Muinaisten avaruusolentojen symboli Algeriassa

Havaintopäivämäärä: maaliskuun 26, 2022
Havaintopaikka: 29°14’25″N 7°02’11″W

Olen pitkään uskonut, että avaruusolennot jättivät merkkejä meille löydettäviksi kartoistamme. He jättivät merkkejä, jotta löytäisimme joku päivä ne ja ne paljastaisivat ihmiskunnalle, että monet älykkäät avaruusolentojen lajit ovat olleet täällä ja että ne ovat tulossa takaisin.

Symbolit ovat usein tuttuja. Kokonaisia lauseita on kirjoitettu heidän omilla kielillään. Mutta mitä tässä lukee? Tämä viisisakarainen tähti (pentagrammi) tunnetaan monista eri merkityksistään Maapallolla. Eri kulttuurit ovat antaneet sille eri merkityksiä. Viisisakarainen tähti on Jerusalemin symboli ollut vuodesta 300 eKr., se merkitsee oikeudenmukaisuutta, armoa ja viisautta. Tämä on 100-prosenttista näyttöä siitä, että avaruusolennot ovat jättäneet meille merkkejä löydettäväksi.

Scott C. Waring,  Taiwan

Toim. huom. Pentagrammi liittyy aivan olennaisella tavalla Algerian naapurimaahan Marokkoon, jonka lipusta kuvio löytyy. Sen sanotaan viittaavan kuningas Salomoon sekä maassa tuolloin asuneisiin salomonilaista magiaa harjoittaviin velhoihin.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.