Grafeenioksidi on rokotteen pääainesosa

kirjoittanut tri. Ariyana Love

Entinen Pfizerin työntekijä ja nykyinen lääketieteen alan analyytikko toi esiin kiistämättömiä todisteita siitä, että GRAFEENIOKSIDINANOPARTIKKELIT ovat Biontechin COVID-19 seerumin tärkeä ainesosa.

Se tarkoittaa, että teollisuusmyrkkyä ilman hyväksyntää markkinoidaan meille epärehellisesti ”rokotteena” ja sitä injektoidaan lasten ja nuorten suoniin.

Stew Peterin haastattelussa heinäkuun 28. päivältä Kingston paljastaa miten grafeenioksidi oli piilotettu liikesalaisuuksien piiriin. Tämän takia sitä ei ole lisätty Biontechin patenttihakemukseen COVID-19 seerumin ainesosana. Lisäksi sitä ei oltu paljastettu kansan tietoon, koska sitä ei oltu rekisteröity lääketeollisuuden kartellin aineettomaksi omaisuudeksi.

Stew Petersin haastattelua ennen Karen Kingston teki neljä muuta haastattelua Doug Billingsin kanssa The Proper Aspectissa. Ne ovat kaikki hyvää kuunneltavaa: 

Exclusive! The truth about ingredients & dangers of the jab, 7.15.2021

Grafeenioksidia ei ole käytetty ihmisiin aiemmin, vaikka sitä onkin tutkittu ihmiskäyttöä silmällä pitäen. Grafeenioksidin myrkyllisyystutkimuksia löytyy yli 2000 ja niistä 500 on tullut esiin vuonna 2017.

Elokuun viidentenä Kingston antoi haastattelun tri. Andrew Kaufmanille Alex Jones Show’ssa, jossa he käyvät läpi paperityötä, josta käy ilmi että Biontechin COVID-19 rokotteissa on grafeenioksidia ja rasvapinnoitettuja nanopartikkeleita.

Kingston lisäksi paljasti sen miten Pfizer valehteli raportoinnistaan painostaakseen ihmisiä ottamaan myrkyllisiä COVID-injektioita.

Karen Kingston, Pfizerin tietovuotaja, vahvistaa COVID-injektioiden olevan bioase

Tri. Kaufman mainitsi tutkimuksen ”Grafeenioksidihydrogeelien käyttö biolääketieteellisissä sovelluksissa”, josta kävi ilmi, että grafeenioksidia on kehitetty lääketieteelliseen geeni- ja lääkeannosteluun EU:n “Grafeenilippulaivaohjelman” alaisuudessa, josta kirjoitin täällä.

Miljardin euron EU-hanke, joka tutki mm. geenien annostelua nenän kautta annettavassa ruiskeessa, tutki geenien annostelua SARS-Cov2:n nenäsuihkerokotteessa, joka olisi käyttänyt geenien välitykseen… grafeenioksidia!

Kiinasta lähetetty patenttihakemus, joka hyväksyttiin viime vuonna, käytti grafeenioksidinanoteknologiaa geeni- ja lääkeannosteluun sekä diagnostisiin toimintoihin koronavirusrokotteessa!

Useat tieteelliset paperit kuvaavat sen miten rasvapinnoitteisia nanopartikkeleita ja grafeenioksidia voidaan käyttää munasarjasyövän hoidossa geeniterapian avulla. Moderna oli itse asiassa tutkinut ja kehittänyt grafeenioksidia enimmäkseen syöpälääkitykseen. Moderna on erikoistunut syövän hoitoon, ei rokotteisiin. Moderna on syöpähoitoja tarjoava yritys.

Alexandra Henrion Caude on RNA-geenitieteilijä, joka on vahvistanut tammikuussa, että Modernan ja Pfizer/BioNTechin “rokotteet” eivät ole rokotteita missään merkityksessä, vaan kyse on geenihoidosta, joita on kehitetty lähinnä syövän hoitoon.

Grafeenia pidettiin “ihmemateriaalina” johtuen sen ennennäkemättömistä ominaisuuksista. Se on vahvimpia ihmisen tuntemia materiaaleja, 1000 kertaa titaanin vahvuista, mutta se on nanohiukkaskokoista.

Grafeenioksidi on erittäin elastista ja äärimmäisen johtavaa materiaalia, mikä mahdollistaa sen päästä jopa aivoihin. Sen potentiaaliset käyttökohteet lääketieteissä ovat moninaiset ja ala on monen miljardin dollarin arvoinen, joka mullistaa sairauksien diagnosoinnin ja hoidon.

Moderna, Pfizer/BioNTech ja monet muut ovat kilpaa analysoineet grafeenioksidinanohiukkasia syövän hoidossa. Grafeenioksidia on injektoitu eläimiin ja käytetty kuljettaman uudenlaista mRNA-lääkettä suoraan solujen sisään.

Aluksi eläimet vaikuttivat positiivisilta ja useimmat syövät tuhoutuivat. Kuitenkin kahden kuukauden jälkeen rokotuksesta eläimet sairastuivat ja KUOLIVAT vasta-aineiden vahvistumisilmiöön (Antibody-Dependent Enhancement, ADE)! Terveitä soluja tuhoutui grafeenioksidinanopartikkeleista. Turvallisuus ja myrkyllisyys ovat olleet lääkekartellin suuria haasteita tämän uuden geenihoidon käytössä.

Kahden eläinkokeen johtaessa siihen, että kaikki eläimet kuolivat, grafeenioksidia ei voitu hyväksyä käyttöön ihmisille johtuen grafeenin myrkyllisyydestä terveille soluille sekä ADEsta, joka on immuunijärjestelmän tila, jossa se tuhoaa itsensä.

Etulinjan lääkärit näkevät jo ADEn näissä lääkekäyttöön hyväksymättömien COVID-19 rokotteiden ihmiskokeissa. Henkilöt kuten virologian professori Dolores Cahill, maailmankuulu Natural Newsin tiedemies Mike Adams, virologi Geert van den Bossche ja Pfizer-sisäpiiriläinen tri. Michael Yeadon ovat varoittaneet meitä siitä, että ADE tulisi!

Tri. Judy Mikovits paljasti haastattelussaan Mike Adamsin kanssa, että lääkekartelli oli täysin vararikossa. Heidän asiantuntemustaan ei voitu käyttää geenihoidoissa kaikesta huolimatta, vaikka kartelli oli investoinut suuria summia rahaa grafeenioksidin käyttöön biolääketieteen keksinnöissä.

Eläinkokeiden mukaan lääkekartelli lisäksi tiesi, että grafeenioksidi mahdollistaa “itsereplikoituvat rokotteet“; eli transmission.

Tämä tarkoittaa, että lääkekartelli väärin perustein mainostaa ja markkinoi geeniterapioita “rokotteina”, tarkoituksenaan injektoida luvattomia teollisuuskemikaaleja ihmisiin ilman heidän omaa tietoista suostumustaan. Se suoraan rikkoo Nürnbergin lakeja. Eikö nyt ole jos selvää että lääkekartellin tavoitteena on hyötyä hinnalla millä hyvänsä, kaikkien meidän elämiemme kustannuksella?

Kannustan teitä lukemaan artikkelini Grafeenioksidi COVID-19 väestötuhon vektorina, jossa on lisää elintärkeää informaatiota ihmisten altistumisesta grafeenioksidille.

Meitä saturoidaan tällä “pahuuden pölyllä” joka on juuri se asia mistä Julian Assange puhui viime haastattelussaan.

Julian Assange grafeenioksidista:

 

Artikkelin julkaissut The Liberty Beacon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.