Jupiterin kuu Io on alkanut lähettää NASAn Juno-luotaimelle viestejä

Jupiter 715 miljoonan kilometrin päässä Maapallosta. Eräs sen kuu aiheuttaa unettomia öitä tieteentekijöille Maapallolla! Tämä kuu on lähettänyt omituisia viestejä NASAn Juno-luotaimelle!

Yrittävätkö avaruusolennot kommunikoida meille? Mitä niiden viestissä sanotaan?

Jupiter erottuu muista planeetoista aurinkokunnassamme. Se on suurin, niin suuri, että sen läpimitta on tuplasti kaikkien muiden planeettojen läpimitat yhteenlaskettuna! Jupiterin säde on 69 911 kilometriä, Jupiter on 11 kertaa Maata suurempi!

Tällä videolla pureudumme NASAn tuoreeseen ilmoitukseen Jupiterin kuiden viesteistä Junolle.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

3 vastausta artikkeliin ”Jupiterin kuu Io on alkanut lähettää NASAn Juno-luotaimelle viestejä”

  1. Tiedeselityksen mukaan: Radoiosäteily on ehkä peräisin jupiterin jättimäisestä magneettikentästä ja sen lähellä olevasta Io kuun voimakkaasti virtaavien elektronien sateesta, joka laukaisee yhdessä voimakkaat radiosäteilyt Jupiterin jättimäisessä magneettikentässä. Tätä (radiokohinaa)/ radiosäteilyä NASAn Juno-luotainta käyttävät tutkijat ovat yrittäneet analysoida huonoin tuloksin.

    Juno virittää yhden suosikkiradioasemistaan. Kuuntele dekametriset radiosäteilyt, jotka Ion ja Jupiterin magneettikentän vuorovaikutus laukaisee. Junon Waves-instrumentti havaitsee radiosignaalit aina, kun Junon liikerata ylittää säteen, joka on kartion muotoinen kuvio. Tämä sädekuvio on samanlainen kuin taskulamppu, joka lähettää vain valorengasta täyden valonsäteen sijaan. Juno-tutkijat kääntävät sitten havaitun radiosäteilyn taajuudelle, joka on ihmiskorvan kuuloalueella. Kuuntele itse.

    Lähde: https://www.nasa.gov/feature/goddard/2021/juno-jupiter-radio

    Vai onko viestintä sittenkin avaruusolentojen kommunikointia meille? Mitä niiden viesteissä sanotaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.