UFO-tutkimuksen tulevaisuus on osoittaa avaruusolentojen läsnäolo!

Olemmeko me liikkumassa kohti tunnistamattomien lentävien esineiden analysointia ja tutkimusta? Ovatko UFO-tutkimukset paras tapa puhua ”avaruusolennoista keskuudessamme?”

Me olemme tutkineet UFOja jo kauan, ja olemme jo oppineet jonkin verran. Mutta me olemme myös kaasu pohjassa siirtymässä uuteen maailmaan, sellaiseen joka saattaa tehdä standardista UFO-tutkimuksesta vähemmän tärkeää. Muut alat saattavat voittaa enemmän mikäli avaruusolentojen läsnäolo osoittautuu todeksi.

Richard Dolanin analyysi on mielenkiintoinen. Eräs kommentoija huomautti seuraavaa: Richard osuu naulan kantaan kohdassa 41:00. Miten valtio voi myöntää maahansyöksyneiden UFOjen noudot? Se olisi samalla myöntö siitä, että he ovat valehdelleet meille vuosikymmenien ajan. Miten tyhmältä SETI (ja kaikki tiimit ja teleskoopit, jotka ”etsivät” Maan ulkopuolista elämää) näyttäisikään mikäli osoittautuisi, että me olemme etsineet näyttöä jonka päällä valtio on istunut koko ajan? Heitä käytetään typerinä sätkynukkeina piilottamaan totuus.

 

  Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”UFO-tutkimuksen tulevaisuus on osoittaa avaruusolentojen läsnäolo!”

 1. Olemmeko me liikkumassa kohti tunnistamattomien lentävien esineiden analysointia ja tutkimusta?
  Tunnistamattomien lentävien esineiden analisointi ja tutkiminen on tähän saakka pidetty niin salassa kuin pystyvät tekemään eri valtioiden armeijan toimesta, että tuskin paljastuksia tutkimuksista vielä antavat valtioiden toimesta.

  Ovatko UFO-tutkimukset paras tapa puhua ”avaruusolennoista keskuudessamme?”
  Ehkä ei ole muuta tapaa kuin jatkaa UFO-tutkimusta. Paras tapa puhua avaruusolennoista on jatkaa kontaktihenkilöiden tihenevän laajenevan verkoston tutkimista, jonka kautta maailmalle leviää uutinen: Me emme ole yksin. Toivottavasti myös UFO-tutkimuksen tulevaisuus on osoittaa avaruusolentojen läsnäolo.

  ”Richard Dolanin analyysi on tosiaan mielenkiintoinen.”

  Sellainen on maailmamme että kun valtioiden armeijat keräilevät UFOn hylkyjä ympäri Maa planeettaa, niin samaan aikaan SETI ja kaikki tiimit ja avaruus-teleskoopit, jotka etsivät Maan ulkopuolista elämää kaukaa avaruudesta näyttäisi aika typeriltä, jos he viimein oivaltaisivat että näyttö on löytynyt jo aikaa sitten paljon lähempää maan pinnalta UFOn hylkyjen ja avaruusolentojen mudossa, jonka valtiot on kaikilta yrittänyt salannut. Heitä käytetään edelleen typerinä sätkynukkeina piilottamaan UFO-tutkimuksen totuus. Näin kieroutunut on maailma, jossa elämme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.