Labyrinttirakenne Saturnuksen Titan-kuussa

Havaintopäivämäärä: tammikuun 14, 2022
Havaintopaikka: Saturnuksen Titan-kuu
Lähdekartta: https://astrogeology.usgs.gov/search/map/Titan/Nomenclature/titan_VIMS_comp

 

Tämä on omituista, mutta kuunnelkaa mitä minulla on sanottavanani jotta ymmärrätte todisteiden merkityksen. Aluksi kävin läpi Titan-kuun karttaa, sitä oli vaikeaa nähdä, joten lisäsin sen terävyyttä ja että siitä erottuisi piirteet paremmin. Pian niitä alkoi näkyä. Tuijotin tätä labyrintin yksityiskohtaa Titanilta ja kysyin itseltäni ”miten tällainen voi olla edes mahdollinen? Se on massiivinen. Voisiko olla, että Titan ei ollut lainkaan kuu, vaan muinainen avaruusalus?”

Sitten ajattelin, että ei! Ei ole tarpeeksi näyttöä…. tarvitsin lisää varmistaakseni sen. Ja sitten se tapahtui, näin tämän labyrintin, joka oli merkitty Titanin karttaan… Ginaz Labyrinthus… se on latinaa ja tarkoittaa Ginazin labyrinttia. Sanakirjan mukaan labyrintti on monimutkainen, epäsäännöllinen käytävien verkosto, josta on vaikeaa löytää tietä. Se oli palapelin puuttuva palanen, jota kaipasin. Antamalla nimen tälle Titanin alueelle, NASA itse asiassa myöntää että nämä rakenteet ovat olemassa! Sellainen näyttö on kiistämätöntä.

Pitääkö tähän lisätä vielä jotain? Ehkä vähän… Titanin säde on 2,574km ja se tekisi tästä labyrintista noin 70km leveän ja noin 400 km pitkän. Labyrintin joidenkin osien seinämät ovat 250m-750m korkeita. Nyt me tiedämme miksi NASA suttaa niin paljon pois tämän kuun kartoista.

Scott C. Waring, Taiwan

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi sen.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.