Avaruusolentojen viesti ranskalaisessa kolikossa vuodelta 1701

Havaintopäivämäärä: heinäkuun 20, 2020
Havainto: ranskalainen jeton, 1701
Haluan kiittää lahjoittajia, käytän kaiken 100-prosenttisesti ostamaan näitä esineitä joista teen videoita.

Tämä on kuin Da Vincin piilossa olevat symbolit, joiden merkitykset ja koodit ovat maalauksissa, veistoksissa ja arkkitehtuurissa. Se on siellä… mutta oletko valmis sille? Suurin osa ei ole.

Katselin vanhoja ranskalaisia kolikoita verkossa ja törmäsin tähän. Pelimerkkiin, jossa on avaruusolentojen viesti. Viesti lähetettiin tulevaisuuteen pienessä ranskalaisessa kolikossa, joka jäisi huomiotta vuosisatojen ajaksi, kunnes viesti tajuttaisiin.

Huomaa miten kolikossa on satelliittilautanen josta lähtee säde… kohti kirkasta tähteä. Tähti näyttää auringolta, mutta ei voi sanoa varmaksi. Helposti havaittavissa on englanninkieliset sanat kolikon ylälaidassa: ET. Tällä on varmasti merkityksensä ranskaksikin, mutta se oli strategisesti sijoitettu ylös muiden tiedoksi, että avaruusolento oli Maapallolla vuonna 1701… valmiina vaikuttamaan ranskalaiseen kulttuuriin.

Avaruusolentojen lajit ovat vaikuttaneet ihmiskunnan kehitykseen koko olemassaolomme ajan. Katso ulos, katso ympärillesi, uskotko että olemme saaneet kaiken tämän aikaan yksiksemme?

Scott C. Waring

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”Avaruusolentojen viesti ranskalaisessa kolikossa vuodelta 1701”

  1. Mielenkiintoinen tuo ranskalainen jeton kolikko vuodelta 1701. Tulee tosiaankin mieleen Da Vinci koodi elokuva. Viesti voi olla monimutkainen ja salakirjoitettu. Da Vinci elokuvassa ainoastaan professori Robert Langdon pystyy murtamaan koodin ja hänen avukseen saapuu Sophie Neveu, Ranskan poliisin kryptologi.

    ”Viesti lähetettiin tulevaisuuteen pienessä ranskalaisessa kolikossa, joka jäisi huomiotta vuosisatojen ajaksi, kunnes viesti tajuttaisiin.”

    Samaa mieltä tästä että kolikko on kuin Leonardo Da Vincin maalauksissa veistoksissa ja arkkitehtuurissa piilossa olevat symbolit, joiden merkitykset avautuu vasta tulevaisuudessa. Vuonna 1701 ei vielä ollut satelliitti lautasantenneja, joista voisi lähetetään viestejä toisiin tähtijärjestelmiin. Kolikon aurinko voisi olla vain viitteelinen symboli kaikista tähdistä, joihon viestit tulevaisuudessa lopulta lähetetään. ET saattoi hyvinkin olla käymässä Maapallolla vuonna 1701 kun kolikko suuniteltiin ja painettiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.