Parker-avaruusluotain lentää Aurinkoon

Parker-avaruusluotain laukaistiin 2018 tutkimaan Auringon mysteereitä matkaamalla lähemmäksi sitä kuin mikään alus aiemmin. Kolme vuotta laukaisun jälkeen Parker on lopultakin saapunut.

Ensimmäistä kertaa avaruusalus on koskettanut Aurinkoa. NASAn Parker-avaruusluotain on viimein lentänyt Auringon yläilmakehään — ja näytteistänyt partikkeleita ja magneettikenttiä siellä.

Parkerin ohittaessa Auringon koronan, alus lensi koronavirtausten ohi. Nämä struktuurit näkyvät kirkkaina liikkeinä ylöspäin ja alaspäin videolla, jonka on koostanut aluksen WISPR-instrumentti (Wide-field Imager for Parker Solar Probe).

Sellainen näkymä on mahdollinen vain koska alus lensi virtausten ylä- ja alapuolella koronan sisällä. Tähän mennessä virtauksia on nähty vain etäältä. Ne näkyvät Maapallolta täydellisen auringonpimennyksen aikaan.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Parker-avaruusluotain lentää Aurinkoon”

  1. Tuossa videon lopussa kerrotaan tarkoitushakuisesti NASA:n ja valtavirtatieteen toimesta väärin, että:

    ”Aurinko on myös ainoa tähti jonka tiedetään tukevan elämää, joten sen ymmärtäminen on tärkeää, kun etsimme elämää aurinkokuntamme ulkopuolelta. Se liittyy suureen kysymykseen – olemmeko yksin universumissa? Se on yksi suurimmista kysymyksistä joihin ihmiskunnan on vastattava.”

    Tuo on erittäin naivia olettaa että vain lähitähtemme Aurinko tukee elämää tässä universumissa tuhansien miljardien muiden Linnunrataa muistuttavien tähtijärjestelmä galaksien joukosta? Ja me olemme muka täysin yksin ja ainoa älykäs laji maailmankaikkeudessa jossa on elämää jota lähitähtemme Aurinko tukee?

    Erittäin hyvä nyt kuitenkin että olemme viimeinkin päässeet siihen pisteeseen, että voimme omatoimisesti tutkia lähitähteämme Aurinkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.