Lasertaistelu olikin armeijan laserviestinnän kokeilu

Useat kanavat ovat raportoineet siitä, että ISS:n livelähetyksessä näkyi laser-avaruustaistelu kahden UFOn välillä. Huolimatta huikeasta kuvamateriaalista, kyseessä oli puolustusministeriön laserkommunikointitesti, joka näkyi ISS:n livekuvassa kesäkuun 17. päivänä 2020.

Armeijan avaruusjaoston kehitysvirasto Space Development Agency sanoo optisten satelliittilinkkien olevan ”eräs kaikkein kriittisimmistä teknologioista”.

Optiset viestintäterminaalit, jotka käyttävät lasersäteitä datanvälitykseen avaruudessa, tulevat olemaan testikäytössä SDA:lla ja DARPAlla.

Nämä terminaalit ovat tärkeitä puolustusministeriön Maapallon kiertoradan toiminta-alueelle, joka vaatii optista satelliittienvälistä kommunikaatiota, jotta avaruudesta kerätty data voidaan välittömästi lähettää sotilaskomentokeskuksiin maassa.

“Optinen satelliittienvälinen linkki on eräs kaikkein kriittisimmistä teknologioista, joita Tranche 0 vaatii toimiakseen”, SDA sanoi pyytäessään tarjouksia kommunikaatiojärjestelmäänsä. Tranche 0:n alkuvaiheen käyttöönotto on suunniteltu tapahtuvaksi vuonna 2022.

Satelliitit joutuvat välittämään dataa avaruudessa ja sieltä maahan tukikohdille erittäin pienellä latenssilla. Sellainen ei voi tapahtua “ilman optista satelliittienvälistä linkkiä — radiotaajuisten (RF) ristilinkkien ollessa varalla”, SDA:n tarjouspyynnössä lukee.

SDA haluaa rakentaa yhden tai useamman satojen satelliittien kommunikaatiojärjestelmän viestintää ja ohjustentarkkailua varten.

Lue loput täältä: https://spacenews.com/dod-to-test-laser-communications-terminals-in-low-earth-orbit/

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.