UFO-ohjelma on kiinnostunut meediolapsista

Tom DeLonge kävi pyörähtämässä videohaastattelussa 91X:ssa, meksikolaisomisteisella englanninkielisellä radioasemalla joka lähettää lähetyksiä San Diegossa. Hänen bändinsä Angels and Airwaves julkaisi uuden kappaleen ja Tom oli sitä promoamassa. Haastattelun aikana DeLonge selitti sitä miten biisi oli tehty ja miksi se oli julkaistu. Hän sanoi näin:

Tom DeLonge: Minua tavallaan kosketti kansan tietoisuus, koska on tehty paljon tutkimuksia, paljon USA:n valtiolla myös joista tiedän, mutta että mieli… mieli materian yli… se sanonta on erittäin totta. Minulla on itse asiassa erittäin arkaluontoinen dokumentti koskien sitä mitä he löysivät. He löysivät arkaluontoisia dokumentteja, joissa se oli osa Pentagonin UFO-ohjelmaa. He seurasivat erästä kiinalaislasta joka kykeni liikuttelemaan kappaleita mielensä avulla ja hän oli 10-vuotias.

Danielle: Mitä?

Tom DeLonge: Joo, he toistivat tämän kokeen puolustusministeriössä. Ja he laittoivat paperinpalan lasipurkkiin ja ruuvasivat kannen kiinni päälle. Mielensä avulla he siirsivät paperin kannen läpi parin metrin päähän lattialle. Ja siinä dokumentissa sanotaan suoraan. He saivat selville…. että sata prosenttia ihmisistä voi oppia niin tekemään, mutta ainoastaan 10% ihmisistä oikeasti voi sen oppia. Ja pointtini on, että asenteesi vaikuttaa siihen, se vaikuttaa kaikkeen materiaan ympärilläsi. Ja voin kertoa parista muustakin laboratoriokokeesta, mutta ei mennä nyt syvälle kaninkoloon. Ne todistavat, että tietoisuus vaikuttaa ympärillä olevaan materiaan. Mitä parantamiseen tulee, he ovat parantaneet noin 30 hiirtä, joilla on ollut terminaalivaiheen syöpä. He ovat parantaneet kaikki hiiret pelkällä parantavalla energialla laboratoriossa. Se oli hieno luento mitä kuuntelin, mutta mietin että kun ihmiset pelkäävät virusta, on olemassa massatietoisuus mutta siihen vaikuttaa negatiivinen asia, pelko, ja se on nihkeä paikka koska se tulee pitkittämään asioita, negatiivisella tavalla. Joten mietin että ehkäpä osani on välittää ihmisille enemmän toivoa, jotain optimistisempaa…”

Mihin ohjelmaan DeLonge viittasi? AAWSAPiin, AATIPiin vai johonkin nimettömään ohjelmaan? Me tiedämme, että AAWSAP tutki laajemmalta spektriltä paranormaaleja aiheita. Väitetään, että AATIP ei niin tehnyt. Mikä tahansa UFO-ohjelma johon Tom viittaa joka on tutkinut psyykkisiä kykyjä on kiinnostava, mutta AATIP erityisesti olisi yllätys. Katso alla oleva haastattelu.

Kiitos Twitter-käyttäjä ja grafiikkaguru Markille vinkistä.

Päivitys:

Tutkija James Iandoli on viitannut samanlaisiin (väitettyihin) tapauksiin tässä kirjassa:

img_4739
img_4738

Artikkelin julkaissut silvarecord.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.