Muinainen temppeli Marsissa

Gigipan-lähde: http://gigapan.com/gigapans/228994

NASA-lähde: https://mars.nasa.gov/mars2020/multimedia/raw-images/ZR0_0395_0702017641_081ECM_N0171064ZCAM08418_110085J#.Ykm6QueXloE.twitter

Löysin jotain aika hienoa jos tykkäät muinaisrakennuksista. Tämä näyttää temppeliltä ja siinä on tarpeeksi iso ovi josta mahtua vaikka aikuinen ihminen kävelemään. Ovi on leveämpi yläpäästä ja kapeampi alapäästä, mikä on aika uniikkia kyllä, mutta sen tekemiseen on tarvittu aikamoista arkkitehtonista osaamista. Maapallolla meillä on samanlaisia rakennuksia Englannissa ja Maltalla, jotka menevät ainakin 5000-7000 vuoden taakse, emmekä me tiedä mitään siitä ketkä niiden tekijät ovat, koska silloin ei ollut mitään kirjoitustaitoa. Rakenteet ovat ainoita mitkä ovat jääneet jäljelle.

Tilanne on samanlainen Marsissa. Ei ole kirjoitusta, ei ole kaiverruksia joita olisi nähtävillä. Se mitä on, on suuret leikatut kivipaadet, jotka muodostavat fantastiset rakenteet mäelle. Olin yllättynyt että NASA ei ollut sensuroinut tätä. Menin NASAn sivuille ja löysin alkuperäisen, jonka Mars-mönkijä Perseverance on ottanut. 100-prosenttista näyttöä siitä, että muinaiset älykkäät olennot ovat eläneet Marsissa ja rakentaneet tällaisia megaliittirakennuksia Marsin pinnalle.

Scott C. Waring,  Taiwan

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.