Muinaisia raunioita Marsissa

Melas Mensasta on löydetty muinaisia raunioita Marsissa. Rauniot näyttävät olevan hajoamassa. Siellä näyttää olevan tiilien tai laattojen näköisiä palasia ja megaliitteja. Rakenne on läpimitaltaan 40 metriä ja 20 metriä leveällä alueella näyttää olevan aukkoja.

Toinen rakenne sijatisee Nili Fossaessa Marsissa. Sillä näyttää olevan samanlaisia piirteitä kuin Melas Mensan raunioilla. Siellä on sekä aukkoja että jättiläismäinen pyramidirakennelma, joka sijaitsee suoraan erään anomalialta näyttävän rakenteen vierellä.

Siellä on myös megaliittipalkkeja/laattoja pyramidirakenteen ympärillä sekä lähellä oleva reikä, joka näyttää pyöreältä, levymäiseltä artifaktilta, joka törröttää muodon pinnasta.

Jean Wardin löytämät struktuurit ovat sekä vahvaa näyttöä siitä, että Marsissa on joskus ollut älykkäitä olentoja että myöskin näyttöä siitä, että kaikki nämä rakenteet näyttävät hajonneen jonkinlaisen katastrofin johdosta. Ehkäpä kyseessä oli muinainen ydinsota, joka siivosi Marsin sivilisaation pois planeetalta.

Linkit NASAn kuviin:

Raunio 1 – https://www.uahirise.org/ESP_013930_1685
Raunio 2 – https://www.uahirise.org/PSP_001886_2050

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.