Omituisia valoja ja iso välähdys Yellowstonessa

Omituinen tapaus sattui Yellowstonen lähellä Vanhaa Uskollista helmikuun 29. päivänä 2016. Ylempää geysiriä kuvannut kamera tallensi jotain joka näyttää tulipallolta ja sen jälkeen suuren vihertävän väläyken. On epäselvää onko väläys aiheutunut tulipallosta vaiko ei.

Vihreä väläys näkyy noin kohassa 0.32 sekuntia ensimmäisellä allaolevalla videolla.

Helmikuun 26. päivänä 2016 Dutchsinse raportoi toisesta omituisesta tapahtumasta Yellowstonella. Hän kertoo: ”ihan kuin geysirin aktiviteetti ja omituiset valot eivät olisi olleet tarpeeksi, nyt yksittäinen suuri valo näkyi Yellowstonen geysireillä”.

Toisin kuin aiempana iltana, valo valaisee alueen kauemmaksi missä ei ole kävelyreittejä ja minne vierailijat eivät pääse.

Omituinen valo näkyy 1minuutin 6 sekunnin kohdalla toisella allaolevalla videolla.

Jos olet korkaan ollut puistossa, tiedät että ihmiset eivät saa kävellä geysireille. Ihmisten täytyy pysyä polulla. Kukaan ei pääse geysirien luokse pimeän tultua.

Valo ei ole taskulamppua heiluttavan ihmisen, eikä se ole autonvalo, eikä se ole katuvalo, tai ylilentävä helikopteri. Koko alue valaistui useaksi sekunniksi, sitten tulee pimeä.

Saman lähteen mukaan purkausvaara ei ole juuri nyt ajankohtainen, ennemminkin mahdollinen sarja purkauksia (tai yksi suurempi tapahtuma) saattaa tulla lähiaikoina. Nämä saattavat hyvin olla ”maanjäristysvaloja”, jotka ovat merkki geologisesta stressistä, joka sitten näkyy plasmavaloina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.