Muinaisia rakenteita Atlantin valtameren pohjassa

Vedenalaiseen rakennelmaan zoomaaminen näyttää jättimäiseltä sillalta, jonka pituus on 38km. Se näyttää siltä kuin  jonkinlainen kulkukäytävä olisi sillan alla, joka johtaa neliön muotoiseen rakennukseen sillan takana.

Mahdollisesti kulkureitti yhdistää sillan Discovery-vuorenhuipulle, joka on osa merenalaisten tulivuorien ketjua, Discovery-meritulivuoria.

Mahdollisesti tie yhdistää sillan Discoveryyn. Meritulivuoret ovat muotoutuneet 41-35 miljoonaa vuotta sitten, ja ne ovat joskus olleet merenpinnan yläpuolella.

Toinen omituinen rakennelma löytyy Bouvet-saaren vierestä, joka on asumaton Etelänapamantereen volkaaninen saari. Siksak-rakennelman koko on jättiläismäinen ja se kattaa arviolta 255 km x 136 km suuruisen alueen.

On huikeaa, että siksak-rakennelman viivat ovat kaikki samaa kokoa, aivan kuin se olisi jättiläismäinen sähkönjohdin.

Koordinaatit

Silta: 43°21’8.50″S 0°51’12.19″W

Siksak-rakennelma: 51°28’16.59″S 6° 5’12.12″W

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Muinaisia rakenteita Atlantin valtameren pohjassa”

  1. Jostain syystä tuo merenalainen jättimäinen siltakin, jonka pituus on huimat 38km vaikuttaa keinotekoiselta rakennelmalta. Kuvavaikutelmaltaan Discovery-vuorenhuiput vaikuttaa yhdistetyltä keinotekoiselta siirretyltä maa ainekselta, joka on tekovaiheessa valunut alaspäin kuin hiekka vourenrinnettä pitkin, sitä keinotekoisesti tehdessä pengertämällä. Jostain syystä vuorenhuippujen yhdistäminen siltamaisesti on ollut joskus erityisen tärkeää, kaiketi pyramidin rakennusvaiheessa, tai jonkin muun syyn tähden.

    Samaten tuo neliömäinen rakennelma silan takana vaikuttaa olevan voimakkaasti kallistuneena siltaa kohden, merenalainen vulkaaninen toiminta saanut sen kaiketi kallistumaan, joka voisi olla kerrospyramidin pohjakerros, mutta pyramidin ylimmäinen kerros, jos sitä nyt on koskaan ollutkaan, kaiketi liukunut pois paikoiltaan miljoonien vuosien saatossa. Pyramidin etupuolella kummallinen valkoinen uloke, kuin sisääntuloa yhdistävä jättimäinen putkirakennelma.

    Artefakti teennäinen, luonnoton, keinotekoinen luomus; ihmisen tekemä esine (vastakohtana luonnon muodostamalle).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.