Detox-kuuri mykoplasman varalle

Mykoplasmat ovat pieni bakteerityyppi, joka aiheuttaa monenmoista terveysongelmaa. Luonnollisiin hoitoihin mykoplasman varalta kuuluu booraksi, vetyperoksidi, serrapeptaasi, yrtit ja vitamiinilisät. Mykoplasmainfektiot tuovat mukanaan monen sorttista muuta infektiota, kuten borrelioosia.

Mikä on mykoplasmainfektio?

Mykoplasma on uniikki bakteerimuoto, jolla ei ole soluseinämää. Se tekee mahdolliseksi niille ottaa monenlaisia muotoja ja ”piiloutua”. Niitä on vaikeaa havaita testeillä, ja niitä voi olla vaikeaa hoitaa. Mykoplasman aiheuttamien oireiden lista on hurjan laaja, mikä on toinen syy sille miksi diagnoosi on niin vaikeaa. Mykoplasma voi mennä monenlaisiin elimiin ja aiheuttaa erilaisia oireita, mm. hengitysoireita, verisairauksia, hermosairauksia, päänsärkyä, neurologisia ongelmia, hedelmättömyyttä, kroonista selkäkipua, aivosumua, haavainfektioita, iho-oireita, virtsatieinfektioita, sukupuolitauteja ja munuaisongelmia. Monet krooniset terveysongelmat on liitetty mykoplasmainfektioihin, mm. Lou Gehrigin tauti, fibromyalgia, krooninen väsymysoireyhtymä, autoimmuunisairaus, hedelmällisyysongelmat, ihosairaudet, TMJ, reumatismi ja niveltulehdus. On identifioitu yli 200 erilaista mykoplasmaa, vaikka se määrä jotka ihmisiin voi vaikuttaa on muutaman kymmentä. Monet näistä ovat harvinaisia, mutta muutamat niistä ovat kuitenkin ihmisillä yleisiä.
  • Micoplasma pneumoniae voi aiheuttaa keuhkokuumetta, kurkkukipua, kuumetta, veriongelmia, munuaissairautta, nivel- ja lihassairauksia.
  • Mycoplasma fermentans voi aiheuttaa keuhkokuumetta, TMJ, fibromyalgiaa, päänsärkyä ja muita sairauksia.
  • Mycoplasma hominis on liitetty ALS:n ja nivelreumaan.
  • Ureaplasma urealyticum välittyy seksuaalisesti tai syntymässä äidiltä lapselle. Se voi aiheuttaa hedelmättömyyttä.
Huomaat, että eri mykoplasmalajikkeet voivat aiheuttaa samankaltaisia terveysongelmia.

Luonnonlääkkeet mykoplasmainfektioihin

Booraksi

  • Miehille neljäsosa teelusikallista booraksia litraan vettä, jota juodaan pitkin päivää. Tämä pitää tehdä neljänä päivänä viikossa ja sitten tulee kolme päivää taukoa.
  • Naisille kahdeksasosa teelusikallista booraksia litraan vettä, jota juodaan pitkin päivää. Tämä pitää tehdä neljänä päivänä viikossa ja sitten tulee kolme päivää taukoa.

Vetyperoksidihengittely

Edesmennyt Bill Munro teki tutuksi vetyperoksidihengittelyhoidon, joka on helppo ja halpa tapa taistella keuhkoihin eksyneitä bakteereja vastaan. Vetyperoksidin tehtävä on antaa lisähappea.

Kolloidinen hopea

Kolloidinen hopea on helppo ja halpa valmistaa itsekin, jos on investoinut kolloidisen hopean generaattoriin. Aikuisille infektioihin 2 ruokalusikallista 3 kertaa päivässä tyhjään mahaan.

Vitamiinilisät mykoplasman varalta

C-vitamiini

Bakteeri-infektioiden pitkään piinaama keho tarvitsee vitamiineja. C-vitamiini on tärkeä apu immuunijärjestelmälle. Kun C-vitamiinia ottaa krooniseen sairauteen, haluaa varmistaa että annostus on oikea, kunnes päästään ”suolen toleranssin” tasolle. Kun sellainen C-vitamiiniannostus on löydetty, joka alkaa löystyttää vatsaa, annostusta pienennetään kymmenyksen. Kroonisia sairauksia sairastavat kykenevät ”sietämään” suuria määriä C-vitamiinia — monta grammaa päivässä. Jopa 20 grammaa päivässä voi mennä sairaaseen kehoon, koska keho tarvitsee sitä sairaana.

Niasiini

Earth Clinicin Ted suosittelee nikotiiniamidia mykoplasmainfektioihin. Nikotiiniamidi on niasiinin vitamiinimuoto.

Jodi

Earth Clinicin Bill Thompson suosittelee jodiprotokollaa mykoplasmainfektioihin.

Serrapeptaasi

Mykoplasmainfektioiden hoidossa kriittinen lisäravinne on serrapeptaasi. Serrapeptaasi liuottaa ei-elävää kudosta eikä sillä ole moniakaan raportoituja sivuvaikutuksia. Serrapeptaasia tulisi ottaa tyhjään mahaan valmistajan ohjeiden mukaan.

Mehiläisen siitepöly

Mehiläisen siitepöly on täynnä ravinteita, mm. aminohappoja, ja se parantaa immuniteettiä ja auttaa ruuansulatusta.

Yrttejä mykoplasmaan

Tulikukka

Tulikukka on lempeä mutta voimakas yrtti. Sen antibakteriaalinen ominaisuus tekee siitä sopivan mykoplasmaan. Se on erityisen voimakas jos mykoplasmainfektio on keuhkoissa. Tulikukkaa voidaan ottaa tinktuurana tai teenä. Se on helppo ottaa teenä, hieman makeutettuna hunajalla. Piparminttua voi lisätä vielä mausteeksi.

Sianpuolukka

Virtsatiemykoplasmaan tämä on erittäin ihana antibakteerinen rohto. Sitä yleensä nautitaan tinktuurana.

Vihreä tee

Vihreä tee on antioksidantti ja antibakteerinen. Se on hyvä tapa ehostaa immuunijärjestelmää mykoplasman varalta. Vihreää teetä voi ottaa vapaasti. Siinä on kofeiinia ja kannattaa nauttia aamulla.

Cryptolepis

Cryptolepis on Afrikasta ja Aasiasta kotoisin oleva kasvi. Cryptolepistinktuuralla on antibakteerisia ominaisuuksia. Herbalisti Stephen Buhner suosittelee teelusikallista tinktuuraa kolmasti päivässä. Hän on popularisoinut yrtin käytön borrelioosin ja siihen liittyvien infektioiden hoidossa.

Dieetti- ja elämäntapamuutokset mykoplasman iskiessä

On tärkeää antaa keholle paljon ravinteita ja välttää tyhjiä kaloreita immuunijärjestelmän kunnossa pitämiseksi. Sokeri ja vehnäjauho tulisi jättää pois. Tuoreet hedelmät ja kasvikset ovat suositeltavia. Tuoreiden kasvisten mehustaminen, erityisesti porkkanamehu, antaa paljon hyviä ravinteita. Kookosöljyä kannattaa söydä päivittäin. Sillä on hyviä antibakteerisia vaikutuksia. Voit syödä jopa kolme ruokalusikallista päivässä. Keefiriä voi ostaa tai tehdä. Se on terveellinen hapate ja hyvä lisä ruokavalioon. Siinä on enemmän probiootteja kuin jugurtissa. Sen tunnetaan auttavan autoimmuunisairauksiin. Yritä saada ulkoilmaa auringossa joka päivä, vähintään vartin verran. Auringon valo ja liikunta ovat molemmat hyviä parantajia. Nauti myös saunasta. Sauna itsessään jo parantaa. Myös kylpy tekee saman, kylpyveteen kannattaa lisätä parantavia aineita. Lisää epsom-suolaa tai ruokasoodaa jos käyt kylvyssä. Nämä voidaan myös korvata booraksilla, puolitoista desiä booraksia kylpyveteen.

Varoituksen sanat

Aina kun aloitat uusia hoitoja, on paras aloittaa hitaasti. Jos aloitat monta hoitoa kerralla, saatat kokea oireita tai saada myös vakavan kehon puhdistusreaktion. Jos haluat koittaa useita tässä mainittuja hoitoja, valitse yksi ja aloita sillä ja koita jotain toista, mutta pidä välissä pari päivää taukoa. Yrttien ja vitamiinien kanssa voi aloittaa pienimmällä annoksella ja lisätä pikkuhiljaa. Tämä auttaa arvioimaan jokaisen näiden vaikutusta tilanteeseen.   Artikkelin julkaissut Earth Clinic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.