Suuri meteori tai UFO Australian Queenslandissa

Keski-Queenslandissa näkyi meteori joka johti suureen valonvälähdykseen ja kovaan ääneen keskellä yötä.

Asiantuntijat eivät ole yksimielisiä siitä oliko kyseessä meteori, meteoriitti, astroidi vaiko UFO joka Gladstonen taivaalla näkyi.

Esineen uskotaan törmänneen mereen Turkey Beachin lähellä Australian Queenslandissa.

Ihmiset alueella sanoivat impaktin saaneen aikaan täristyksiä asunnoissa. Poliisi on varmistanut sen että he ovat saaneet useita soittoja siitä mitä ihmiset alunperin luulivat maanjäristykseksi.

Higgins Storm Chasing  kirjoitti Facebookiin: Kirkas valo on satojen ihmisten raportoima. Valo nähtiin niinkin kaukana kuin Hervey Bayssa ja niinkin pohjoisessa kuin Yeppoonissa, ja tärinän tunsivat ihmiset koko Gladsonen ja Boyne Islandin alueella.

Dieter BPEarthwatchin YouTube-kanavalla: Me elämme Queenslandissa ja havaitsimme kaksi asteroidia, emme yhtä. Meillä näkyi kaksi suurta asteroidia, yksi keskipäivällä ja toinen auringonlaskun jälkeen, jotka tulivat keskimäärin 115 asteen ja 110 asteen suunnilta merikompassini mukaan.

Me olimme keihäskalastamassa Barren Islandilla Gladstonen koillisosassa. Me kykenimme tuntemaan paineaallon veneessämme.

Astroidi auringonlaskun jälkeen pääsi massamedian uutisiin. Ilmeisesti se oli suurin Gladstonessa koskaan nähty asteroidi.

7 News Central Queensland kirjoitti Facebook-sivullaan: Queenslandin avaruusobservatorio yrittää selvittää mitä juuri on tapahtunut. Owen Benedict Wappa Fallsin observatoriosta sanoo että puiden vahingot viittaisivat siihen että esine on osunut maahan.

The Department of Transport and Main Roads  on julkaissut uutta kuvamateriaalista jonka uskotaan olevan meteorin valo Queenslandin taivaalla yöllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.