Aiheuttaako maan magneettisten napojen liikkuminen ilmastonmuutoksen?

Ovatko maapallon magneettiset navat kääntymässä ympäri? Tulivuorenpurkaukset, maanjäristykset, omituiset äänet merestä. Uudet shokkitodisteet viittaisivat magneettisten napojen kääntymiseen, joka tapahtuessaan nopeasti tulee aiheuttamaan kaaosta ympäri maailman.

Yhtäkkinen muutos heittäisi maapallon pois tasapainosta niin merkitsevän paljon että se voisi aikaansaada tuhoisia maanjäristyksiä ja tsunameita maailmanlaajuisesti niin suurella tasolla, että emme pysty edes kuvittelemaan niiden vaikutuksia.

Napojen siirtymät aiheuttavat tektonisten laattojen liikkeitä, massiivisia reikiä maankuoreen. Mannerlaatat puskevat toisiaan vastaan kunnes jännitys purkautuu.

Nämä ovat nyt varoitusmerkkejä luonnonkatastrofeista ja muista omituisista, ilmeisestikin toisistaan riippumattomista tapahtumista jotka viittaisivat mahdolliseen napojen kääntymiseen. On laajalti tunnustettua, että magneettinen pohjoinen, joka osoittaa maapallon pohjoissuuntaan, johon kompassit ja muut navigaatiolaitteet luottavat, liikkuu yhä kiihtyvällä nopeudella kohti Venäjää sen nykyiseltä paikaltaan Grönlannin vierestä. Se on liikkunut 400 kilometriä viimeisen kymmenen vuoden aikana ja liike vain kiihtyy.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

2 vastausta artikkeliin ”Aiheuttaako maan magneettisten napojen liikkuminen ilmastonmuutoksen?”

 1. Poistakaa kommenteista käyttäjien mahdollisuus luoda omia linkkejä:

  Esimerkki;

  Viimeisimmät kommentit:

  kallio jarmo: Muinaiset avaruusolennot 200 tuhatta vuotta sitten

  Sisustonne käyttäjä katsoo mielenkiintoista kommentti otsikkoa ”Muinaiset avaruusolennot 200 tuhatta vuotta sitten” ja klikkaa linkkiä niin että se osuu ensimmäisenä olevaan ”kallio jarmo” kohdalle. Eli käyttäjä ei nyt pääsekkään kiinnostavaan kommenttiin vaan ”kallio jarmo” onkin käyttäjän tekemä ”linkki”:
  http:\\feicbook
  jota käyttäjän selain rupeaakin täyttämään feicbook.com … .net yms. Tämä taas johdattaa monille roskasivuille, testatkaa vaikka itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.