Muinainen teknologia ja salaiset arkeologiasodat niiden löytämiseksi

Dark Journalist Daniel Liszt ja tri. Joseph Farrell erottelevat totuudenjyvät akanoista puhuessaan salaisesta tiedosta, muinaisista korkean teknologian ihmeistä ja nykyajan kilpajuoksusta löytää nämä ihmeet.

Farrell teoretisoi, että Suuri Pyramidi on paljon vanhempi kuin kirjoitettu historia, ja se pystytettiin alunperin jonkinlaiseksi superkehittyneeksi kosmologiseksi puolustusjärjestelmäksi, jolla on voima aiheuttaa suurta tuhoa maapallolla ja kosmoksessa erittäin monimutkaisten resonanssien avulla rakennuksen sisällä.

On kiistämätön tosiseikka, että viime vuosisadan aikana sadat tutkijat, fyysikot, geologit ja arkeologit ovat tutkineet ja panneet merkille uskomattoman tarkat matemaattiset kuviot tämän maailman muinaisen ihmeen sommittelussa ja rakenteessa.

Nämä kuviot viittaisivat kehittyneeseen tietoon astronomiasta, maapallosta, geologiasta ja geometriasta, jotka eivät todellakaan olleet saatavilla Egyptin sivilisaatiolle, ainakaan valtavirran akateemikoiden mielestä, mikä nostaa esiin kysymyksen siitä ketkä olivat Suuren Pyramidin todelliset rakentajat. Heillä saattoi olla teknologisesti kehittynyt sivilisaatio joka tuhoutui hamassa menneisyydessä.

Modernit arkeologiasodat

Farrell näkee käynnissä olevan kaavan suurten maailman hallitusten pyrkimyksissä löytää muinainen esihistoriallinen tieto modernin arkeologian tieteenalan sodankäynnillä. Tämä näkyy mm. natsien pakkomielteessä esi-isiltä perittyihin elementaalirituaaleihin ja muinaisten mystisten kulttuurien jäännöksiin, sekä kyseenalaisissa katoamistilanteissa, joissa muinaiset artefaktit ja tabletit ovat hävinneet Bagdadin museon ryöstössä Irakin sodan aikaan.

Tämä kadotettu viisaus on saattanut kertoa yksityiskohdat supertehokkaan resonanssiaseen rakentamiselle, jota unohdetun menneisyyden ihmiset ovat käyttäneet kosmisissa sodissa, mikä on saanut aikaan suurta tuhoa maapallon historiassa, ja joka kaikuu muinaisten legendojen jumalien massiivisissa taisteluissa.

Eräs näistä legendoista, joka kertoo piilotetusta Atlantiksen tietoarkistosta, viittaa kadonnen kulttuuriin ja niiden kehittyneeseen teknologiaan joka on vielä löytämättä.

Nämä salaiset rakennelmat on kuuluisa Nukkuva Profeetta Edgar Cayce kertonut olevan haudattu Egyptin pyramidiin, jonne pääsee Sfinksin oikean tassun alla olevasta salakäytävästä.

Kiinnostavaa kyllä, kaksi johtavaa egyptologia sai Caycen Association for Research and Enlightenment -järjestöltä sponsorirahaa heidän uransa alkuvaiheessa, ja eräs heistä jopa kirjoitti kirjan Caycen viesteistä liittyen siihen kuinka Atlantikselta henkiin jääneet ihmiset ovat kehittäneet Egyptiä.

Etsivätkö he tietoarkistoa salaa käyttäen Caycen viestejä samalla kun julkisesti kielsivät entisen sponsorinsa ja pysyivät linjassa virallisen akateemisen tarinan kanssa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.