Näistä geenimuuntelun vaaroista ei kuule uutisissa

Valtavirran tiedotusvälineet (MSM) viittaavat yleensä typerästi GMO-kysymyksiin ratkaisemattomana keskusteluna tai kiistana ja kuvaavat GMO-vastaisia ”tunteellisiksi” ja ”järjettömiksi”, kun taas geenitekniikan väitetään olevan ”tieteellisempää”. Mutta ainoa ”tiede”, jolle MSM altistuu, ovat bioteknologiateollisuuden lehdistötiedotteet. Tosiasia on, että lukuisat tutkimukset viittaavat GMO:iden vaarallisuuteen, ja sadat tiedemiehet ovat alkaneet julkisesti puhua GMO:a vastaan.

Geenimuunneltujen organismien vaarat

Gilles-Eric Séralininin tekemässä pahamaineisessa ranskalaisessa tutkimuksessa, joka koski hyväksyttyä muuntogeenistä maissia ja Roundupin vaikuttavaa ainetta glyfosaattia, jota käytetään muuntogeenisissä Roundup ready -siemenissä, muuntogeenisiä organismeja saaneille rotille kehittyi dramaattisia syöpäkasvaimia.

Biotekniikkateollisuuden mielistelijät pilkkasivat Seralinin kaksivuotista koetta epätieteellisenä, ja tiedotusvälineet hyväksyivät tämän roskan kyseenalaistamatta. Nämä niin kutsutut toimittajat eivät koskaan vaivautuneet tarkistamaan faktoja. Seralinin käyttämät rotat olivat samoja rotatyyppejä, joita Monsanto käytti tutkimuksessaan saadakseen hyväksynnän muuntogeeniselle maissilleen.

Monsanton ”hyväksytty” raportti perustui kuitenkin kolmen kuukauden tutkimukseen. Jopa ilman haittavaikutusten paljastamista, mikä on yleistä teollisuuden rahoittamien tutkimusten yhteydessä. Monsanton tutkimus oli ilmeisesti liian lyhyt.

Seralinin käyttämä oli sopivampi pitkäaikaisvaikutusten kannalta, ja hän lisäsi alhaiset glyfosaattiannokset, jotka mitattiin Monsaton muuntogeenisen maissin sivutuotekulutusta vastaaviksi. Monsanto ei tainnut edes sisällyttää glyfosaatin eläinkokeita.

Hyvä uutinen on, että Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on validoinut Seralinin tutkimuksen. Onko MSM tai lamestream media uutisoinut siitä? He eivät luultavasti edes tiedä siitä, ja jos tietävätkin, he eivät raportoi siitä. Mutta tässä se on luettavaksi.

Mutta jo ennen tätä kiistaa tutkijat, jotka tuntevat geenejä ja mikrobiologiaa, mutta joita Monsanto ja sen kaltaiset tahot eivät ole ostaneet ja rahoittaneet, ovat ilmaisseet vakavan huolensa GMO-tuotteissa käytetystä promoottorigeenistä.

Akateeminen tietovuotaja paljastaa GMO-firmojen geeniongelmat

Marraskuussa 2009 The Organic & Non-GMO Report (verkossa) haastatteli maatalousekologi Don Lotteria hänen artikkelistaan ”Elintarvikkeiden geenitekniikka ja tieteen epäonnistuminen”, joka julkaistiin International Journal of Sociology of Agriculture and Food -lehden vuoden 2009 numerossa.

Huolimatta siitä, että Lotter tiesi, miten tämä paperi saattaisi vaikuttaa hänen uraansa yliopistotutkijana ja professorina, hän paljasti muutakin kuin biotekniikan ylimielisyyden virheellisen tieteellisen taustan. Hän paljasti myös savuavan aseen, joka tuhoaisi terveytemme.

Lotter sanoi:

“Geenitekniikalla muunnelluissa viljelykasveissa käytetty promoottorigeeni, kukkakaalin mosaiikkivirus, on voimakas lajien välisen geenivaihdon edistäjä. Tutkijat luulivat, että se denaturoituu ruoansulatuskanavassamme, mutta näin ei olekaan. Sen on osoitettu edistävän muuntogeenisistä elintarvikkeista peräisin olevien siirtogeenien siirtymistä ruoansulatuskanavamme bakteereihin, joiden vastuulla on 80 prosenttia immuunijärjestelmämme toiminnasta. ” (Korostus lisätty)

Lotter lisäsi, että tämä promoottorigeeni, kukkakaalin mosaiikkivirus eli CaMV-35S, aiheuttaa vielä suurempia huolia. Useimmat riippumattomat tutkijat pitävät kasvien geenitekniikassa käytettävää CaMV-35S:ää viruksen aiheuttaman rekombinaation lähteenä sekä geenien vaimentajana ja DNA:n häiritsijänä.

Toisin sanoen se voisi levittää virustauteja ja geneettistä tuhoa ”horisontaalisesti” kasvi-, eläin- ja ihmiselämään samalla kun se tukahduttaa immuunijärjestelmämme. Muut riippumattomat tutkijat ovat vahvistaneet Don Lotterin arvion CaMV-35S-promoottorigeenin vaaroista.

Saatavilla on lukuisia muitakin tutkimuksia, jotka osoittavat GMO:ien kielteiset vaikutukset ja vaarat. Et voi luottaa MSM:n tai suurten maatalousyritysten sanoihin.

Lähteitä:

i-sis.org.uk

Natural-Law-Party.org.uk

 

Artikkelin julkaissut The Mind Unleashed

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.