Tietovuotaja: Laserit kommunikoivat tähtienvälisten alusten kanssa

Allaolevalla videolla näkyy suunnatun energian ase, ja sen alla olevalla videolla on Mark Esper (puolustusministeri), joka sanoo Kiinalla ja Venäjällä olevan sellaisia aseita avaruudessa!

Laservalon uskotaan olevan lidar (laser imaging, detection and ranging), jota käytetään pitkän matkan viestintään. Näin sanoo Eric Hecker, joka työskenteli Etelänavalla olleessa tukikohdassa.

South Pole Station using green laser for communication in space.

Video 1

Vihreä laser on valokuvattu useita eri kertoja, joka on otettu webkamerasta (linkki kameraan on alla).

Mahdollisuutta sille, että instrumenttia käytettäisiin kommunikoimaan avaruuteen avaruusaluksille, kuten salaiselle avaruuslaivastolle, ei voida sulkea pois. Vihreää lidaria on havaittu eri päivinä, mikä viittaisi siihen, että sitä käytetään usein viestintään.

Lisätutkimuksia vaaditaan selvittämään vihreiden laserien tarkka tarkoitus ja luonne sekä tämän potentiaaliset vaikutukset tähtienväliselle viestinnälle.

Minulle on henkilökohtaisesti vaikeaa uskoa mitä tietovuotajat kertovat ilman todisteita. Todisteet ovat kovaa valuuttaa ja sanat ovat pelkkiä sanoja.

Mutta toisaalta tiedän, että vaaditaan rohkeutta astua esiin, kun niin monet tekijät vaikuttavat: ura on uhattuna, joten on vaikeaa valita sanoa sanottavansa.

Kuka tietää mitkä ovat tietovuotajan motiivit? Sen oletetaan tapahtuneen oikeista syistä.

Onko tämä vihreä laser lidar? Sen tiedetään virallisesti olevan käytössä ilmakehämittauksiin. Onko se kuitenkin viestintäjärjestelmä, joka on ollut käytössä jo pitkän aikaa?

Mihin tällaisen viestintäkeskuksen rakentaisi avaruuslaivastoa varten, joka vaatii lisäksi voimalaitoksen ja lennonjohdon, joka tarkkailee kaikkea tähtienvälistä liikennettä? Omalle takapihalle?

Etelänapa on täydellinen sitä varten. Mitä siellä laitoksessa sitten onkin, se paljastetaan varmaankin aikanaan. Katso tämä UFO Sightings Hotspotin postaus, koska siinä on kirjoitettu samasta. He ovat vahingossa laittaneet päivämääräksi 17. kesäkuuta 2023 kuville, mutta jos katsot vasenta ylänurkkaa kuvissa, ensimmäinen on 17. päivä ja seuraava on 18. päivä.

Tämä kuva Hal Turnerin Radio Show’n sivuilta on 19. kesäkuuta  2023.

Video 2

Pienillä lisätutkimuksilla paljastuu enemmän. Katso alla oleva video suunnatun energian järjestelmästä. Kuulemma Kiina ja Venäjä käyttävät sellaista avaruudesta.

 

Lähteet: Dutchsinse YouTube/UFO Sightings Hotspot/Hal Turner Radio Show/UFO Sightings Footage/UFO Sightings/Ufosfootage/Canva.

 

Artikkelin julkaissut Lee Lewis / ufosightingsfootage.uk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.