Onko hurrikaani Matthew säämanipulaation tulosta?

Hurrikaani Matthew tuhosi Haitin lounaisrannikon tiistaina tappaen ainakin 9 ihmistä muutamassa päivässä. Floridaan julistettiin hätätila, Etelä-Carolina aloitti massiiviset valmistelut evakuoimalla melkein neljänneksen ihmisistään tiistaina (1 miljoonaa plus) kun hurrikaani Matthew liikkui Atlantin rannikkoa kohden.

Hurrikaani Matthew oli aikeissa tuhota osan populaatiosta joka jo valmiiksi taisteli elämästään. Onko tällainen myrsky manipuloitu säämuokkausohjelmalla?

Mikä agenda saisi valtarakenteen manipuloimaan tällaisen sääkaaoksen tietylle alueelle tiettynä kriittisenä ajanjaksona?

Miksi ”Matthew”:n on annettu vahvistua? Oliko yllättävä 90 asteen käännös pohjoista kohti normaalia käyttäytymistä? Vai oliko myrskyn liike peräisin ilmakehään ruiskutetuista aerosoleista?

Sattumaa tai ei, lokakuun 1. päivänä 2016 uskomaton näky salamasta korkealla ilmakehässä hurrikaanin yläpuolella tallentui kansainvälisen avaruusaseman miehistön jäsenen kameraan kun se kiersi hurrikaanin yläpuolella maapalloa. Kuvasta näkyy sähkönpurkaus nimeltään ”punainen haamu”.

Mysinen punainen haamu oli myös erään havainnoitsijan valokuvaama 400 mailia lounaaseen Puerto Ricosta. Punainen haamu on äärimmäisen harvinainen ilmiö ja saatat ihmetellä miten punainen haamu hurrikaani Matthew’n yläpuolella johtuu sään muokkauksesta vai johtuuko se.

Planeetan ilmastosysteemiä käytetään aggressiivisesti sodan ja kontrollin aseena.

Valtarakennelma alkaa muuttua yhä epätoivoisemmaksi (johtuen globaaleista skenaarioista jotka nyt ovat muotoutumassa) niin että ne käyttävät yhä aggressiivisemmin sääaseita operaatioissaan.

Lue lisää globaalista säänmuokkauksesta osoitteessa  geoengineeringwatch.org, joka on suurimpia uhkia elämälle maapallolla ydinräjähdyksen jälkeen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.