Muinainen papyrus paljastaa: Egyptissä vierailivat avaruusolennot

Eräs kiinnostavimmista muinaisista teksteistä, Tullin papyrus kertoo muinaisesta UFO-havainnosta.

Sillä on myös mielenkiintoinen taustatarina. Vuonna 1933 Alberto Tulli, Vatikaanin museon egyptologian osaston johtaja, löysi uniikin papyruksen eräästä Kairon antiikkikaupasta. Valitettavasti sen hinta oli liian korkea — jopa Vatikaanille — joten Tulli päätti kopioida sen sisällön.

Kun hän myöhemmin palasi, papyrus oli kadonnut. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin italialainen egyptologi Boris de Rachewiltz julisti että hän on paikallistanut alkuperäisen papyruksen ”kääntämättömänä ja julkaisemattomana”.

Alkuperäinen papyrus on Boris de Rachewiltzin ja usean muun kääntämä. Sisältö tuntuu pyörivän ”tulipiirien” ympärillä, jotka lensivät taivaalla kahtena erillisenä kertana, muutaman päivän päässä toisistaan.

Niinkutsutut ”tulipiirit” voivat mahdollisesti selittyä luonnonilmiöinä; kuitenkin tulikinta tekstissä viittaa ”tulisiin levyihin” ja vaikka ne ovatkin vaillinaisia, muinaiset papyrukset maalaavat varsin selkeän kuvan UFOjen massahavainnosta.

Alla Rachewiltzin käännös Tullin papyruksesta:

Vuonna 22 kolmantena talven kuukautena, kuudentena päivän tuntina Elämän Kuningashuoneen kirjurit havaitsivat sen olevan tulipiirin joka saapui taivaalta (Vaikka) sillä ei ollut päätä, sen suu (oli) pahanhajuinen.

Sen ruumis oli 1 sauvan pituinen (noin 50 metriä) ja 1 sauvan suuruinen, sillä ei ollut ääntä… Sydämet hämmentyivät siitä, sitten ne asettuivat mahan päälle

Ne menivät Kuninkaan ..?) luo raportoimaan tästä. Hänen Majesteettinsa käski — on tutkittu — että kaikki joka on kirjoitettu Elämän Kuningaskunnan papyruksille Hänen Mahesteettinsa mietiskeli sitä mitä oli tapahtunut. Nyt, joidenkin päivien kuluttua näistä tapahtumista, Katso! ne olivat monilukuisempana kuin koskaan. Ne kiilsivät taivaalla enemmän kuin aurinko neljän taivaankolkan rajaamina.

Tulipiirien asema oli vahva. Armeijan kuningas katsoi eteenpäin ja Hänen Majesteettinsa oli niiden keskellä. Se oli illallisen jälkeen. Silloin ne (eli tulipiirit) nousivat ilmaan ja suuntasivat etelään. Kalat ja ammukset tippuivat taivaalta. (Se oli) ihme joka ei ole koskaan tapahtunut tämän Maan luomisen jälkeen! Se sai Hänen Majesteettinsa tuomaan suitsuketta rauhoittaakseen tulisijan — mitä tapahtui Elämän Kuningaskunnan kirjalle — jotta se muistettaisiin?) koko Iäisyyden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.