Neliörakenne Marsin kraaterissa

Havaintopäivämäärä: marraskuun 29, 2021
Havaintopaikka: Mars
Marsin karttasijainti: https://www.google.com/mars/#lat=25.198133&lon=1.393242&zoom=9&map=infrared

Kun klikkaat ylläolevaa linkkiä, klikkaa kartan vasemmassa yläreunassa olevaa nappia nähdäksesi infrapunakuva. IR antaa nähdä sellaisen valospektrin joka on ihmissilmälle näkymätön. Kyllä, sanon näkymätön, sillä tämä kraateri Marsissa ei näkyisi jos katsottaisiin normaalilla teleskoopilla, mutta jos tarkastellaan infrapunakuvaa, se näkyy.

Kyllähän minulla otti hetken löytää tämä rakenne. Olen siinä kuitenkin hyvä, harjoitus tekee mestarin. Tiedän myös, että tämä info ei muuta kenenkään ajattelua älykkäästä elämästä universumissa. Ihmiset ovat jääräpäisiä ja haluavat uskoa universumin pyörivän heidän ympärillään. Se ei niin kuitenkaan tee. Me ihmiset olemme merkityksettömiä suuressa mittakaavassa. Mutta jatkan raportointia, yritän antaa toivoa niille jotka jo uskovat… niille jotka ovat kokeneet UFO-havainnon ja joille muut nauravat.

UFO- ja avaruusolentotutkimus on muuttumassa vähäpätöisemmäksi julkisuudessa kahdesta syystä. Yksi on COVID… joka saa ihmiset ajattelemaan omaa kuolemaansa ja sen pelkoa, mikä tekee merkityksettömämmistä asioista kuten älykkäästä elämästä avaruudessa sellaisen mitä ei jaksa miettiä. Toiseksi, älypuhelimet ovat tekemässä ihmisistä sosiaalisten zombien rotua, joka on liiaksi nenä kiinni ruudussa ja joka ei keskity omaan perheeseensä.

Scott C. Waring,  Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

2 vastausta artikkeliin ”Neliörakenne Marsin kraaterissa”

 1. Moi sinne Eksopolitiikan päätoimittajalle. 🙂

  Ensi viikon tiistaina on tulossa maailmanlaajuinen meditaatio rauhan, rakkauden ja galaktisen yhteyden luomiselle. Tämän lisäksi kerromme vetoomuksen avulla eliitille, että otamme oman voimamme takaisin ja, että heidän pelinsä on nyt pelattu. Tarkoituksena on nostaa Maapallon energioita ja siirtyä seuraavaan vaiheeseen rauhassa sekä yhteydessä.

  Vetoomuksen allekirjoittamalla luomme historian ensimmäisen eksopoliittisen dokumentin ihmiskuntana, jolla pyydämme galaktista positiivista yhteyttä avaruussukulaisiimme.

  Olisi hienoa jos voisit tehdä artikkelin tästä maailmanlaajuisesta tapahtumasta. Mukaan on osallistumassa nykytietojen mukaan jo kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maailman (mahdollisesti jo yli 100k). Tavoite on 144 000, joka on tarvittava määrä siihen, että äänemme varmasti otetaan kuuluviin galaktisessa yhteisössä.

  Voit tehdä artikkelin vaikka tätä kirjoittamaani mukaillen: https://www.suomengalaktinenliitto.net/post/maailmanlaajuinen-yhteismeditaatio-maapallon-vapauttamisen-puolesta (saat vapaasti vaikka suoraan kopioida tuon tai tehdä omanlaisesi tiivistelmän tms.)

  Lisätietoa tapahtumasta on englanniksi täällä: https://2012portal.blogspot.com/2021/11/make-this-viral-divine-intervention_23.html

 2. Niinhän tuo näyttää olevan että ns. pystykuvassa Elevation neliörakenne ei näy, eikä näy myöskään Visible ihmisen silmän nähtävässä aalto-alueessa, mutta Infrared infrapuna aalto-aueella. IR näkyy sitten erittäinkin selvästi tuo neliörakenne. Neliö rakenteita ei pitäisi luonnossa olla vaan ne asettuvat ja muodostuvat aina pyöreään rakenteeseen. Sulanut kuuma kiviaines klaava kraaterin keskellä ei pitäisi jähmettyä planeeta Marsissa vetovoiman vastaisesti neliömäiseen rakenteeseen.

  Tuo infrapunakuva viittaa neliömäiseen keinotekoiseen rakennukseen kraaterin keskellä itse ajateltuna, eikä kysyen kaikilta joukkosieluisesti mitä muut enemmistö ihmisistä ajattelevat asiasta ja sitten asettua samalle väärälle kannalle hölmösti heidän kanssaan. Jotain poikkeavaa nähdessään on tärkeää, että osaa kuunnella itseään, mitkä ratkaisut ovat omien arvojesi mukaisia ja mitkä taas eivät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.