Mitä CERN tekee? Omituisia pilviä hiukkaskiihdyttimen yllä

Uudet kuvat omituisista pilvimuodostelmista CERNin hiukkaskiihdyttimen yllä voivat olla shokeeraava todiste maailman suurimmasta kokeesta, joka on pian repimässä auki portaalin toiseen ulottuvuuteen.

Tämä siis mikäli uskot viimeisimpiä salaliittoteorioita monsterikoneen ympäriltä.

Kaksi valokuvaa on videon mukaan otettu LHC:n yllä Genevassa Sveitsin ja Ranskan välisellä rajalla kesäkuun 24. päivänä, samana päivänä kun CERNin tiedemiehet aloittivat uuden Awake-kokeen, jolla koitetaan muuttaa tapaa miten hiukkaset osuvat toisiinsa.

Filmi, nimeltään What portal did CERN open now? Strange Clouds Hover Above the LHC, on Freedon Fighter Timesin tekemä, uskonnollinen salaliittoteoriakanava YouTubessa. Se herättää ”suurta huolta” siitä mihin LHC:a käytetään.

Videon kertoja väittää kahden kuvan olevan rikosteknisesti tutkittuja ja täten aidoiksi havaittuja.

 

Hän sanoo: ”Tämä ei ole Googlella löytyvä taustakuva. Se on aito kuva joka on otettu kesäkuun 24. päivänä 2016. Se on suoraan CERNin yläpuolelta, ja pilvimuodostelma on mielenkiintoinen.”

”Tuotettu energia on mahdollista nähdä salamaniskujen keskellä.”

Hän kysyy katsojilta ovatko he huolestuneita CERNistä ja ohjeistaa, että heidän tulisi olla.

Hän sanoo: ”Kuinka paljon energiaa CERN imee itseensä? Onko tämä syynä siihen miksi säät ovat niin sekavat ympäri planeettaa? Hiukkastörmäyttimiä löytyy ympäri maapalloa.”

Videolla näkyy CERNin aikataulu LHC:lle, ja siinä näkyy Awake-nimisen kokeen alkamispäivä, joksi on merkitty kesäkuun 24.

Kertoja kysyy: ”Onko sattumaa, että he ovat juuri aloittaneet Awake-kokeen?”

 

 

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.