Bigelow Instituten esseekilpailun voittajat on julkaistu

Esseekilpailun 29 esseetä käsitteli parasta mahdollista näyttöä kuolemanjälkeisestä elämästä. Esseet on nyt julkaistu ja luettavissa verkossa.

Robert Bigelow, joka on usein ilmaissut kiinnostuksensa UFO-ilmiöön ja jonka vaikutusvalta näkyy AATIP-ohjelman perustamisessa, alkuvuodesta ilmoitti pitävänsä kirjoituskilpailun, jonka tavoitteena oli etsiä todisteita sille mitä meille tapahtuu kuolemamme jälkeen.


Esseet ovat kiinnostavaa luettavaa. Kuva: NASA / Bill Ingalls

Bigelow Institute for Consciousness Studiesin kautta pidetyn kilpailun tarkoituksena oli rohkaista tieteentekijöitä, filosofeja ja muita ajattelijoita kirjoittamaan esseitä kuoleman jälkeisestä elämästä.

Aiemmin tässä kuussa paljastettiin, että voittajalle oltiin luvattu jopa puoli miljoonaa dollaria.

Nyt useita viikkoja ilmoituksen jälkeen kaikki 29 voittanutta esseetä on julkaistu Bigelow Instituten verkkosivuilla, josta kuka tahansa voi niitä lukea.

”BICS ylpeänä julkaisee, ensimmäistä kertaa, kaikki 29 voittajaesseetä vuoden 2021 esseekilpailusta”, instituutin sivuilla lukee. ”Mikään näistä esseistä ei ole julkaistu aiemmin. Esseet ovat täysin uutta materiaalia, jotka on kirjoitettu nimenomaan tätä kilpailua varten.”

”Me toivomme, että nämä esseet kollektiivisesti ovat arvokas resurssi tutkijoille ja kansalle, joista kävisi ilmi ihmistietoisuuden selviäminen ruumiin kuoleman jälkeen.”

”Lukijoiden tutkaillessa kolmea parhaimpaa esseetä, jotka ovat tri. Jeffrey Mishloven, tri. Pim van Lommelin ja  tri. Leo Ruickbien kirjoittamia, käy selväksi että tulokulmia on monenlaisia käsitellä ihmistietoisuuden selviämistä ruumiin kuoleman jälkeen.”

”Voittajat valittiin heidän esittämien argumenttiensa vakuuttavuuden perusteella.”

Klikkaa tästä lukeaksesi esseet.

 

Artikkelin julkaissut Unexplained Mysteries

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.