Massiivinen aukko auringon koronassa aiheuttaa myrskysäätä

Joulukuun 16. päivänä 2016 NASAn aurinko-observatorio Solar Dynamics Observatory havaitsi massiivisen reiän koronassa auringon ilmakehässä, joka on jo kolmas tänä vuonna. Tämä koronan reikä, sama kuin lokakuun 25-28. ja marraskuun 23-26. 2016 on kääntynyt kohti maapalloa. Tämän johdosta maapallon suuntaan on liikkumassa valtava energiavirta.

Tämä energia-aalto vaikuttaa koko planeettaan, ja se on tahattomasti tullut MIMIC TPW -mikroaaltokuvauslaitteiston havaitsemaksi. Tilannekuva alkoi muodostua 18. päivä joulukuuta ja se on jatkunut 19. päivään asti.

MIMIC TPW -mikroaaltokuvat eivät ole häikkä, tietokonevirhe tai feikkikuvia. Yllättävää kyllä joulukuun 19. päivänä 2016 kello 16.57 MIMIC yhtäkkiä ilmoitti twitterissä että heidän järjestelmässään on virhe!

 

 

Tämänhetkinen koronan reikä on todella suuri ja ensimmäistä kertaa monikaan on nähnyt mitään näin massiivista MIMIC:ssä.

Virtaavien energioiden määrä joka liikkuu mahdollisesti planeetan keskusta kohti on valtava ja tämä tottakai lisää volkaanista aktiivisuutta, ja aiheuttaa suuria maanjäristyksiä. Mikäli tilanne todella sattuu, silloin seuraavat maat voivat olla vaarallisia: Indonesia, Papua Uusi Guinea, Singapore, Malesia, Kambodza, Vietnam ja Filippiinit.

Viime kuusta asti tälle alueelle on osunut jo yhdeksän suurta maanjäristystä ja satoja jälkijäristyksiä, mikä kertoo siitä että tämä alue on varsin epävakaata.

Lisäksi myös tällä hetkellä trooppinen myrsky Nock-ten liikkuu luoteeseen Tyynellä valtamerellä.


Kuva Nock-Ten:sta liikkumassa kohti Filippiinejä, kuva otettu joulukuun 23. päivänä 2016. Kuvan lähde: NASA MODIS Rapid Response/NOAA.

Filippiinien ilmaston, geofysiikan ja astronomian virasto PAGASA on jo antanut myrskyvaroituksen joulukuun 23. päivänä 2016 sanoen että Nock-ten (Nina) on vahvistumassa ja pääsemässä taifuuniluokkaan sen saapuessa Filippiineille joulukuun 24. päivä ennenkuin se liikkuu Catanduanesiin joulupäiväksi 2016.

Nock-tenin liikkuessa eteenpäin massiiviset energiavirrat osuvat maapallolle. Nämä energiavirrat on aikaansaanut suuri reikä auringon koronassa. Odotettavissa on äärimmäisiä sääilmiöitä vuoden lopulla.

Blogger Tricks

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.