Tuhatvuotinen kartta näyttää suuren maa-alan Etelänapamantereella

Tuhat vuotta vanha kartta näyttää enemmän maaperää Etelänapamantereen reunan tuolla puolen. Kartta on löytynyt Hawaiian Gazettesta perjantaina tammikuun 11. päivänä 1907.

Tämä kartta on mielenkiintoinen koska se on hyvin samankaltainen Bostonin karttaan verrattuna paitsi että se näyttää paljon enemmän maata joka ei ole näkyvillä Bostonin kartassa tai muissa maailmankartoissa.

Lainaus vuoden 1907 artikkelista: Vielä omituisempi kuin ”Käsikirjoitus kuparisylinterin sisältä löydettynä” on kartan kopio joka tuli meren yli Honoluluun buddhalaisesta temppelistä keski-Japanin vuoristosta.

Tämä kartta on maailmasta tuhat vuotta sitten. Tohtori Kobayashi, tunnettu japanilainen lääkäri ja kirurgi, on saanut käsiinsä kopion kartasta, jonka hän uskoo kiinalaisten pappien tehneen tuhat vuotta sitten.

Kartta perustuu Mercator-projektioon jossa pohjoisnapa näkyy ympyrän keskipisteessä, ja samassa näkyy myös muut mantereet.

Kartan löysi hänen veljensä japanilaisessa temppelissä Japanin vuoristossa, sanoi tri Kobayashi, ja se on ollut kätkössä japanin hallitukselta moderniin aikaan asti, sillä entisaikaan tällainen kartta olisi tullut virkamiesten käsissä tuhotuksi.

Kirjeen mukaan buddhalainen pappi toi kartan Kiinasta ja piilotti sen temppeliin.

Alkuperäinen kartta josta tri Kobayashin äiti on piirtänyt kopion ja josta se on jäljennös on madonsyömä ja tuskin pysyy kasassa.

Ylläoleva kartta, jossa kaikki mantereet näkyvät ja jopa Hawaiin saaret ovat esillä, ei ilmeisesti ole sen papin tekemä joka alkuperäiset viivat on piirtänyt.

Joulukuussa 1946-1947 amiraali Richard Byrd vieraili Etelänapamantereella Operaatio ”High Jump”:n mukana. Sieltä palattuaan hän vieraili muutamassa radio- ja TV-ohjelmassa haastateltavana ja hänen omin sanoinsa kertoi että etelänavalla on salainen maa-alue joka on Amerikan kokoinen.

Huom: vuonna 1907 julkaistu kartta saattaa olla väärennös, mutta mikäli se on totta se tarkoittaa että Etelänapamantereella on tällä hetkellä valtava alue joka on tavalliselta kansalta piilossa.

Linkki vuoden 1907 artikkeliin: http://chroniclingamerica.loc.gov/lccn/sn83025121/1907-01-11/ed-1/seq-2/

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.