Massiivinen anomalia lähestyy Amerikan itärannikkoa

MIMIC-data (mikroaaltoanalyysi veden liikkeistä) huhtikuun 5. ja 14. päiviltä 2016 näyttää meille varsin suurta ja epätavallista aaltoanomaliaa, jonka oletetaan olevan mikroaaltoenergiaa tuntemattomasta lähteestä.

Kun miljoonia amerikkalaisia silti useasti pilkataan niiden taholta jotka eivät ole vielä tietoisia kemikaalivanoista, ilmastonmuokkauksesta tai sääsodankäynnistä, nyt MIMIC-data huhtikuun 21. päivältä 2016 näyttää toisen massiivisen anomalian joka peittää New York Cityn ja itärannikon.

Ol

Koemme juuri massiivista maanjäristystoiminnan kasvua ja näyttää siltä että nämä suuret anomaliat ilmaantuvat maanjäristysten sarjoina joka viittaa siihen, että nämä ilmiöt on keinotekoisesti luotu ja siksi selkeä signaali ilmastonmuokkauksesta ja sääsodankäynnistä.

Kuitenkin massiivinen maanjäristysaktiivisuuden peittely on käynnissä ja dataa sensuroidaan globaalisti.

Japanin meteorologian laitos on lopettnanut jälkijäristysten ennustamisen Kumamoton prefektuurissa koska aiemmat tapaukset eivät ole osoittautuneet ennusteiden mukaisiksi.

Jälkijäristysten todennäköisyydet lasketaan dataan perustuen menneistä tapahtumista, kuten ne jotka viittaavat alaspäin tulevaan trendiin jälkijäristysten taajuudessa. Laitos tyypillisesti tekee ilmoituksen kuten ”Seuraaan kolmen päivän aikana on mahdollisuus jälkijäristyksillä jotka ovat 5 tai enemmän Japanin maanjäristysasteikolla”.

Yksi asia on varmaa, ne jotka ovat vastuussa eivät anna tietoja siitä mitä on tapahtumassa ja infoa pimitetään globaalisti.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.