Ovatko Longyoun luolat Anunnakien rakentamia?

Ovatko Longyoun luolat äärimmäinen todiste muinaisesta Anunnakin teknologiasta? Luolat sijaitsevat Feeniks-kukkulalla Shiyan Beicunissa Lan-joen varrella, Longyoun läänissä, Quzhou-prefektuurissa, Zhejiang-provinssissa Kiinassa.

Tuhansia vuosia sitten mystiset Longyou-luolien rakentajat olivat niitä joilla oli teknologia ja keinot poistaa ja liikutella lähes miljoona kuutiometriä kiveä.

Se mikä tekee Longyoun luolista vieläkin kiinnostavampia on se seikka, että alueelta EI ole yhtään historiallisia tietoja tai mainintaa mystisestä maanalaisesta kompleksista.

Luolat on ensimmäisen kerran löydetty vuonna 1992. 24 luolaa on löydetty tähän mennessä, yhdestä on kehitetty turistikohde.

Luolat on kaiverrettu hiekkakiveen, homogeeniseen keskikovaan kiveen, ja ne ajatellaan olevan ajalta ennen Qin-dynastiaa vuonna 212 eKr.

Luolat ovat seuraavista seikoista merkittäviä:

Luolat ovat erittäin suuria ollakseen ihmisen tekemiä: keskimääräinen maapinta-ala jokaisessa luolassa on tuhat neliömetriä ja korkeus on 30 metriä, ja kokonaispinta-ala on yli 30 tuhatta neliömetriä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.