Voiko satelliitti lukea ajatuksiasi? Silminnäkijän todistus

Tämä on jälleen yksi artikkeli sarjassamme satelliitin ajatuksenlukukyvystä. Artikkelin muut osat löytyvät täältä.


Jos olette seuranneet tätä sarjaa viimeisen vuoden aikana, tiedätte, että olen osoittanut, miten luonnossa esiintyvät radiosignaalit voidaan rekonstruoida tietokoneella ajatusten, tunteiden, näkö- ja äänimerkkien paljastamiseksi ja miten nämä tiedot voidaan välittää takaisin kehoon. Tänään tarkastelemme silminnäkijöiden todistuksia ja katsomme, miten ne vastaavat teknistä materiaalia.

Jotta tämä voidaan selittää kunnolla, tarvitaan melko paljon videota. Olen katsonut, mitä Youtubessa on saatavilla, ja päätynyt valikoimaan, jonka pitäisi ainakin antaa sinulle hetken aikaa pysähtyä.

Ensimmäinen video on eurooppalaiselta järjestöltä, joka kampanjoi tätä teknologiaa vastaan. Kuten huomaatte, kyseessä ei ole mikään peltifoliohattujen prikaati, vaan ammattitaitoinen ryhmä yksilöitä eri puolilta Eurooppaa. Katsokaa video, tutustukaa sivustoon ja palatkaa tähän artikkeliin:

Tässä taustatietoja:

http://targeted-individuals-europe.com/index.php

Epäilemättä osa väitteistä on vääriä, väärin tulkittuja jne., mutta luulen että ymmärrätte ajatuksen… tämä on iso juttu. Mielestäni video puhuu puolestaan, joten en kommentoi sitä enempää.

Seuraavaksi meillä on kaksi silminnäkijäkertomusta Yhdysvalloista. Ennen kuin siirrymme siihen, mielestäni tarvitaan jonkinlainen perusviite mielenterveysongelmista. Katsotaan siis, miten skitsofreenikko käyttäytyy ja puhuu:

Skitsofrenian esimerkkitapauksia:

Kun katsoit viimeistä videota, olet varmasti huomannut kaikki tohtorin mainitsemat seikat, häiriintyneistä ajatuksista vainoharhaisiin tulkintoihin tapahtumista. Vaikka videolla esiintyvällä miehellä on selviä klassisia oireita, kuka tahansa skitsofreenikko käyttäytyy eriasteisesti samalla tavalla.

Katsokaa myös tämä esimerkki:

Nyt sinulla pitäisi olla hyvä käsitys skitsofreenikon käyttäytymisestä. He eivät kykene integroitumaan sosiaalisiin olosuhteisiin, sillä heidän epäsäännöllinen käyttäytymisensä johtaa jonkinlaiseen purkaukseen, joka monissa tapauksissa on väkivaltainen. Sinun olisi myös pitänyt huomata, miten heidän lausuntonsa voivat ajautua pois todellisuudesta eivätkä ole järkeviä.

Olemme melkein valmiita kuulemaan Yhdysvaltojen todistuksen. Tässä vaiheessa, jos ette ole vielä lukeneet tätä edeltäviä artikkeleita, nyt on erittäin hyvä hetki. Muuten saatatte olla hieman hukassa huomatessanne samankaltaiset kuvaukset teknologian ominaisuuksista. Korostan niitä ja annan linkkejä, mutta haluaisin mieluummin, että pitäisitte aiempia artikkeleita tässä vaiheessa pakollisena luettavana.

Valmista? Katso nyt seuraavat videot:

USA:n silminnäkijätodistukset

25 sekunnin kohdalla hän alkaa kuvailla, kuinka hän on kuullut saman ryhmän ääniä tai ”hahmoja”. Huomaa, kuinka rationaalinen hän on, eikä hänellä ole skitsofreniaan liittyviä oireita. Kohdassa 1 minuutti 4 sekuntia hän alkaa kuvata tekoälyä ja sitä, miten se käyttää ympäröiviä tapahtumia keskustelunsa perustana. Heti tämän jälkeen hän kuvailee, miten se yrittää rakentaa suhdetta tapahtumien, ajatusten ja ympäröivien ihmisten välille, erityisesti yrittäen luoda vaikutelman ”jengin kyttäämisestä”. Kohdassa 1 minuutti 51 sekuntia hän kuvaa, miten heillä on ”iskulauseet” tai tietyt lauseet, joita he toistavat, mikä on klassinen osoitus siitä, että tekoäly viivyttelee aikaa arvioidessaan joitakin syötteitä.

Kohdassa 2 minuuttia 8 sekuntia hän sanoo uskovansa, että hän uskoo sen harjaannuttavan hänen mieltään. Tämä on jätettävä huomiotta, koska hän yrittää ymmärtää käyttäytymistä ei-teknisestä näkökulmasta. Hän yrittää parhaansa mukaan ymmärtää sitä. Kohdassa 2 minuuttia 22 sekuntia hän alkaa kuvata äänenlaatua ja sitä, miten tekoäly yrittää piiloutua muuttamalla sitä, miten se käyttää sisäistä monologia ja muistia kyseisestä tapahtumasta luodakseen erilaisia äänitehosteita. Kohdassa 2 minuuttia 55 sekuntia hän pudottaa pommin sanomalla, että kun he puhuivat, hän tunsi ”tärinää”. Olen varma, että jokainen, joka on lukenut taustamateriaalin, tunnistaa tämän tekoälyn osuudesta ja lihasten kouristusten stimuloinnista tavujen lausumiseksi.

Kohdassa 3 minuuttia 4 sekuntia hän kuvaa, kuinka ääni on hänen sisäisessä monologissaan eikä ympäröivässä ympäristössä, aivan kuten tässä artikkelisarjassa on kuvattu. Kohdassa 3 minuuttia 14 sekuntia hän pudottaa toisen pommin: hän kokee, että häntä koulutetaan ”kuulemaan heitä kuulematta heitä”. Tämä vaikutus saavutetaan, koska ymmärryksellä on putki, vokalisoidut sanat siirtyvät aivoissa alaspäin ja muuttuvat enemmän ajatukseksi tai tietoisuudeksi siitä, mitä sanottiin. Tekoäly saa aikaan tämän ”kuulemisen kuulematta” kirjoittamalla kuviot ”pinossa” alempana, jolloin ne antavat suoran vaikutelman sanoista, lauseista tai jopa kokonaisista käsitteistä. Kohdassa 5 minuuttia 14 sekuntia hän kuvailee kuulevansa sairaalassa tuttujensa ääniä, mikä on tietenkin väärin, tekoäly on vain hyvä impressionisti. Tästä näemme, miten tekoäly luo vaikutelman, että tapaamasi ihmiset ovat ”mukana”.

Tämä kaveri vain puhuu puolestaan, huomaa, että hän lisää uuden elementin, univajeen ja valkoisen kohinan, joka on tuotettu lähinnä spämmäämällä kuulojärjestelmää ja stimuloimalla aivojen alueita, jotka liittyvät vireystilan ylläpitämiseen. Vaikutus on melkein kuin kofeiini, mutta johtaa näkö- ja kuuloharhoihin muutaman päivän kuluessa, kun se on täydessä tehossa.

Silminnäkijänlausunnot sopivat yhteen näissä artikkelisarjoissa kuvattujen teknisten valmiuksien kanssa. Tämä ei selvästikään ole sattumaa, ja se on hyvin laajalle levinnyt.

Tämä on vain jäävuoren huippu.

 

Artikkelin julkaissut newsvine.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.