Euroopan terveysviranomaiset: ’Apinarokko vaikuttaa vuotaneen ukrainalaisesta biolaboratoriosta’

Tuore apinarokkoepidemia on ilmeisesti lähtöisin ukrainalaisesta bioaselaboratoriosta, kertoo EU:n terveysviranomainen European Centers for Disease Control.

Riippumaton tutkija tri. Benjamin Braddock väittää, että tuntematon ECDC-lähde sanoi hänelle, että apinarokon virusvariantti, joka nyt on kierrossa ympäri maailman, on alustavien tutkimuksien mukaan virus joka on lähtöisin Ukrainassa sijaitsevasta bioaseiden laboratoriosta, jossa Yhdysvallat tekee tutkimusta.

Monkeypox CDC

Braddock twiittaa:

Pian sen jälkeen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, WHO käski Ukrainan viranomaisia, että hidäne tulee tuhota vaarallisissa biolaboratorioissa tutkittavat patogeenit, jotta estettäisiin niiden “mahdollinen leviäminen” ulkomaailmaan.

Venäjän Duuman ukrainalaisia biolaboratorioita tutkiva tutkintakomissio syytti Yhdysvaltain isorokko- ja ebolatutkimuksia laittomiksi, joita tehdään Ukrainan salaisissa biolaboratorioissa.

Irina Jarovaja, komitean eräs puheenjohtajista, kertoi toimittajille; “Tänään me esitämme analyysin niistä patogeeneista, joista Yhdysvallat on erityisen kiinnostunut Ukrainassa. Poislukien patogeenit, jotka on rajattu Ukrainan maan rajojen sisäpuolelle, [laboratorioiden tutkimiin] viruksiin ja patogeeneihin lukeutuu sellaisia, jotka ovat Ukrainasta endeemisesti erittäin kaukana, kuten ebola ja isorokko.”

Apinarokkotapauksia ennen viimeisintä epidemiaa on raportoitu ainoastaan Keski- ja Länsi-Afrikan maista. Viime viikkoina apinarokkotapauksia on mystisesti löytynyt ympäri maailman Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta.

Oyewale Tomori, WHO:n neuvonantajapaneelien jäsen ja entinen Nigerian tiedeakatemian neuvonantaja sanoi; “Minua hämmästyttää tämä. Joka päivä herään ja luen yhä vain uusista maista, joissa sitä esiintyy. Tämä ei ole sellainen leviämistyyli, jota olemme havainneet Länsi-Afrikassa, joten länsimaissa on pakko ollut tapahtua jotain muuta.”

Yhdysvaltain bioaseiden tutkimusviranomainen (Biomedical Advanced Research and Development Authority, BARDA) hankki itselleen 13 miljoonaa annosta Bavarian Nordicin Jynneo-isorokko/apinarokkorokotetta. Kuitenkin Health and Human Servicesin (HHS) julkaisemassa tiedotteessa väitetään, että tällä suurella tilauksella ei ole yhteyttä apinarokkoepidemiaan.

HHS:n edustaja sanoi Axiosille; “BARDAn tuorein isorokkorokotteen tilaus liittyi standardimuotoiseen ja käynnissä olevaan varautumistoimintaan, eikä se liity mihinkään tiettyyn tapahtumaan.”

“BARDA on työskennellyt teollisuuden kanssa hoitojen ja rokotteiden kehittämiseksi mahdollisen isorokkoepidemian varalta, joista joitain voidaan käyttää myös apinarokkoon”, hän lisää.

Isorokkoa ei ole esiintynyt USA:ssa vuoden 1980 jälkeen.

Miksi Yhdysvaltain hallitus nyt kokee tarvitsevansa noin suuren määrän isorokko/apinarokkorokotteita?

Saako Biden omalle tililleen MILJOONIA rahaa apinarokkorokotteesta, jota hän pakottaa amerikkalaisille?

 

Artikkelin julkaissut Infowars

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.