Mars-mönkijä dumppaa roskia Marsiin

Havaintopäivämäärä: helmikuun 16, 2022
NASAn valokuva: https://mars.nasa.gov/mars2020/multimedia/raw-images/ZL0_0353_0698274371_400EBY_N0095676ZCAM05098_1100LMJ

Kiitos Mars-tarkkailija Whatsupintheskyn, meillä on nyt järkyttävä kuva NASAn aiheuttamasta ympäristövahingosta Marsissa. Mars-mönkijä otti valokuvia normaaliin tapaaj na keskellä yhtä sen valokuvaa on vanha palanen, joka on irronnut mönkijästä.

Tämä mönkijä on Mars Perseverance, ja se otti kuvia Sol 353:sta. On selvää että palanen on irronnut mönkijästä. Vai heitettiinkö se sinne tahallaan kun sitä ei enää tarvinnut käyttää? Roskaamista Marsissa? Heitämme paskojamme toisille planeetoille? Mitä jos muut älykkäät lajit näkevät tämän? Heidän mielestään me tuhoamme Maapalloa ja teemme saman kaikille planeetoille, joilla vierailemme. Ei ollenkaan eettistä tai moraalista NASAlta tehdä niin.

Mars ei ole meidän… Kuu ei ole meidän… se on heidän. Universumi on niiden jotka siellä ovat ensin. Ja ihmiset ovat planeetalla, joka on ainoastaan muutaman miljardin vuoden vanha. Muut avaruusolennot ovat planeetoilta, jotka ovat useita miljardia vuosia vanhempia. Me olemme myöhässä. NASA varmaan sivuuttaisi asian ja sanoisi ”hei, se on vaan roskaa”.

Scott C. Waring,  Taiwan

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.