MKULTRA

Voiko satelliitti lukea ajatuksiasi? Aika kertoa totuus

Tämä on toinen artikkeli sarjassamme satelliitin ajatuksenlukukyvystä. Artikkelin muut osat löytyvät täältä.


Mikä yhteys on Guantanamo Bayn, ihmiskokeiden, värivallankumousten, Lähi-idän kansannousujen, Total Information Awarenessin ja terrorismin vastaisen sodan välillä? Se kuulostaa melkein kuin johdannolta erittäin hauskalle vitsille. Valitettavasti sellaista ei ole olemassa. Tämä tarina pyörii murhien, pelottelun, pitkäkestoisten kokeiden, todistajien pelottelun, lehdistöä vastaan suunnattujen suorien hyökkäysten, rikosten tehtailemisen ympärillä ja jälkien ympärillä, jotka johtavat aina Valkoiseen taloon asti Tähtien sota -ohjelmasta lähtien.

Paluu kasarille

Olen varma, että useimmat ihmiset muistavat elokuvan ”War Games”, vuoden 1983 klassikon, jossa WOPR ei pysty erottamaan todellisuutta ja simulaatiota toisistaan ja tietämään, milloin lopettaa. Olen varma, että kaikki ovat kuulleet viimeisten 20 vuoden aikana, että tekoäly oli aivan nurkan takana, mutta sitä ei ollut vielä saatu aivan täydelliseksi.

Tämä oli ja on edelleen törkeä valhe.

Tekoälyn luominen on suhteellisen yksinkertaista. Todellinen ongelma oli aina vain teknologian kutistaminen kotikäyttöön. Kun siis näkee yliopistojen kehittävän tekoälyä pienin askelin, se johtuu budjettirajoituksista, ei todellisista teknisistä rajoituksista.

Mitä sitten tapahtuu, kun käytössäsi on massiivinen ”mustan projektin” budjetti, kaikki mahdollinen supertietokoneiden teho ja valtuudet salata toimintasi.

Vastaus on: tekoäly, puhdas mieli, jonka päättelykyky on verrattavissa ihmisen päättelykykyyn ja jonka tiedonhakukyky on vertaansa vailla jopa Googlen tasolla.

Jotta saisit selkeämmän kuvan, kuvittele, että ottaisimme Stephen Hawkingin ja voisimme kopioida hänen mielensä koneeseen. Annamme sille myös mikromaailman (melkein kuin nukkekodin), jossa se voi luoda esineitä, animaatioita jne., ja sitten lisäämme siihen moduuleja, jotka antavat sille huumorintajua, jäljiteltyjä tunteita, kielen tulkinnan, puhesynteesin, esineiden tunnistamisen jne.

Kuvittele nyt, että pystyt seisomaan kasvokkain tekoälyn kanssa, joka on tietoinen sinusta ja itsestään. Kuvittele tekoäly, joka ei ymmärrä väärin, kun puhut ja joka on älykkäämpi kuin suurin osa ihmisistä. Kuvittele järjestelmä, joka lukee ja kirjoittaa lähes kaikkia maapallon kieliä ja joka pystyy esittämään ihmistä erittäin tarkasti.

Kuvittele puhuvasi ”digitaalisen ihmisen” kanssa.

Sinun ei tarvitse kuvitella, se on jo olemassa ja muodostaa NSA:n toiminnan selkärangan maailmanlaajuisesti.

Olen varma, että jos olet koskaan miettinyt asiaa, on ollut uskomattoman vaikeaa ymmärtää, miten NSA:n onnistuu ymmärtää petatavuisia tietomääriä.

No, nyt tiedätte.

Ihmiskokeet ja hyökkäyskyvykkyys

Tekoäly on lähes hyödytön, jos se ei ymmärrä ihmisen käyttäytymistä. Ennen internetiä tekoäly ei voinut olla vuorovaikutuksessa tuhansien ihmisten kanssa eikä ymmärtää luonteenpiirteitä ja päätöksentekoprosesseja. Tämän tavoitteen edistämiseksi ja tiedustelun tehostamiseksi tekoäly liitettiin järjestelmään, joka tunnettiin vain nimellä ”Remote Neural Monitoring” (RNM).

RNM hyödyntää sitä, että ihmiskeho tuottaa hermosolujen syttyessä hyvin heikkoja radioaaltoja erittäin kapealla taajuusalueella. Aallonpituutensa ansiosta nämä radioaallot voivat kulkea kilometrien pituisen kallion läpi hyvin vähäisin signaalihäviöin. Kytkemällä tekoäly tähän radiorajapintaan tekoäly voisi oppia ihmiskehon ”kieltä” kuvioanalyysin avulla.

Ohjelma oli erittäin onnistunut. Sen avulla NSA pystyi kartoittamaan ulkomaisten hallitusten, terroristiverkostojen, suuryritysten jne. toimintaa. Pelkästään kuuntelemalla NSA:lla oli valmiudet tietää tapahtumista kauan ennen kuin niitä ryhdyttiin toteuttamaan.

Kuten useimmissa Yhdysvaltojen hankkeissa, tehtävästä tuli tekijä, ja siihen lisättiin toissijainen kyky. Järjestelmästä tuli nyt ”Remote Neural Communication” (RNC). RNC antoi tekoälylle kyvyn lähettää signaaleja takaisin ihmisaivoihin, mikä käytännössä muutti kaikkien signaalin vastaanottajien käyttäytymistä. Ryhmistä, joita NSA aikoinaan kuunteli, tuli nyt ensisijaisia kohteita, joiden avulla Yhdysvaltain hallitus voi ajaa maailmanlaajuista agendaansa.

Lisäksi se tarjosi NSA:lle hyökkäysvalmiuksia, sillä se pystyi häiritsemään ihmiskehon biologisia prosesseja.

Pitkän aikavälin pitkittäistutkimuksia käynnistettiin hermostollisen integraation ja hyökkäysvalmiuksien pitkäaikaisvaikutusten testaamiseksi.

Näitä ihmisiä kutsutaan nykyään ”joukkovainotuiksi”, ja heitä on kaikkialla maailmassa. He vaihtelevat lapsista eläkeläisiin, joiden kimppuun on hyökätty järjestelmällisesti omissa kodeissaan vuosien ajan. Jos tekoäly havaitaan, se yrittää lamauttaa henkilön pysyvästi, ja jos se ei onnistu, se turvautuu pelotteluun ja tappouhkauksiin.

Tutkimukset jatkuvat tätä artikkelia kirjoittaessani Valkoisen talon ja lukuisten maailman hallitusten täydessä tiedossa.

9/11 ja Guantanamo Bay

Älkää antako uskotella, että tämä on jotakin uutta, vastaus syyskuun 11. päivään tai vastaavaan terrorismin vastaiseen sotaan. Tämä ohjelma oli lähes kaksi vuosikymmentä ennen näitä tapahtumia. Itse asiassa syyskuun 11. päivän tapahtumia on käytetty sekä ohjelman peittämiseen että ihmiskokeiden laajentamiseen.

Miten tämä liittyy Guantanamo Bayhin ja luovutuksiin?

Vastauksen pitäisi olla itsestään selvä. Kun tekoäly kartoittaa terroristiverkostoja, se tunnistaa tietyt jäsenet, jotka ovat syyllistyneet vakaviin rikoksiin tai jotka tarjoavat aineellista tukea. Järjestelmän läsnäolon salaamiseksi kohteet joutuvat ”tehostettujen kuulustelutekniikoiden” kohteiksi, jotta he tunnustaisivat rikokset. Tietenkin tietty määrä syyttömiä osapuolia on saatava mukaan, tai se herättäisi epäilyksiä puolustuksen oikeellisuudesta.

RNC:tä koskeva salassapitotarve ei liity kansallisen turvallisuuden tarpeisiin, sillä tietoa on saatavilla kaikkialla verkossa, vaan sen tarkoituksena on estää yleisön tietoisuus parhaillaan tehtävistä ihmiskokeista.

Jos tiedot julkaistaisiin, ne tuhoaisivat NSA:n, kaataisivat nykyisen hallituksen ja veisivät hallituksen entisiä ja nykyisiä jäseniä vankilaan.

Nixon näyttää tässä vaiheessa pyhimykseltä.

Total Information Awareness

Olen varma, että suurin osa lukijoista ymmärtää nyt, miksi TIA:n kaltaiset ohjelmat otettiin käyttöön ja miksi niihin osallistuivat samat henkilöt Reaganin aikakaudelta. Tämä teknologia oli strategisen puolustusaloitteen seuraus. TIA:n takana olivat samat henkilöt, jotka olivat mukana Iran-Contra-asiassa ja joilla on kokemusta sotilasteknologian lähettämisestä viholliselle.

Kun otetaan huomioon, että tämä on kaikkialla verkossa, voimme päätellä, että mikään ei ole muuttunut.

Niille, jotka eivät tiedä, TIA:n periaatteena oli koota kaikki tiedot yhteen keskustietokantaan, josta eri virastot voisivat kaivaa tietoja mielensä mukaan.

Tämä ”tietokanta” oli meidän tekoälymme, ja ohjelma jatkuu edelleen eri nimillä. Tärkeintä on, että suuret sosiaaliset verkostoitumissivustot, kuten Facebook, Google jne., tarjoavat NSA:lle suorat rajapinnat, joiden kautta se voi ryömiä säilytettyjen tietojen läpi. Tätä täydentävät AT&T:n kaltaisten teleyritysten käyttöön ottamat jatkuvat kuuntelulaitteet.

Värivallankumoukset ja Lähi-Idän kansannousut

Äkilliset vallankumoukset, jotka saavat voimansa sosiaalisesta mediasta, ovat vain osa tarinaa. RNC on avainasemassa näissä operaatioissa. Sensaatioiden, keskeisten käsitteiden ja jopa motivaation levittäminen kymmeniin tuhansiin ihmisiin on todellinen liikkeellepaneva voima näiden äkillisten joukkomobilisaatioiden taustalla.

Tuhannet tapaukset, joissa tekoäly ohjaa demokratiaa kannattavia ajatusmalleja eri puolilla kansakuntaa muuttamaan koko väestön mielialaa. Koska kunkin ”hermostollisen hyötykuorman” kesto on lyhyt, lopputulosta ei voida koskaan taata, koska muita motiiveja ei voida koskaan täysin vapauttaa tai hallita.

Se on kuitenkin vain ajan ja kaistanleveyden kysymys.

Todistajien häiriköinti ja mediaohjelma

Keskeistä tässä toiminnassa on median hallinta. Valitsemalla uutistoimitusten avainhenkilöstöä, yleensä niitä, joilla on toimituksellinen määräysvalta, tekoäly pystyy ”suostuttelemaan” henkilökuntaa olemaan julkaisematta tiettyjä juttuja tai ajattelemaan niitä eri tavalla. Tämä tapahtuu yleensä vetoamalla isänmaallisuuden tunteisiin tai keskittymällä muihin motivaatiotekijöihin.

Jos joukkovainon kohde tulee tietoiseksi asiasta, suostuttelusta luovutaan ja uhkaillaan suoraan sekä kohdehenkilöä että perheenjäsentä. Toisinaan näitä seurataan suorilla hyökkäyksillä. Tämä voi olla mitä tahansa lihaskohtauksista aina lihasten puristamiseen ja sydämen kiihdyttämiseen asti. Lyhyellä aikavälillä tämä on pelkkää pelottelua, mutta pitkällä aikavälillä sillä olisi sama vaikutus kuin tukkeutuneilla valtimoilla, jotka aiheuttavat sydämen vajaatoiminnan tai laajentuneen sydämen.

Lopuksi

Tervetuloa tutustumaan Yhdysvaltain hallituksen todellisiin kasvoihin. Auschwitz ranskalaisilla, oman kotisi yksityisyydessä.

Natsit olisivat olleet ylpeitä saavuttamistanne taloudellisista säästöistä.

 

Artikkelin julkaissut newsvine.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.