Professori: 200v muumio ei olekaan kuollut vaan syvämeditaatiossa

Muumioitunut munkki joka löydettiin lootusasennosta Mongoliasta ’ei ole kuollut’ vaan on sen sijaan yhden askeleen päässä todelliseksi eläväksi Buddhaksi tulemisesta.

Oikeuslääketieteelliset kokeet ovat käynnissä uskomattomien jäänteiden parissa, joiden väitetään olevan 200 vuotta vanhoja. Jäänteet olivat säilyneet eläimen nahkoihin käärittynä, raportoi Siberiantimes.

Eräs asiantuntija väittää että ihmisjäänne on itseasiassa ’erittäin syvässä meditaatiossa’ ja harvinaisessa ja erittäin henkisessä tilassa nimeltään ’tukdam’.
Tri Barry Kerzin, tunnettu buddhalainen munkki ja Dalai Laman lääkäri sanoi: ”Minulla on ollut ilo ja kunnia huolehtia eräistä meditoijista jotka ovat olleet tukdam-tilassa.’
Hän jatkaa: ”Jos meditoija voi jatkaa tässä meditatiivisessa tilassa, hänestä voi tulla Buddha. Niin korkean henkisen tason saavuttaminen auttaa myös muita, ja kaikki ihmiset ympärillä kokevat syvää ilontunnetta.”Ganhugiyn Purevbata, joka on buddhalaisen taiteen instituutin perustaja ja professori Ulan Batorin buddhalaisessa yliopistossa Mongoliassa, sanoo: ”Lama istuu lootusasennossa (vajra), vasen käsi avoinna, ja oikea käsi symboloi Sutran saarnaamista. Tämä on merkki siitä että Lama ei ole kuollut, vaan on itse asiassa syvässä meditatiivisessa tilassa muinaisen buddhalaisten lamojen perinteen mukaan.”

2 vastausta artikkeliin ”Professori: 200v muumio ei olekaan kuollut vaan syvämeditaatiossa”

  1. Kyllä tuo kaveri on aika huonossa hapessa. Aika kuivakkaan oloinen on pitkän meditaation takia, olisi kannatanut lopettaa ajoissa. Vaatii pitkää kuntotusta jos tuosta silmänsä aukaisee.

    1. Tutkija on hyvällä polulla, mutta mahdollisesti y-mutkassa ohittanut tienhaaran vasemmalle, joka, Tutkijan mukaan johtaa tietellisesti katsoen umpikujaan ja Tieteilijän päätelmiin. Oikea, tässä tapauksessa oikea tienhaara: meditatiotutkijat, tällä tarkoitan itse meditoijia, joista yhdestä artikkelinne kertoo. kysymyksessä on kuivaveden tuotanto verenkierron tyhjentämiseksi , se todellakin voi kestää tuon 200 vuotta. Vasemman polun valinnut Tutkija unohtaa, sanoessan ”huonossa hapessa”, että meditoimalla voi runsaat happivarat kudoksen molekyyleistä siirtää kuivaveteen. Jos happi olisi pois kudoksista kokonaan, luhistuisi 200v meditoijan rakenne. Toisin sanoen , tämä todistaa, fyysikkona, kemistinä ja tähtieteen, tähtitietellisen tasoisen koulutuksen ja arvon opinahjossani, Helsingin Yliopistossa, saaneena, loogis- materialistisen päätelmäketjuni oikeaksi ja mahdottoman mahdolliseksi. Lopuksi vertauksenomaisesti: termiitti keko jo väriltänkin muistuttaa tätä meditoijaa, ja samalla termiitit, joita ei ulos näy, edustavat hapen siirtymistä kuivaveteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.