Muinaisen tuhoajakomeetan paluu

Dark Journalist haastattelee ohjelmassaan Graham Hancockia. Graham on juuri julkaissut kirjansa Magicians of the Gods: The Forgotten Wisdom of Earth’s Lost Civilization joka on pitkään odotettu jatko-osa hänen muinaisia sivilisaatioita käsitelleelle teokselleen Fingerprints of the Gods.

Suuri Paluu

Uusi kirja on voimakas ja paljon tietoa sisältävä tutkimus muinaisista juuristamme. Graham vie meidän matkalle ympäri maailman, mm. Turkin Göbekli Tepeen.

Tämän muinaisen arkeologisen saitin löytäminen kirjoittaa historian uusiksi ja tukee hänen ideaansa että sivistyksen historia menee paljon pidemmälle kuin meidän on annettu ymmärtää, muinaiseen todella edistyneeseen viisauden kulttuuriin jota kutsutaan nimellä ”Seitsemän Tietäjää”.

Nämä ennen mullistuksia eläneet matkaajat välittivät edistyneet tietonsa arkkitehtuurista, teknologiasta ja henkisyydestä primitiivisille kulttuureille ja he olivat inspiraationa Atlantiksen tarinalle.

He olivat vastuussa Egyptin korkeakulttuureista, sekä Maya-kulttuurista, Sumeriasta ja muista vastaavista joita löydetään nyt (kuten Javan pyramidi joka on 20 tuhatta vuotta vanha!). Lopulta seitsemän teitäjän tarina ja heidän vaikutuksensa kulttuureihin unohtui ja ainoastaan myyttejä heistä on jäänyt jäljelle.

Jättiläiskomeetta

Vieläkin shokeeraavampaa on uudet todisteet siitä että kehittynyt sivilisaatio tuhoutui jättiläiskomeetan iskiessä maapallolle. Graham kertoo kuinka suuret aikakapselit ja kompleksit kuten Göbekli Tepe ja Gizan pyramidi kommunikoivat varoitusta tällaisen tuhoisan komeetan paluusta.

Hän myös kertoo vanhan vallan puolustajien taistelusta ja niistä tempuista joita nämä käyttävät pitääkseen nämä tiedot salassa ja suuren tiedeyhteisön ulottumattomissa. Hänen viimeisin esitelmänsä on mm. bannattu useilta verkkosivuilta!

Hänen mielestään nämä vanhan vallan asiantuntijoita ylistävät paradigmanpuolustajat eivät koskaan hyväksy oikeita todisteita ja he ovat päättäneet pitää ihmiskunnan kollektiivisessa unessa ja tietämättömänä todellisesta historiastamme!

Blogger Tricks

Artikkelin julkaissut  Ufo Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.