Muinaiset egyptiläiset ja Grand Canyon

Vuonna 1908, presidentti Teddy Roosevelt halusi julkistaa Grand Canyonin kielletyksi alueeksi kaikelle metsuri- ja kaivostoiminnalle. Kesti 11 vuotta ennenkuin kongressi teki Grand Canyonista kansallispuiston.

Tutkimusmatkailija G. E. Kincaid meni veneellä Colorado-joelle ja sitä pitkin Grand Canyonille. Kanjonissa on paljon kultaa, hopeaa ja kuparia, ja Kincaid halusi nähdä mitä sieltä voi löytää ennenkuin alue suljetaan kokonaan.

Noin 40 mailia joen yläjuoksulla El Tovarin kristallikanjonista Kincaid näki sedimenttimuodostelmassa painaumia vähän yli puolen kilometrin päässä. Hän toi veneen rantaan ja meni tutkimaan.

Kincaid ei löytänyt kävelypolkua, mutta lyhyen patikoinnin jälkeen hän löysi autiomaan pöheikön peitosta jotain kiinnostavaa. Jalanjälkiä. Satoja. Hiekkakiveen painautuneita. Jalanjälkiä, jotka näyttäisit polun kanjonin toiselle puolelle.

Hän seurasi jalanjälkiä, kunnes hän löysi luolansuun. Suuaukko oli ilmiselvästi ihmisen tekemä.

Kincaid astui luolaan ja laittoi taskulamppunsa päälle. Seinillä oli kirjoituksia. Mutta ne eivät olleet englantia tai intiaanien merkkejä. Ne olivat muinaisen Egyptin hieroglyfejä.

Kincaid osoitti lampullaan ja näki tunnelin jatkuvan hamaan kaukaisuuteen. Hän ei tiennyt tuolloin, että tämä oli vasta alku.

Kiinnostavaa tietää, että Smithsonian Institute kiistää tarinan muinaisista egyptiläisistä ja jättiläisistä Grand Canyonissa, ja he keksivät seuraavan selityksen tarinan debunkkaamiseksi.

Smithsonianin Taustaa: Huhtikuun 5. päivä 1909 Arizona Gazette  julkaisi jutun seuraavalla otsikolla: “Tutkimuksia Grand Canyonissa; Valtavan rikkaan luolaston mysteerit tuodaan valoon; Uskomaton löytö viittaa siihen, että muinaiset ihmiset muuttivat Idästä.” Artikkelissa on mukana G. E. Kincaidin todistus, jossa hän sanoo matkanneensa yksinään Green- ja Colorado-jokia etsimään todisteita muinaisesta sivilisaatiosta — jonka alkuperä on mahdollisesti Egyptissä. Arizona Gazette vaikuttaa olleen ainoa sanomalehti, joka on koskaan julkaissut juttua. Mitään todisteita Kincaidin olemassaolosta ei ole.

Allaolevalla videolla on yksityiskohtaisempi kuvaus ja analyysi tästä mahdollisesti arkeologisesta salaamistapauksesta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.