti. Lääkettä tultaisiin antamaan selviytyjille, kun he päätttäisivät sen että nyt ihmisiä on kuollut tarpeeksi. Tämän suunnitelman nimi oli Global 2000.


(toim. huom.) Lue Jimmy Carterin hallinnon tuottama Global 2000 -raportti:

The Global 2000 Report to the President: Entering the 21st Century, Volume One. See: Global 2000 Vol. 1 (14 MB).

The Global 2000 Report to the President: The Technical Report, Volume Two. See: Global 2000 Vol. 2 (18 MB)

The Global 2000 Report to the President: The Government’s ”Global Model” , Volume Three. See Global 2000 Vol. 3. (22 MB)


Lääke ja ehkäisy on pidetty kansalta piilossa. Yhdysvaltain kongressi sai rahoitusta H.B. 15090:n alaisuudessa, jolloin $10 miljoonaa annettiin puolustusministeriölle tuottamaan ”synteettinen biologinen taudinaiheuttaja, jota ei ole olemassa luonnollisesti ja jota vastaan kenelläkään ei ole luonnollista immuniteettia.” ”Seuraavien 5-10 vuoden aikana olisi todennäköistä, että tämä uusi mikro-organismi olisi mahdollista kehittää, joka eroaisi tietyssä tärkeässä mielessä kaikista tunnetuista taudinaiheuttajista. Näistä kaikkein tärkein oli se, että olisi mahdollista erotella immunilogiset ja terapeuttiset prosessit, joista me olemme riippuvaisia suhteellisen vapautemme säilyttämisessä tartuntataudeilta.” Projekti suoritettiin Fort Detrickissa, Marylandissa. Johtava eliitti aikoi tuhota suuria populaatioita, ja sen kohteena oli ”yhteiskunnan epähaluttavat elementit”. Erityisesti kohteina olivat mustat, latinot ja homoseksuaalit. AIDSin kehittäneen projektin nimi oli MKNAOMI. Afrikan manner infektoitiin isorokkorokotteella vuonna 1977. Amerikkalaispopulaatio infektoitiin 1978 hepatiitti B -rokotteella CDC:n ja New Yorkin veripalvelujen kautta. Nyt tiedät koko tarinan. Käskyn oli antanut BILDERBERG-RYHMÄN POLIITTINEN KOMITEA, joka sijaitsee Sveitsissä. Myös muita käskyjä annettiin. Yksi niistä on helpoin tarkistaa, se on Haig-Kissinger -depopulaatiopolitiikka, joka luonnosteltiin ulkoministeriön kautta.

Kun välitätte tämän informaation muille, älkää muokatko sitä ja antakaa minulle kaikki kunnia tästä informaatiolähteenä. Postatkaa yhteystiedot mukaan. Tällä tavoin minä pysyn hengissä. Voitte ottaa modeemilla yhteyden BBS:n nimeltä THE CITIZENS AGENCY FOR JOINT INTELLIGENCE, SYSOP – WILLIAM COOPER, (602) 567-6725

Auttaakseni tutkimuksianne tästä RIKOKSESTA, raportti jossa asia esitetään on ”THE LIMITS TO GROWTH” A REPORT FOR THE CLUB OF ROME’S PROJECT ON THE PREDICAMENT OF MANKIND. Tutkimus aloitettiin huhtikuussa 1968 Accademia dei Linceissa Roomassa. He tapasivat tri. Aurelio Peccein koollekutsumana. Tri. Peccei esitti tutkimuksen huippusalaiset suositukset, ja hän vannoi ettei käyttäisi ehkäisyä tai ottaisi lääkettä jos mikrobi kehitettäisiin ja hän saisi taudin. Tri. Peccei sai suuren sankarin arvonimen, kun hän päätti ottaa saman riskin kuin muukin kansa. Tutkimuksen julkiset tulokset julkaistiin 1972. MIT:n projektitiimi, joka osallistui tutkimukseen, on esitetty alla:

Dr. Dennis L. Meadows, johtaja, Yhdysvallat

Dr. Alison A. Anderson, Yhdysvallat (saasteet)

Dr. Jay M. Anderson, Yhdysvallat (saasteet)

Ilyas Bayar, Turkki (maatalous)

William W. Behrens III, Yhdysvallat (resurssit)

Farhad Hakimzadeh, Iran (populaatio)

Dr. Steffen Harbordt, Saksa (sosiopoliittiset trendit)

Judith A Machen, Yhdysvallat (hallinto)

Dr. Donella H. Meadows, Yhdysvallat (populaatio)

Peter Milling, Saksa (pääoma)

Nirmala S. Murthy, Intia (populaatio)

Roger F. Naill, Yhdysvallat (resurssit)

Jorgen Randers, Norja (populaatio)

Stephen Shantzis, Yhdysvallat (maatalous)

John A. Seeger, Yhdysvallat (hallinto)

Marilyn Williams, Yhdysvallat (dokumentointi)

Dr. Erich K. O. Zahn, Saksa (maatalous)

Kun tutkimus tuli vuonna 1969 valmiiksi, YK:n pääsihteeri U Thant antoi seuraavan lausunnon:

”En halua olla ylidramaattinen, mutta voin vain todeta minulle pääsihteerinä saatavilla olevasta informaatiosta, että Yhdistyneiden Kansakuntien jäsenillä on mahdollisesti kymmenen vuotta aikaa jäljellä panna kaikki muinaiset riitansa taakseen ja käynnistää globaali kumppanuus asevarustelun hillitsemiseksi, populaatioräjähdyksen ehkäisemiseksi ja antaa kehitykselle tukensa. Jos tällaista globaalia kumppanuutta ei saada ensi vuosikymmenellä aikaan, silloin pahoin pelkään että mainitsemani ongelmat ovat saavuttaneet niin suuret mittasuhteet, että ne tulevat ylittämään kykymme kontrolloida niitä.” U Thant, 1969

MKNAOMI kehitettiin erikoisoperaatiodivisioonan tieteentekijöiden keskuudessa Ft. Detrickissa, Marylandissa CIA:n valvonnan alaisuudessa ja CIA:ta varten. Viittaus MKNAOMI-projektiin löytyy kirjasta ”The Intelligence Community” kirjoittanut Fain et al, Bowker, 1977.

Vakuutan kaikki yllä esitetyt tiedot tosiksi ja oikeiksi parhaan muistini ja tietoni mukaan. Annan tämän informaation maailman ihmisille siinä toivossa, että jollain tulee olemaan riittävästi rohkeutta ja resursseja auttaa minua lopettamaan tämä hulluus. Illuminati (järjestö) on suuren osan maailmaa vallankahvassa ja he ovat julistaneet sodan kaikkien maiden kansoja vastaan. Meidän tulee pysäyttää tämä kaikin keinoin. Auttakaa minua, sillä en voi tehdä tätä yksin. Lähettäkä tämä tiedosto muokkaamattomana kaikille jonka tunnette ja pyytäkää heitä tekemään samoin. Jumala teitä kaikkia siunatkoon.

William Cooper

 

Artikkelin julkaissut The Watcher Files

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.