Järisyttävintä todistusaineistoa avaruusolentojen vierailusta maanpäällä

Jo pelkät sanat aiheuttavat minulle kylmiä väreitä: muinaiset avaruusolennot. Kun Erich von Däniken julkaisi 1970-luvun alussa Jumalten vaunut, hän kutsui niitä ”muinaisiksi astronauteiksi” – nimitys, joka on yhtä karmiva. Apollo-operaatiot olivat vielä käynnissä, ja kuva astronauteista oli tuoreessa muistissa. Olisivatko muinaiset muukalaisolennot voineet saapua Maahan kaukaisessa menneisyydessä? Olisivatko ne käyttäneet avaruuspukuja, kuten omat astronauttimme?

ancient aliens space helmet

Jos ne todella vierailivat planeetallamme vuosituhansia sitten: miksi ne olivat täällä? Mitä avaruusolennot tekivät ollessaan Maassa?

ancient alien in spaceshipTutkijat ovat käyttäneet paljon aikaa sen selvittämiseen, kävivätkö he luonamme niin monta vuosituhatta sitten. Suosittu televisio-ohjelma Ancient Aliens on hyvästä tarkoituksestaan huolimatta sotkenut veden etsiessään showmateriaalia – tarvitsimmeko todella jakson, jossa kysytään, sekaantuivatko avaruusolennot Yhdysvaltain sisällissotaan? (Älkää viitsikö, kaverit. Olette poissa reservaatista.)

Vaikka emme ehkä koskaan voi olla varmoja siitä, että meillä on ollut maan ulkopuolisia vierailijoita tuhansia vuosia sitten, ehkäpä jos he ovat tulleet, he ovat saattaneet jättää meille nykyihmisille joitakin johtolankoja. Katsotaanpa joitakin selkeimpiä – ja hätkähdyttävimpiä – todisteita muinaisten avaruusolentojen olemassaolosta maapallolla.

Muinaiset avaruusolennot vierailivat Dogon-heimon luona?

Afrikkalainen heimo tiesi asioita, jotka tiede keksi vasta myöhemmin

Dogon-heimo ja Siriuksen mysteeri ovat sen verran uskomattomia, että olemme käsitelleet niitä muualla.

Tämä afrikkalainen heimo on tiennyt tuhansia vuosia kaikenlaisia yksityiskohtia Sirius-tähdestä, jotka ovat periytyneet pyhältä mieheltä pyhälle miehelle. Kyse on yksityiskohdista, kuten siitä, että Siriuksella on seurantatähti (”Sirius B”) ja että se kiertää päätähteä (”Sirius A”) 50 vuoden välein. Asia on näin: se on täysin totta — mutta nykyaikaiset tiedemiehet eivät tienneet näitä asioita Siriuksesta ennen 1800-luvun puoliväliä. Dogonit tiesivät sen tuhat vuotta sitten. Dogonit tiesivät myös, että Siriuksella on toinenkin seurantatähti, ja tiedemiehet löysivät sen (”Sirius C”) vasta 1990-luvulla.

Miten dogonit saivat tämän tieteellisen tiedon Sirius B:stä? Jos heiltä kysyy, he kertovat, että heimon luona vieraili nommos, sammakkoeläinten kaltainen rotu, joka tuli Siriuksen tähtijärjestelmästä äänekkäässä ”arkissa”, joka pyöri ja piiskasi tuulta laskeutuessaan. Nommot, muinainen muukalaisrotu, kertoivat dogoneille heidän kotiplaneetastaan ja sen tähtijoukosta.

Skeptikot keksivät mielellään syitä, miksi kaikki tämä ei voi olla totta. Länsimaalaiset ovat varmaan käyneet kertomassa heille Siriuksesta, eräs kieltäjä sanoi. Se ei kuitenkaan ole mahdollista: dogoneilla on tuhansia vuosia vanhoja esineitä, jotka kuvaavat Siriusta ja sen kumppaneita. Kenenkään ei olisi pitänyt tietää näitä asioita niin kauan sitten, mutta dogonit tiesivät.

Tämä lyhyt video selittää hyvin dogonien muinaisen tiedon. (Minulla ei ole aavistustakaan, miksi kertoja lausuu Siriuksen ”SIGH-ree-us”, mutta voimme antaa hänelle anteeksi.)

Profeetta Hesekiel kuvaa kohtaamistaan muinaisen UFOn kanssa raamatussa

Pyhät tekstit kertovat avaruusolennon kohtaamisesta?

Kysy Erich von Dänikeniltä, muinaisten avaruusolentojen etsimisen uranuurtajalta, ja hän kertoo, että hänen suosikkitodisteensa ovat Vanhassa testamentissa. Se on tarina Hesekielistä ja hänen oudosta kohtaamisestaan UFOjen kanssa.

Hesekiel oli profeetta, joka asui maanpaossa muiden heprealaisten kanssa maassa, jota he kutsuivat Babyloniksi. Profeettana oleminen oli tuohon aikaan korkealentoinen tehtävä, mutta Hesekielin elämä muuttui vielä oudommaksi — oudommaksi kuin vain kaveri, joka sai erityisiä viestejä maailmankaikkeuden luojalta.

Ezekiel encounters ancient aliens
Profeetta Hesekiel kohtasi UFOn 2500 vuotta sitten

Kolmantenakymmentenä vuotena, viidentenä päivänä neljännessä kuussa, kuin minä olin vankein seassa Kebarin virran tykönä, aukenivat taivaat ja minä näin Jumalan näyt. Viidentenä päivänä kuussa, viidennellä vuodella, sittekuin Jojakin, Juudan kuningas oli viety vankina pois, Tapahtui Herran sana Hesekielille, papin Busin pojalle, Kaldean maassa, Kebarin virran tykönä; siellä tuli Herran käsi hänen päällensä. Ja minä näin, ja katso, siellä tuli rajutuuli pohjan puolesta, suuren pilven kanssa, täynnänsä tulta, niin että se kuumotti kaikki ympärinsä, ja tulen keskeltä oli se sangen kirkas. Ja siinä keskellä oli niinkuin neljä eläintä, ja tämä oli heidän muotonsa: he olivat ihmisen muotoiset. Ja kullakin heillä oli neljät kasvot, ja kullakin neljä siipeä.

Hesekiel 1:1-6

Jotkut ihmiset lukevat tämän ja ajattelevat: kaveri käytti huumeita. Toiset (polvi-isku-skeptikot) sanovat: ”Voi, se on vain lisää raamatullista hölynpölyä”. Hurskaat ihmiset saattavat sanoa, että Hesekiel näki enkeleitä.

Ehkä.

Entä jos Hesekiel todella näki jotain, eikä tiennyt, mitä se oli tai miten selittää se? Jos hän todella kohtasi muinaisia avaruusolentoja, miten hän kuvailisi niitä? Luultavasti hän kuvailisi niitä juuri niin kuin hän teki.

Seuraavaksi Hesekiel kuvailee konetta, jolla olento oli saapunut paikalle, konetta, joka laskeutui tuulenpuuskassa.

Ezekiel confronts the great wheels of the ancient aliens
Ezekiel confronts the great wheels within
wheels. Did he meet ancient aliens?

Kuin minä näin nämät eläimet: katso, niin seisoivat siellä yhdet rattaat maan päällä, neljän eläimen tykönä, ja olivat näköänsä niinkuin neljät rattaat. Ja ne rattaat olivat teostansa niinkuin yksi turkos, ja olivat kaikki neljä yhden muotoiset; ja ne olivat näköänsä ja tekoansa niinkuin yhdet rattaat olisivat olleet toisestansa sisällä. Kuin yksi heistä meni, niin menivät kaikki neljä, ja ei erinneet toinen toisestansa. Niiden pyörät ja korkeus oli sangen ihmeellinen, ja ne olivat täynnä silmiä kaikki ympäri neljää ratasta. Ja kuin eläimet kävivät, niin kulkivat myös rattaat heitä myöten; ja kuin eläimet ylensivät itsensä maasta, niin ylensivät myös rattaat itsensä.

Hesekiel 1:15-19

Eikö tuo kuulosta sinusta avaruusalukselta? Miksi 500 vuotta eKr. elänyt mies kirjoittaisi kuvauksen, joka kuulostaa niin paljon avaruusaluksen laskeutumiselta ja liikkumiselta? Tämä ei varmasti ollut vain sattumaa. Muistakaa: Hesekiel oli hartaasti uskonnollinen, ja hän tulkitsi hämmästyttäviä tapahtumia Jumalan merkeiksi. Jos olentoja ilmestyi, hän oletti niiden olevan enkeleitä. Mutta ehkä ne olivat muinaisia avaruusolentoja.

Entä niiden teknologia? Hesekiel kuvasi muukalaisalusta, jolla oli kehittynyt ohjattavuus.

Tarina koneesta, jossa oli pyörät pyörien sisällä, teki suuren vaikutuksen NASA-insinööri Joe Blumrichiin. Pyörä, joka voi liikkua mihin tahansa suuntaan ilman, että sitä tarvitsee kääntää – se kuulosti sellaiselta, jota planeetan tutkimusajoneuvo voisi käyttää. Hän keksi pyörän, joka perustui Hesekielin kuvaukseen, ja kutsui sitä ”omni-pyöräksi”. Joe sai siitä Yhdysvaltain patentin vuonna 1972. Nykyään omni-pyöriä käytetään rutiininomaisesti robottiajoneuvoissa. Blumrich kirjoitti myös suositun kirjan The Spaceships of Ezekiel, jossa hän selitti, että aloitettuaan aikomuksen kumota ajatuksen hän oli tullut vakuuttuneeksi siitä, että Hesekiel oli todella kirjoittanut kohtaamisesta muinaisten avaruusolentojen kanssa.

“Ne jotka tulivat taivaasta Maahan”

Maailman vanhin sivilisaatio jätti merkinnän avaruusolentokontaktista

Muinaiset sumerilaiset elivät 5000 vuotta sitten nykyisen Irakin alueella. He jättivät jälkeensä ihmiskunnan ensimmäiset kirjoitukset, kirjat, jotka ovat vanhempia kuin Raamattu ja hindujen Veda.

Sumerilaiset kirjoittivat paljon Anunnakeista, joiden nimi tarkoittaa ”niitä, jotka tulivat taivaasta maan päälle”. Nykyaikaiset tutkijat ovat olettaneet, että tarinat Annunakista olivat vain myyttejä sumerilaisista jumalista – mutta tarinat itsessään kuulostavat enemmänkin kertomuksilta muinaisista avaruusolennoista.

Kirjoitusten mukaan Annunakit tulivat Maahan aurinkokuntamme kadonneelta planeetalta, jonka kiertorata on niin laaja, että se harvoin lähestyy meitä. He kutsuivat planeettaa Nibiruksi.

Muinaisten muukalaisten johtajat olivat nimeltään Enki ja Enlil. He tulivat tänne etsimään kultaa, mineraalia, jota he tarvitsivat, mutta jota heillä ei ollut tarpeeksi. Kaivoksia perustettiin Sumeriin, mutta myös Afrikkaan. Vusamazulu Credo Mutwa, zulujen vanhin ja Zulu Shaman: Dreams, Prophecies, and Mysteries -kirjan kirjoittaja sanoo, että muinaiset heimoperinteet kertovat ”tähdistä tulleista vierailijoista”, jotka louhivat kultaa.

Kun Anunnakit olivat louhineet jonkin aikaa, he tajusivat, että paikallisista humanoideista — Homo Erectuksesta, esi-isistämme — saattaisi olla hyödyllisiä orjia, jos he voisivat tehdä heistä älykkäämpiä. Parannettuaan proto-ihmisiä, luultavasti DNA:n muokkauksen avulla, he onnistuivat luomaan hybridirodun: osittain Anunnakit, osittain varhaisihmiset. Nämä uudet olennot, joita kutsuttiin adamuiksi, olivat ensimmäiset oikeat ihmiset. He olivat myös uusia orjia, jotka työskentelivät kultakaivoksissa.

ancient aliens?
Muinainen sumerialainen sylinterisinetti kertoo tarkan kartan
aurinkokunnastamme

Hybridiesi-isämme eivät kuitenkaan kestäneet tätä tilannetta pitkään, luultavasti siksi, että nämä äskettäin luodut olennot olivat aivan liian älykkäitä. Kuka haluaa olla orja? Lopulta he nousivat ja kapinoivat, ja lopulta muodostui uusi Adamu-yhteiskunta, joka piti yllä levotonta aselepoa Anunnakien kanssa.

Sumerilaiset kirjasivat tämän historian sen jälkeen, kun he olivat keksineet kirjoituksen. He tekivät myös kaiverruksia ja taidetta Anunnakeista sekä heiltä saamastaan tiedosta – esimerkiksi muinaisessa sumerilaisessa sinetissä on kuvattu sumerilaisia ”jumalia” sekä tarkka esitys aurinkokunnastamme, jossa on 11 planeettaa. Planeetoilla on oikeat mittasuhteet (Jupiter on suurin, sitten Saturnus ja niin edelleen), ja kuvaukseen sisältyy myös asteroidivyö. Muistakaa, että nykyaikainen tiede löysi Uranuksen ja Neptunuksen vasta viimeisten 150 vuoden aikana ja että tiedemiehet sanovat vasta nyt, että on olemassa painovoimatodisteita ”kadonneesta” planeetasta, jolla on outo, pitkänomainen rata. Onko todella 11 planeettaa? Voi olla niinkin.

Sumerilaisissa taideteoksissa Anunnakien jäsenillä on aina siivet. Oliko heillä todella siivet? Vaikuttaa epätodennäköiseltä – monet tutkijat uskovat, että siipien tarkoituksena on osoittaa, että Anunnakit pystyivät lentämään, kuten laivoilla. Taideteoksessa esiintyy muitakin outoja ja paljonpuhuvia asioita: jumalatar Ishtarin symboli, joka edusti käsitettä ”elämä”, muistuttaa hämmästyttävän paljon DNA:n kietoutunutta kaksoiskierrettä. Voisiko se olla enemmän kuin sattumaa?

Olemme suhtautuneet aika kriittisesti Ancient Aliens -sarjaan, mutta tämä katkelma varhaisesta jaksosta selittää kaiken tämän aika hyvin (alla). Pidämme myös kovasti tästä dokumentista, joka kertoo Anunnakista ja Nibiru-planeetasta.

Muinaiset avaruusolennot sotivat Intian taivaalla

Hindujen pyhät Veda-kirjat kuvasivat kohtaamisia avaruusolentojen kanssa

On vahvaa näyttöä siitä, että muinaiset avaruusolennot ovat vierailleet muualla maapallolla. Esimerkiksi Intiassa muinaiset pyhät kirjat, jotka tunnetaan nimellä Veda, kertovat avaruusalusten välisestä avaruussodasta ja taistelusta taivaalla. Alusten kuvaukset ovat merkillisiä – käännettynä on vaikea kuvitella, että niissä kuvattiin mitään muuta kuin avaruusaluksia.

Vedan mukaan ”Vimanan vartalo on tehtävä vahvaksi ja kestäväksi, kuin suuri lentävä lintu kevyestä materiaalista.” ”Vimanan vartalon on oltava vahva ja kestävä. Sen sisälle on laitettava elohopeamoottori ja sen alla oleva rautainen lämmityslaite. Elohopeassa piilevän voiman avulla, joka saa käyttövoimana toimivan pyörremyrskyn liikkeelle, sen sisällä istuva ihminen voi matkustaa taivaalla suuren matkan. Vimanan liikkeet ovat sellaiset, että se voi nousta ja laskeutua pystysuoraan, liikkua vinosti eteen- ja taaksepäin. Koneiden avulla ihminen voi lentää ilmassa ja taivaalliset olennot voivat laskeutua maan päälle.”

Veda-tekstien avaruusaluksia

Ei, tuo ei ole avaruusalus, jota he kuvaavat. Ei mitenkään.

“Viisikymmentä vuotta kestänyt tämän muinaisen teoksen tutkiminen on vakuuttanut minut siitä, että muilla planeetoilla on eläviä olentoja ja että ne ovat vierailleet Maassa jo 4000 vuotta eKr. sitten. On vain valtava määrä kiehtovaa tietoa lentävistä koneista, jopa fantastisista scifi-aseista, joita löytyy Vedojen, intialaisten eeposten ja muiden muinaisten sanskritinkielisten tekstien käännöksistä.” Tuossa puhuu tohtori Vijaya Raghavan; hän oli Intian Madrasin yliopiston sanskriitin laitoksen johtaja (nyt eläkkeellä). Hänen työnsä, jos se ei ole ilmeistä, oli tutkia Vedoja; hänen johtopäätöksensä oli, että niissä kuvattiin todellisia tapahtumia, joissa avaruusolennot tulivat Maahan.

Muissa Vedojen osissa on kuvaus jostakin, joka voi olla vain ydinräjähdys.

“Nopealla ja voimakkaalla Vimanallaan lentävä Gurkha heitti Vrishien ja Andhakan kolmea kaupunkia vastaan yhden ainoan ammuksen, joka oli ladattu kaikella maailmankaikkeuden voimalla. Hehkuva savu- ja tulipatsas, joka loisti kuin kymmenen tuhatta aurinkoa, nousi kaikessa loistossaan. Se oli tuntematon ase, Rautainen Ukkospilvi, jättiläismäinen kuoleman sanansaattaja, joka tuhosi koko vrishnis- ja andhakas-rodun.”

Mitä mieltä olemme siitä? Vain muinaista mielikuvitusta, joka sattuu kuulostamaan täsmälleen ydintuholta? Toki, te kieltäjät ja skeptikot, toki. Olette luultavasti oikeassa. Se on muinaista hölynpölyä. Eikö niin?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.