Litteän maan kannattajia käytetään JÄRJESTELMÄLLISESTI häiritsemään ja heikentämään totuusliikkeitä kaikkialla maailmassa

Johdanto

Surullisena kuuntelen, kuinka yhä useammat ystäväni ja kanssaveljeni ja -sisareni Kristuksessa ovat langenneet psykologiseen operaatioon, eli PSYOPiin, joka on suunniteltu marginalisoimaan heidät “tieteen kieltäjiksi’”, “salaliittoteoreetikoiksi” ja yleisesti sekopäiksi. Tämän psykologisen operaation nimi on Litteä Maa (Flat Earth).

Jos olet kristitty ja väität Maan olevan litteä, mitä kaikki ei-vielä-pelastuksessa-olevat ihmiset ajattelevat sinun antamasta todistuksestasi koskien Jeesus Kristusta? Mitä he ajattelevat todistuksestasi kristittynä? Sanot, ettet voi uskoa mihinkään maailmassa, mitä valtio, tiede ja NASA sanovat sinulle, ja olen aivan samaa mieltä! On paljon valhetta mitä levitellään nykypäivänä tieteen nimissä. Tämän postauksen aikoihin tieteentekijät ja lääketieteen ammattilaiset kutsuvat COVID-19 -rokotteita “turvallisiksi”, mikä on yksi vaarallisimmista valheista mielestäni nykypäivänä. Miksi uskon COVID-19 -rokotteiden olevan vaarallisia? Koska sen sijaan että luottaisin valtion ja korporaatioiden omistamiin lääkeyhtiöihin, jotka tekevät miljardeja dollareita rokotteita myymällä, mielestäni kuuntelemalla sitä mitä todella monet toiset tieteentekijät ja lääketieteen ammattilaiset sanovat minulle, jotka ovat vaarantaneet ja uhranneet uransa ja maineensa sanomalla, että COVID-19 -rokottteet tulevat tappamaan minut, se on paljon turvallisempaa, loogisempaa ja uskottavampaa kuin kuunnella voittoa tavoittelevien korporaatioiden ja valtioiden virastoja, joilla on jo maine epärehellisinä tahoina.Ja miksi ne ovat epärehellisiä? Koska ne rakastavat rahaa ja valtaa!

Flat Earthers Systematically Being Used To Disrupt And Undermine Truth Movements Everywhere

Jos uskot, että maa on litteä, todennäköisesti olet samaa mieltä kanssani siitä, että COVID-19 -rokotteet ovat haitallisia. Jos niin, toivon että harkitsisit sitä, että on olemassa valtion itsensä rahoittamia valehtelukampanjoita, jotka me tunnemme nimellä “kognitiivinen soluttautuminen”, jotka pyrkivät heikentämään viestiäsi siitä, että COVID-19 -rokotteet ovat vaarallisia, sekä todistustasi Jeesuksen Kristuksen pelastuksesta. Olen vakuuttunut, että litteä maa on yksi näistä valtion rahoittamista kusetuksista. Älä anna valtion agenttien johtaa sinua harhaan!

Kaikki tiede ei ole valetta! Jos väität sen olevan valetta, miten silloin lukisit edes tätä artikkelia? Luet sitä joko tietokoneelta, puhelimelta, tabletilta tai joltain laitteelta, jonka teknologia on luonut. Kaikki teknologia perustuu tieteeseen!

Todisteet siitä, että litteää maata ajava Eric Dubay on CIA-nukke!

Allaoleva artikkeli perustuu The Millennium Reportin artikkeliin, jonka on kirjoittanut Revisionist Historians for World Peace.

Käynnissä on salakavala salaliitto, joka kattaa koko internetin, joka pyrkii tuhoamaan totuusliikkeet ympäri maailman. Yksi sen tuhotyön tekijöistä on Flat Earth Society (FES), jonka ainoa tarkoitus on ottaa kohteekseen mikä tahansa totuuteen suuntautunut verkkosivu, blogi tai organisaatio, joka sallii avoimet kommenttikentät.

Näin se toimii:

FESin agentit usein postaavat varsin hyväntahtoisia, ja faktapohjaisia kommentteja NASAsta, jonka jokainen tietää olevan huijarivirasto, johon harvoin voi luottaa totuuden puhujana kun aiheena on galaktiset tehtävät avaruudessa. Sen kanssa monet ovat samaa mieltä — NASAlla on totuus asiasta, ja se antaa siitä sen toimintaa rahoittaville veronmaksajille vain absoluuttisen minimimäärän totuutta.

Flat Eartherit sitten käyttävät hyödyksi tätä NASAa vastaan kohdistuvaa universaalia vihaa, ja koittavat saada tukea tukea järjettömälle Litteän Maan teorialleen (Flat Earth Theory, FET). Kun aika on kypsä, flättärit sitten alkavat ottaa käyttöön absurdeja käsitteitä ja aivan ilmiselviä valheita koskien Maan suhteesta Aurinkoon.

He oikeuttavat sekopäisiä ideoitaan rutiininomaisesti sanomalla, että NASA on jatkuvasti ketkuileva valtion virasto, mitä he ovatkin — ja sitten käyttävät tätä hyvin tunnettua sumutusta oikeuttamaan koko modernin astrofysiikan paradigman kääntämisen päälaelleen. Todellakin heitettiin lapsi pesuveden mukana. Ei ole mitään astronomisen tieteellistä totuutta, jota kohtaan flättärit eivät olisi hyökänneet. Aivan kaikki — painovoima, pallomaiset planeetat, planeettojen kierto Auringon ympäri — kaikkia näitä he kutsuvat “NASAn valheiksi”.

Kun he tekevät niin julkisilla internet-foorumeilla ja chateissa, verkkosivuilla tai blogien kommenteissa, he herättävät PALJON närää. Heillä on samoilla foorumeilla, blogeissa ja muualla kätyreitä, jotka ilmeisen spontaanisti tukevat heidän kommenttejaan FET:sta. Mitä pidempi kommenttiketju, sitä enemmän mahdollisuuksia vetää pahaa-aavistamattomat sivulliset mukaan kusetuksen verkkoon.

Näin he tekevät esittämällä joskus täysin uusia ja varsin valideja hypoteeseja, jotka ottavat mukaan uusia käsitteitä, jotka liittyvät sähköiseen universumiin, tai ehdottavat että aurinkokunta liikkuu avaruudessa myös tavalla, joka uhmaa perinteistä tieteellistä viisautta. On monenlaisia tapauksia, joissa nykyinen tieteellinen paradigma romahtaa kasaan, ja flättärit käyttävät näitä ilmiselviä puutteita repimään alas koko modernin ajattelun järjestelmän.

Aggressiivisesti hyökkäämällä perinteistä viisautta vastaan, jonka suurin osa planeetalla hyväksyy, he sitten tahraavat totuusliikkeiden maineen, joiden verkkosivut he ovat tahallaan saastuttaneet ilmiselvällä litteän maan fantasioiden höpöhöpöllä.

Massiivinen CIA:n pimeä operaatio

Monet ovat nyt epäileväisiä näitä periksiantamattomia flättärialoitteita kohtaan, he kun ovat niin organisoituja. Eikä ihmekään, flättäreillä on takanaan niiden valtion virastojen tuki, jotka eivät halua totuutta julki (mistään asiasta). CIA, FBI, DIA, ja NSA ovat jo pitkään käyttäneet tätä merkkimenetelmänään, jonka tarkoitus on tuhota totuuden sanansaattajat niin hyvin kuin he pystyvät. Maineen tahraaminen on aina ollut mieluisampaa kuin suora murha, joita he myös tekevät jos tarpeen on. Firman (eli CIA:n) päämandaatti on suorittaa heidän mustia operaatioitaan totuuden vaientamiseksi.

Tärkeää huomata:
Suurin osa flättäreistä ei edes tajua, että heitä käytetään 24/7 edistämään pahamaineista agendaansa, jolla tuhotaan totuusliikkeet ympäri maailman. Jos heillä tämä tietoisuus olisi, suurin osa jättäisi homman sikseen. Niinkuin kaikki CIA:n pimeät operaatiot, niitä tehdään aina tiedonsaantitarpeen perusteella ja erittäin sirpaleisen siiloutuneeseen tapaan. Aivan kuten vain joillain 33 asteen vapaamuurareilla on mitään todellista tietoa maailmalla juonittavista juonista, niin myös CIA:n kontrollerit manipuloivat flättäreitä kaukaa.

Ainoa mitä CIA:n tarvitsee tehdä, on kontrolloida yhtä henkilöä joka on täysin ohjelmoitu heidän agendansa toteuttamiseksi. Muut, joilla on samanlainen heikkous samalle ohjelmoinnille, sitten valitaan johtamaan lampaita aina tarvittaessa. Pointti tässä on, että monet flättärit etsivät aidosti totuutta. Tämä harharetki flättärien sekopäämaailmaan on pelkkä hairahdus, joka heidän tulee ottaa jotta he voisivat myöhemmin tulla tietoisiksi siitä, että heitä on toden totta vedetty höplästä. Kaikki kulkevat samanlaista polkua elämässä, kun he ovat irroittautumassa kaikesta kusetuksesta, jota heille on syötetty aina läsnäolevan globaalin kontrollimatriisin äänitorvien kautta.

Johtopäätös

Miten helppoa se onkaan joukolle flättäreitä hiljentää aidosti totuuteen pyrkiviä verkkosivuja tai foorumeita, jotka ainoastaan pyrkivät paljastamaan totuuden. Näille porukoille on käsikirjoitettu monenlaisia käsikirjoituksia jokaiseen vastalauseeseen ja jokaiseen vastaukseen. Heidät on täysin aivopesty ymmärtämään litteän maan teoria totuutena, ja he ovat mielenhallinnan alaisia, jotka näkevät itsensä modernin ajan Galileoina.

Heidän samanmielisen organisaationsa valossa he ovat oppineet miten työskennellä yhdessä nopeasti viktimisoidakseen pahaa-aavistamattomat. Heidän pääasialliset aseensa ovat pieniä (ja suuria) valheita, joita NASA on kertonut, sekä jotkut aukot nykyisessä astrofysiikan paradigmassa. On totta, että jokainen toinen toistaan seuraava paradigma on osittain tehnyt aiemmasta tarpeettoman maailman kehittyessä newtonilaisesta einsteinilaiseen ja siitä kvanttiuniversumiin ja siitä sähköiseen universumiin.

 

Se EI kuitenkaan tarkoita, että tuli ei olisi kuumaa tai että se ei polttaisi. Nämä flättärit haluavat meidän uskovan jopa senkin — että tuli ei olisi kuumaa ja että se ei polta — jos he vain kykenisivät, sekä paljon muuta hullua. Yhtä kaikki, on kriittistä ymmärtää sellaista sekoilua, että näiden sekoilijoiden sekoilu on tarkoituksellista. CIA:n virallisilla sekoilijoilla kuten flättäreillä on salainen agenda, jota he toteuttavat saadakseen aikaan tietyt tavoitteet. Niinpä haaste monille on olut välttää kiinnijäämistä heidän täysin sekopäiseen agendaansa. Muutoin, jos meidät yllätetään verekseltään, vaarana on, että aseet voidaan tulla hakemaan kotoa false flag -ampumatapauksen jälkimainingeissa.

Revisionist Historians for World Peace
kesäkuun 10. 2016

 

Artikkelin julkaissut jamesjpn.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.