Kuuhun aiotaan rakentaa DNA-pankki

Maailman siemenpankin avaaminen vuonna 2008 johti salaliittoteoreetikoiden pitkään keskusteluun, sillä monet epäilivät pahuutta: globalistit valmistautuivat joko Nibirun saapumiseen tai ydinsotaan, tai johonkin toiseen kamalaan suurkatastrofiin, joka paljastuu meille tavallisille kuolevaisille vasta viime minuutilla.

Vuonna 2021 ryhmä tieteentekijöitä ehdotti “kuuarkin” piilottamista Kuun laavaputkiin, jonne säilyttää miljoonien Maan päällisten olentojen biologista materiaalia. Kyseessä olisi eräänlainen geenipankki, joka sijoitettaisiin tunneleihin ja luolastoihin, jotka ovat laavan synnyttämiä yli miljardia vuotta sitten. Arkki toimisi aurinkovoimalla.

Tutkijat sanoivat, että sinne säilytettäisiin jäädyttämällä geneettistä materiaalia kaikista Maapallon tunnetuista 6.7 miljoonasta kasvista, eläimestä ja sienestä, mikä vaatisi ainakin 250 rakettimatkaa Kuuhun.

Tieteentekijät uskovat, että tällä tavoin he voisivat suojella planeetan villielämää luonnollisilta ja ihmisten aiheuttamilta apokalyptisiltä skenaarioilta kuten supertulivuoren purkaukselta tai ydinsodalta, ja varmistaa geenien selviämisen.

“Meillä on velvollisuus olla biodiversiteetin varjelijoita. Se on kuin ottaisi kopioisi asiakirjojen kopioita tietokoneelta erilliselle kovalevylle niin että on olemassa varmuuskopiot siltä varalta, että jokin menee pieleen”, sanoo Space and Ground Robotics Research Laboratoryn (SpaceTREx) johtaja Jekan Thang Arizonan yliopistosta.

Kaikki teknologia tätä kunnianhimoista projektia varten ei ole edes vielä olemassa, mutta hän sanoo, että tutkijat uskovat, että arkki voitaisiin rakentaa seuraavan 30 vuoden aikana.

Mahdollisia planeetan biodiversiteettiä uhkaavia katastrofeja, supertulivuoren ja ydinsodan lisäksi, voisivat olla pandemia, asteroidin törmääminen, kiihtynyt ilmastonmuutos, globaali aurinkomyrsky ja globaali kuivuus.

Ja nyt he haluavat luoda säilytyspaikan geeninäytteille Kuuhun. Tuleeko tuho olemaan niin massiivista?

Kaikki tämä on erittäin hälyttävää, ja kun salaliittoteoreetikot saivat siitä vihiä, paniikki tulee todennäköisesti leviämään yhtä pahasti kuin nykyinen ihmiskunnan aikapommi.

SpaceX ilmoitti avoimesta projektista, jossa kuka tahansa saattoi lisätä oman perimänsä mukaan “life from Earth”-aikakapseliin — joka on paljon halvempi tapa päästä Kuuhun kuin ostaa SpaceX-lippu.

Ilmoitus julkaistiin “Daily Star”- ja “Sun“-lehdissä.

DNA lähetetään avaruuteen laatikossa niin, että avaruusolennot voivat joku päivä tuoda planeetallemme elämän takaisin, jos koskaan sukupuutto meitä uhkaisi.

Elon Muskin SpaceX toimitti “aikakapselin”, jossa oli 500 lajin perimätiedot, kansainväliselle avaruusasemalle.

Crew-4:n niinkutsuttu “biopankki” sisältää näytteitä yli  2000 eri ihmiseltä, ja sen tarkoitus on auttaa luomaan DNA-varasto Kuuhun.

LifeShip, näiden projektien taustalla oleva yritys, haluaa säilyttää Maapallon lajien geeniperimän tuleville sukupolville ja pitää ne turvallisesti säilössä planeetan ulkopuolella.

LifeShip sanoo tehtävänsä ISS:lle olevan “demomissio” ja että yhtiön pitkäaikainen tavoite on lähettää ihmisten DNA Kuuhun vuonna.

Yhtiö sivuillaan sanoo, ettei se tiedä mitä biopankille lopulta tulee tapahtumaan:

“Koska geneettinen aikakapseli on suunnattu kauas tulevaisuuteen, kukaan meistä ei voi sanoa varmaksi. Ehkäpä tulevaisuuden sivilisaatio löytää sen ja luo planeettamme uusiksi. Jälkeläisemme voivat viedä perimämme tähtiin ja siementää kokonaisen uuden maailman. Tämä kaikki tosin on vielä pelkkää teoriaa.”

LifeShip pyytää kansalaisia lähettämään DNA:taan kuupankkiin. Voit lähettää nimesi Kuuhun ilmaiseksi tai maksaa sata puntaa, jotta DNA:si lähetetään Kuun pinnalle.

LifeShip-projekti muistuttaa globaalia siemenpankkia, jossa säilytetään 4.5 miljoonaa siemennäytettä, jotta tulevaisuuden sukupolvet voivat kasvattaa kasveja joukkotuhon iskiessä.

 

Artikkelin julkaissut soulask.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.