Tukikohta Antarktiksella Googlen kartassa

Havaintopäivämäärä: toukokuu 21, 2021
Havaintopaikka: Antarktis
Lähde: Google Earth
Tämä pitkulainen rakenne löytyi Google Earthin kartasta, ja se paljastaa yksityiskohtaisen rakennuskompleksin, joka on yli 66 kilometria pitkä. Rakenne on kulmikas ja sillä on sama paksuus koko matkalta.

Alueella #3 kuvakaappauksessa näen suuremman osan rakennusta, mahdollisesti päähangaarin aluksille… avaruusaluksien laskeutumispaikka. Symmetria, varjot ja muodot kaikki osoittavat avaruusolentojen tukikohtaan. Meidän tulee järjestää sinne tutkimusmatka. Tutkimusmatkan tulee sisältää maanalainen tutka siltä varalta, että rakenne on hautautunut lumen tai jään peittoon.
Scott C. Waring,  Taiwan

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”Tukikohta Antarktiksella Googlen kartassa”

 1. Skeptikoille voisi sanoa heti, että tuskin noin suuret ja pitkät tukikohta rakennukset Antartiksella voisi olla ihmisen tekemiä.

  Putkimainen rakennus 1: 66 km pitkä
  Putkimainen rakennus 2: 16 km pitkä
  Putkimainen rakennus 3: 10 km pitkä

  Putkimainen rakennus 3: Oikealla päädyssä mahdollinen avaruusaluksien laskeutumispaikka ja mahdollisesti päähangaarin aluksille.

  Kuvan ihan oikeassa laidassa on myös leveä ja pitkä suora varjomainen rakennelma, joka muistuttaa laivaa, mutta laivaksi ylipitkä, pituus varmaan yli 66 km. Tuon laivan muotoisen rakennelman oikealla puolella näyttäisi olevan vuorijono. Sekä rakennelman savupiipusta vaikuttaa nousevan kuvassa höyryä, tai savua erittän pitkä tupruava vana, ehkä noin 100 km pitkä, joka kulkeutuu tuulen mukana oikealle. Näkyy videolla erittäin selvästi. Tuo laivan näköinen rakennelma kuvassa vaikuttaa hautautuneen syvälle lumeen ja jäähän, eikä näy kuvassa kuin tumman varjomaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.