Marsissa ja Venuksessa voi olla muinaisia breakaway-sivilisaatioita

Piilossa olevat yksityiskohdat monissa NASAn julkaisemissa kuvissa voivat olla meidän kaipaamiamme todisteita avaruusolentojen sivilisaatioista aurinkokunnassamme.

Billy Carson, 4biddenknowledgen perustaja, vetää anomalioiden metsästäjien tiimiä, jotka väsymättä käyvät läpi kaikki piirteet näissä kuvissa etsiäkseen artifakteja jotka näyttävät olevan epätavallisia aurinkokunnassamme.

Katsokaa tätä kuvaa, ihmishahmoista patsasta, ihmiskasvoja hattu päässä, mikä näyttää siltä kuin patsaan olisi kaivertanut muinainen Marsissa elänyt breakaway-sivilisaatio.

Seuraavissa kuvissa näkyy kaksi karvaista olentoa. Kuvat vasemmalla näyttävät olennon selän, kuvat oikealla näyttävät samanlaisen olennon seisovan kiven takana.

Voisiko olla, että edelleen on olemassa joitain tietynlaisia (isojalka) olentoja, jotka ehkäpä kuuluivat muinaiseen breakaway-sivilisaatioon, jotka käveleskelevät Marsin pinnalla? Patsas ja olennot: http://www.gigapan.com/gigapans/219291.

Meidän puskiessamme paljastuksen rajoja, useat uskottavat lähteet ovat nyt halukkaita astumaan esiin ja vahvistamaan sen minkä NASAn datajulkaisusta on löytynyt.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

3 vastausta artikkeliin ”Marsissa ja Venuksessa voi olla muinaisia breakaway-sivilisaatioita”

 1. Ylimmäinen vasemmanpuoleinen kuva ja sen oikea yläkulma on kyllä aika ihmismäisen näköinen patsas ihmisen päästä, jolla on erikoisen näköinen kypärä, silmät, nenä ja aukinainen suu, jossa näkyy myös hampaat, sekä ulkoneva leuka, jossa on valkoinen parta tupsu.

  Ylimmäinen oikeanpuoleinen kuva muistuttaa liejuryömijän, eli tokon päätä, kaiverrettu kiven keskelle ulkonevine silmineen ja suurine suineen. https://twitter.com/aksuliini22/status/963288296901226496/photo/1

  Keskimmäinen kuva kallellaan olevasta patsaasta, jolla on kasvot ja hattu päässä, mikä tosiaan näyttää siltä kuin patsas olisi kaiverrettu Marsiin joskus muinoin.

  Nuo alimmaiset patsas kuvat, kaksi karvaista olentoa on aika mielikuvitusta herättäviä olentoja, jotka ikään kuin kävellä taapertavat Marsin pinnalla.

  Ehkä Marsissa on elänyt joskus muinainen ihmisen kaltainen sivilisaatio, joka on muuttanut Marsista pois elinkelvottomien olosuhteiden johdosta ja tullut lopulta Maahan…

 2. Universal code: bb67Ty8000SrtY7776lPPö0!!!!!! You pitiful earthlings including ”Ogotsoko” have named one galaxy in this universe as 1101 in your planet. The truth opens by investigating the Bolon Yokte K´uh. You don’t know anything about this universe!!!!!!!

 3. ” Yleinen koodi: bb67Ty8000SrtY7776lPPö0 !!!!!! Te säälittävät maanmaalaiset, mukaan lukien ”Ogotsoko”, ovat nimenneet yhden galaksin tässä maailmankaikkeudessa planeettallanne 1101. Totuus avautuu tutkimalla Bolon Yokte K´uhia. Et tiedä mitään tästä maailmankaikkeudesta !!!!!!!”

  Tuo koodi vaikuttaa joltain yleiseltä ovikoodilta bb67ty8000srty7776lppö0.

  Emme taida omistaa planeettaa 1101, vaikka niin luulemme tämä on vain kokeiluplaneetta ja Bolon Yokte K´uhin tutkiminen viittaa uskontoon. Uskontoa ja avaruusolentoja ei pidä sekoittaa keskenään. Kyse on vain mielipiteistä täällä, eikä koko maailmankaikkeuden tietämisestä. Marsissa ollut joskus meriä ja vettä, hyvä todistus siitä on kun tuo liejuryömiän kuva hahmo hakattu kiveen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.