Miten todellista on 3D-holografiteknologia?

Kuuluisasta Blue Beam -projektista on kirjoitettu paljon. Sitä sanotaan käytettävän avaruusolentojen feikkihyökkäyksen luomiseen.

On kuulunut myös huhuja siitä, että tämä bluebeam-teknologia ollaan ottamassa käyttöön ihmisten vakuuttelemiseksi siitä, että avaruudesta on tulossa uhka.

Toki on olemassa valtion salaisia projekteja, jotka käyttävät tiettyjä teknologioita, ja heillä on tehokkaita satelliitteja ja maajärjestelmiä, jotka voivat projisoida hologrammeja. He ovat kehitelleet hologrammiteknologiaa vuosikymmeniä ja se näyttää aidolta.

Mutta feikin avaruusolentojen hyökkäyksen luominen vaatisi suunnattomat määrät resursseja, ja se olisi erittäin vaikeaa pitää salassa. Lisäksi sellaisella tapahtumalla olisi suuria eettisiä ja poliittisia seuraamuksia, jollaisia Yhdysvaltain hallitus ei halua riskeerata. Siksi on epätodennäköistä, että tätä käytettäisiin luomaan false flag -tapahtuma. Mutta ei sitä koskaan tiedä.

Kun katselee allaolevaa videota tulta hönkivästä lohikäärmeestä, joka lentää ympäriinsä baseball-matsin avajaisissa Etelä-Koreassa vuonna 2019, mikä striimattiin urheilukanavilla, ei ole vaikeaa kuvitella, että 3D-hologrammiteknologian käyttö olisi vaikeaa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.