Toistuvat rokotteet tulevat olemaan tappavia, piikkiproteiini on haitallinen ihmisille

Riippumaton analyysi immunijärjestelmän pettämisestä, joka esiintyy yleensä sen jälkeen kun joku on ottanut “rokotuksen” Wuhanin koronavirukseen on paljastanut, että ainakin yksi syy aiheuttaa rokotteiden piikkiproteiinien kertymistä kehoon.

Walter Chesnut WMCResearch.orgista: “robusti immuunivaste” jonka piikit ovat saaneet aikaan “voi tulla kuolettavalla hinnalla” olipa se sitten heti tai myöhemmin.

Chesnut sai selville käytyään läpi veraisarvioituja tieteellisiä tutkimuksia ja erään informatiivisen luennon, että kun piikkiproteiini alkaa tehdä sitä mitä sen pitikin tehdä, injektoidun henkilön telomeraasi menee pois päältä.

Telomeraasi, mikäli et sitä tunne, on entsyymi ihmisen DNA:ssa joka säätelee ikääntymistä. Telomeraasin ympäröidessä DNA:ta, se lyhenee ajan mittaan, ja tällöin alkaa esiintyä ikääntymistä. Tämä viittaisi siihen, että Donald “rokotteen isä” Trumpin “Operation Warp Speed”-pistokset kiihdyttävät ikääntymisprosessia.

Tutkimus, johon Chesnut perusti johtopäätöksensä, oli julkaistu Journal of Bacteriology & Parasitologyssa, ja se “vakuuttavasti osoittaa” että rokotteen piikkiproteiineilla on “tuhoisa vaikutus telomeraasiin, mikä haittaa sen synteeriä”, Chesnut sanoo.

“Kun tämä toiminta estyy, kestää aikansa että immuunisolujen uupumusta alkaa esiintyä”, hän lisää. “Tämä voi olla piikkiproteiinin Troijan Hevosen ‘lahja’. Immuunijärjestelmän kyky korjata itsensä vaihdetaan todella halpaan lyhytaikaisen immuunivasteen vastineeseen.”

COVID-rokotteet tuhoavat ihmisten telomeraasin aivan kuten kemoterapia, mikä saa aikaan nopean ikääntymisen

Tämä ilmiö on jo havaittavissa Israelissa, eräässä eniten COVID-rokotetuista maista maailmassa. Piikkien pitkäaikaiset vaikutukset tulevat esiin kiihtyvään tahtiin, ja ne näyttävät miten piikkiproteiini “voi olla kroonisesti läsnä” ihmisten kehoissa, joissa he “jatkuvasti tukahduttavat telomeraasia.”

Ilman telomeraasia, luennoija Elizabeth Blackburn varoittaa, “keskeiset solut kehossa eivät kykene uusiutumaan ja ‘kuluvat loppuun’ paljon ennen niiden normaalia elinikää.” Voit katsoa Blackburnin luennon alta:

“Käytännössä me näemme KEMOTERAPIAN vaikutuksia piikkiproteiinissa. Mutta omalaatuisella tavalla”, Chesnut sanoo. “Nopeasti replikoituvat solut kuluvat loppuun. Me voimme nyt selittää kaikki liian yleiset oireet, esimerkiksi hiustenlähdön.”

Toisin sanoen, Faucin nuhan piikit pommittavat ihmisten kehoja piikkiproteiineilla, jotka käyttäytyvät kemoterapian kaltaisesti, mikä saa aikaan immuunijärjestelmien romahtamisen eivätkä ne enää palaudu. Nämä eivät ole mitään muuta kuin kuolon ruiskeita “lääkkeeksi” naamioituna.

Tämä selittäisi sen miksi suurin osa uusista sairaalaan otetuista “COVID”-potilaista otti rokotteen totellakseen valtiota. Nyt he maksavat kovan hinnan virheestään.

Mikään tästä ei ole yllättävää kenellekään joka on vähänkään pitänyt silmiä auki kaikelle sille, mistä riippumattomat asiantuntijat ovat varoittaneet rokotteista ja piikkiproteiineista. Niille, jotka luottivat Fauciin, kuitenkin, kanat ovat palaamassa takaisin orrelle.

“Pian he rukoilevat lääkettä tähän uuteen kulkutautiin, jonka he ovat kutsuneet omaan kehoonsa”, kirjoittaa eräs Infowarsin kommentoija siitä mitä lopulta tulee tapahtumaan kaikille piikin ottaneille.

“Ehkäpä ‘rokotetut kuolleet’ tulee olemaan ryhmä, joka nousee vastarintaan ja tuhoaa luojansa, niinkuin kirjassa ‘Frankenstein.’ Se olisi ironista, mutta olen varma, että nämä paskiaiset jotka ‘rokotteen’ tekivät, ovat jo laskeneet sellaisen skenaarion mahdollisuuden varaan.”

Toinen kommentoija kysyi miksi amerikkalaiset antavat Faucin kaltaisten päästä kuin koira veräjästä puskien näitä massamurharuiskeita, kun hän uhkailee sulkea jälleen koko maan mikäli “rokottamattomat” kieltäytyvät heidän käskyjään tottelemasta.

Vaikuttaa yhä vain enemmän siltä, että todellinen “pandemia” onkin rokotteiden sisällä, ja virus on pelkkä tekosyy saada ihmiset ottamaan kuolettava piikki, jonka sisältö “vuotaa” muihin ihmisiin, jotka kieltäytyivät alunperin piikistä.

Tuoreemmassa twiitissä Chesnut twiittasi tutkimuksen reishi-sienestä, jonka avulla rokotetut voivat parannella telomeereja kehossaan piikin jälkeen. Telomeerit liittyvät Alzheimerin tautiin, Parkinsonin tautiin, ferroptoosiin (syövän yhteydessä esiintyvä solukuolema), hypotalamukseen ja autofagiaan:

COVID-rokotteen piikkiproteiini “sammuttaa AUF1- ja WRN -transkription, mikä tuhoaa telomeereja”, Chesnut kirjoitti eräässä twiitissään. “Se on katastrofi. Se mitä nyt näet on vasta alkua.”

“On mahdollista POISTAA TELOMEEREJA”, Chesnut varoittaa. “Tässä meillä on raportti, että WRN-puutteisilla soluilla esiintyy TELOMEERIEN TUHOAMISTA. Se on solukuoleman muoto, josta et välttämättä ole tietoinen: synteettinen kuolema. WRN:n aiheutettu kato.”

Katso Chesnutin verkkosivut ja pysy ajan hermolla.

Lisää tarinoita koronavirusagendasta löytyy sivuilta ChemicalViolence.com.

Artikkelissa käytetty lähteinä mm.:

Infowars.com

WMCResearch.org

Archive.is

NaturalNews.com

  Artikkelin julkaissut Natural News

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.