Sfinksi onkin 800 tuhatta vuotta vanha!

Uusi tutkimus paljastaa, että Sfinksi on voitu rakentaa niinkin kauan sitten kuin 800 000 eKr!

Uudet löydöt kertovat Akhenatenin Nefetiti-ajan olevan noin 12000 eKr.

Muinainen kulttuuri, sivilisaatio ennen tulvaa, Muinaisessa Egyptissä oli kreikkalaisen filosofin Platonin ja tunnetun psyykikon Edgar Caycen mukaan sellainen jolla oli hallussaan edistynyttä teknologiaa, kyky lentää ilmassa ja avaruudessa, ja voimakkaita mentaalisia ja henkisiä kykyjä.

Kun heidän mantereensa oli tuhoutunut massiivisessa onnettomuudessa, he siirsivät viisautensa ja piilottivat historiansa rakentamalla Suuren Pyramidin, Sfinksin sekä vielä löytämättömän tallennehuoneen.

Tohtori Carmen Boulter selittää, että hänen uudet löytönsä paljastavat korruptoituneen Amunin papiston yritykset eliminoida kuningasperhe. He tappoivat faarao Akhenatenin ja hänen poikansa Tutankhamonin, mutta että kuningatar Nefertiti pakeni toiseen maahan heidän pahoja aikeitaan.

Hän myös tutkii mahdollisuutta, että Akhenaten ja Nefertiti olivat yliluonnollisia olentoja jotka antoivat ihmiskunnalle mystisen uuden rauhan ja henkisen tasapainon filosofian.

Vielä kummallisemmassa juonenkäänteessä viimeisimmät radiohiiliajoitukset uudesta Nefertitin paikasta paljastavat, että sen ikä ajoittuu 12 000 eKr aikaan, joka avaa kaikenlaisia kysymyksiä tiedoistamme muinaisesta Egyptistä ja Atlantiksen historiasta.

Tohtori Boulter tutkii miksi aiheesta on täysi mediapimento. Hän näyttää, että pimeät voimat olivat muinaisena aikana valloillaan, ja tällä on aavemainen perintö omana aikanamme.

Hän sanoo että näiden voimakkaiden ryhmittymien suojelemat salaisuudet saattavat pitää ihmiskuntaa eristäytyneenä fyysiseen tietoisuuteen ja laskea henkistä ymmärrystämme niin että mielemme, kehimme ja henkemme pidetään erillään sen alkuperästä tähdissä.

Tohtori Boulter puhuu myös omasta viisiosaisesta dokumentaarisarjastaan ’The Pyramid Code’, joka tutkii esoteerista egyptiläisten viisautta jota käytettiin rakentamaan massiiviset monumentit Gizassa.

Hänen uusi dokumenttisarjansa on nimeltään ’The New Atlantis’, ja se paljastaa ennenkokemattoman historian, joka sai alkunsa Sumeriassa, Egyptissä, sekä Maya- ja Inka-sivilisaatioiden piirissä.

Hän myös kommentoi uutta tutkimusta joka ajoittaa Sfinksin niinkin kauas menneisyyteen kuin 800 000 eKr!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.