CERN aikoo luoda ennennäkemättömiä ilmiöitä

Syysskuussa aikoo Euroopan hadronikiihdytin törmäyttää aliatomitason hiukkasia toisiinsa lähes valonnopeudella. Kiihdytin, joka koostuu noin 9600:sta supermagneetista, joka on noin 100 000 kertaa tehokkaampi kuin maapallon vetovoimakenttä, kokeilee onneaan kokeessa joka on saanut tiede- ja uskonnollisen maailman nimekkäät päämiehet ilmaisemaan huolensa tapaukseen liittyvistä riskeistä.

CERN on ehkä tunnetuin vuoden 2012 Higgsin bosoni -löydöstään, hiukkasesta jota kutsutaan myös nimellä ”Jumala-hiukkanen”, joka sallii toisten hiukkasten kasvattaa massaansa kun ne läpäisevät Higgsin kentän.

Nykyään CERN on tunnetumpi, tai jopa kuuluisa, tulevasta kokeesta jossa tiedemiehet leikkivät jumalaa yrittäessään luoda uudelleen ympäristön olosuhteita juuri alkuräjähdyksen jälkeen, tapahtuman joka saattoi universumimme alkuun miljardeja vuosia sitten.

Fyysikoita huolettaa se, että hadronikiihdytin saattaa avata ”oven” toiseen ulottuvuuteen ja jotain saattaa tulla sieltä tähän maailmaan tuon ”oven” kautta.

Allaolevassa videossa Jim Stanley tuo nämä asiat julki. Tiesitkö, että hadronikiihdytin on rakennettu paikalle jossa on ennenmuinoin sijainnut kaupunkin joka oli omistettu Apollolle?!

 

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.