Meteorihavainnot kasvaneet yhtäkkiä ympäri maailman

Maailmassa onkäynnissä todella paljon asioita, ja meiltä pimitetään tästä tietoa jatkuvasti. Hallitukset ympäri maailman jättävät kertomatta asioit, ja tämä vaikuttaa elämäämme.

The American Meteor Society huomauttaa, että tulipallojen/meteorien aktiviteetissa on ollut huomattava kasvu vuoden 2016 alusta. Määrä on kasvanut vuodesta 2013 eksponentiaalisesti.

Tällainen muutos on merkitsevä ja sen tulisi ansaita median huomio. Miksi sitten ollaan hiljaa?

Tuntuu siltä, että käynnissä on suuri salailu tällä hetkellä. Ilmeisesti halutaan säilyttää taloudelliset olosuhteet ja sosiaalinen järjestys.

Kanadan tulipalo-onnettomuus, Tom Lupshun mukaan, on meteoriitin auheuttama, mutta media on siitä hiljaa (katso toinen video).

Ehkä meidän tulee kysyä astronautti Tim Peakelta mitä mieltä hän on maapalloa lähestyvien esineiden vaarasta.

Tim Peake meni Twitteriin jakamaan kuvan 7mm:n säröstä ISS:n Cupola-moduulin ikkunassa, jonka aiheutti ”avaruusromu”. (Katso video).

Vaikka elämmekin meteorikuurojen kuukautta ja ohitamme Halleyn komeetan hännän, maapalloa lähestyvät esineet tulevat planeetallemme joka suunnasta, ja jossain kohtaa joku niistä tulee osumaan planeettaamme, joten meidän tulee saada tietää tästä ja tehdä asialle jotain.

Seuraava kokoelma  ‘Fire in the Sky’-webcamvideoita ja kuvia tallennettiin toukokuun 12-17 päivinä 2016.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.