UFO-laivasto Kuussa

Taivastarkkailija Bill Bryson käytti teleskooppia ja tallensi Kuun ohi lentävän UFO-laivaston.

Bill Bryson kertoo, että ei ole epätavallista hänelle nähdä samanlaisia esineitä ainakin kerran session aikana, mutta 14 esinettä jotka lentävät selkeässä muodostelmassa on erittäin epätavallista.

Bill: “En esitä tietäväni mitä ne todellisuudessa olivat — mutta näyttää siltä että ne ovat joko UFOja tai lepakkoja.”

Kamera oli zoomannut Kuuhun. On erittäin epätodennäköistä, että esineet olisivat lepakoita, hyönteisiä tai edes lintuja, sillä ne olisivat olleet poissa kohdistuksesta.

Erään kommentoijan mukaan linnut lentävät 40-55 kilometrin tuntivauhdilla. Tuolla nopeudella lintujen tulisi lentää keskimäärin 1,5 kilometrin korkeudella. Mutta Billin zoomatessa Kuuta kohti, kamera oli suunnattu ilmaan arviolta 15 kilometrin korkeuteen. Tällöin ei ole mahdollista että kyseessä olisi linnut tai lepakot.

Ensimmäinen lyhyt (hidastettu) video näyttää sen hetken kun laivasto koostuu noin 14 UFOsta muodostelmassa ruudun oikeassa reunassa. Toinen video on pidempi, se on alkuperäinen Bill Brysonin kuvamateriaali, ja siinä näkyy UFO-laisvasto lentämässä suurella nopeudella Kuun ohi.

 
Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Omituinen sininen kaksoistähti Illinoisissa

Elokuun 28. päivänä 2017 tulin kotiin sairaalasta, jossa olin vieraillut tyttäreni luona. Hän on ollut sairaana viimeiset 14 päivää. Kello oli noin 11-11:30 kun näin sinisen tähdenkaltaisen valon koillishorisontissa.

Sininen valo, liikkuessaan ylös ja alas, himmeni ja muuttui kirkkaammaksi, katosi ja sitten tuli uudestaan näkyviin. Sitten katsoin luoteistaivaalle ja näin lähes identtisen sinisen esineen tekevän samoja liikkeitä.

Havainnon aikana koirani tuntui pelkäävän, se piti omituisia vinkunaääniä.

Kuvasin molemmat esineet, mutta en tiedä mitä oikein katselin.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

UFO-havainto Suomesta vuonna 2016

Seuraavassa UFO-video jolla näkyy tunnistamaton lentävä esine (mahdollisesti tulipallo) vuodelta 2016. Videosta ei käy ilmi se missä se on kuvattu. Ehkäpä videon lataajalta voisi tietoa kysellä.

Videolla näkyy valopallo pimeässä. Se on paikallaan jonkin aikaa, kunnes se näyttää lähtevän liikkeelle. Kamera heiluu jonkin verran, mutta kuvaaja kykenee zoomaamaan kohteeseen. Se näyttää valolta joka välkehtii pimeässä.

 

Knowlesin perheen UFO-kohtaaminen

Vuonna 1988 Knowlesin perhe väitti kohdanneensa UFOn ja tullut UFOn jahtaamaksi Australiassa, Nullarborin tasangolla.

Knowlesin perhe ja heidän kaksi koiraansa kokivat UFO-kohtaamisen matkatessaan Nullarborin tasangolla aikaisin aamulla. Perhe kuvasi kuinka UFO sinkoutuu heidän autonsa yli ja nosti sen irti tienpinnasta.

He kuvasivat sitä miten heidän äänensä muuttivat korkeuttaan, perheen koira sekosi autossa, ja auto alkoi täristä. Australian uutismedia ilmoitti omituisesta UFO-kohtaamisesta ja raportoi, että auto oli omituisen pölyn peitossa.

Tässä videssa on uskomaton todistus omituisesta ja harvoin esillä olleesta UFO-kohtaamisesta.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Planeettamerkit ja tietoon käsiksipääsy

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Aihe tällä kertaa käsitteli astrologiaa ja tietoon käsiksi pääsyä. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.

Q: Pitkän aikaa olen tutkinnut astrologian symboleita.

A: Kyllä.

Q: Ennenkuin tulin aatoksiin että… lähimmäksi ymmärryksessäni pääsin sitä ajatusta että ehkä me loimme yhdessä sen planeettojen kansssa arkkityypeiksi?

A: Tavallaan kyllä.

Q: Mutta nyt olet avannut uudenlaisen polun tutkimukseen. Voitko antaa minulle viitteitä siitä miten…. erityisesti, esimerkiksi, huomaan että monilla ystävistäni, jotka haluavat tulla tänne, on planeettoja 23 Vaa’assa; joka horoskoopissamme olisi se missä Spika ja Arcturus ovat.

A: Aa, tällä tavoin, yksinkertaisesti tunnustakaa että perustavanlaatuinen ymmärryksemme siitä työkalusta jota nimitätte astrologiaksi, teidän aurinkokuntanne näkökulmasta, on että se on, sanokaamme, värähtelyenergiaa esittävä yhtälö joka kuvaa sopimuksia jotka olette tehneet kaikkien henkilöiden kesken yhteiskunnassanne, kollektiivisesti. Pysytkö kärrillä?

Q: Oi, kyllä.

A: Auttaako se sinua?

Q: Kuka auttaa meitä tekemään noita sopimuksia? Vai teemmekö ne kaikki yhdessä?

A: Kyllä.

Q: Onko olemassa ylimmäistä suunnittelijaa?

A: Kyllä, kaikki te yhdessä olette ”YLIMMÄINEN SUUNNITTELIJA” systeemillenne.

Q: Teemmekö näin unitiloissamme?

A: Monta kertaa, monia kertoja teette niin niinkutsutusti elämien välissä, ja teette aina niin koska te kaikki olette olemassa eri tasoilla, yhtä aikaa.

Q: Miksi me kaikki sitten olemme valinneet planeettamme 23 Vaakaan jos me haluamme kokea tämän tyypin kokemuksen?

A: Kyse ei ole siitä että valitsisitte ne sillä tavoin, te yksinkertaisesti olette sitä värähtelyllistä sopimusta. Ja näin fyysinen symboli joka esittää tätä ideaa heijastuu teille ulkoisessa universumissa.

Q: Okei.

A: Oletko mukana?

Q: Kyllä. Voitko kertoa minulle enemmän 23 Vaa’asta, ja miten se liittyy sinuun ja kaikkiin meihin?

A: Se on, josain määrin, idea polariteetin tasapainosta, ja näin erityisesti se mitä te kutstutte Arcturukseksi on myös tunnustus emotionaalisesta balanssista. Se esittää suuren emotionaalisen aktiviteetin potentiaalia, johon littyy erittäin, sanokaamme, harvennettu ja/tai esoteerinen palvelus monin eri tavoin. Pysytkö kärryillä?

Q: Oi, kyllä.

A: Ehkä me voimme puhua enemmän tästä toisena hetkenä.

Q: Toivon niin.

A: Sinä mitä??

Q: Minulla on suuria määriä kysymyksiä; aina kun olet valmis, sano vain minulle.

A: Aina kun sinä olet valmis vastaamaan niihin, ehkä, silloin se keskustelu käydään.

Q: Okei.

A: Älä toivo, ellet sitten valitse niin tekeväsi. Ja muista: jos valitset toivomisen, toivo viittaa epätoivoon; toivo ei ole tietämistä. Oletko mukana?

Q: Aa, kyllä, se on…

A: Oletko varma?

Q: Minun täytyy miettiä mitä sanoit…

A: Jos toivot jonkin asian tapahtuvan, silloin et ole varma. Koet epätoivoa siitä että se ei välttämättä tapahdu… joten ajattelet että sinulla on oltava TOIVOA. Yksinkertaisesti tiedä mikä todellisuus olet, tiedä mikä on totta sinulle, ja et tarvitse toivoa, koska yksinkertaisesti tiedät. Sinulla on kaikki tieto mitä etsit.

Tunnusta että kysymys on vastaus, jonka olet tuominnut pois. Mutta annat itsellesi mahdollisuuden tunnustaa että jos voit kysyä kysymyksen, se on heijastus siitä että sinä jo sisällät vastauksen, tai muutoin kysymyksen käsite ei olisi koskaan tullut mieleesi. Voit käsittää vain sen minkä sisällät. Pysytkö kärryillä?

Q: Kyllä.

A: Näin, jokainen kysymys joka jokaikisellä teistä /on/ on indikaatio siitä että te olette jo vastaus, mutta tuomitsette niin ettette ole sitä. Joten te luotte muistutuksen siitä että olette vastaus, ja voitte kutsua tuota muistutusta /kysymykseksi/.

Q: No, se on totta, joskus tuntuu siltä että me… että tiedän kaiken, mutta että se tuntuu erittäin ylimieliseltä. Tiedäthän?

A: Ei, ei, ei, ei, ei. Tiedät kaiken mikä sinun tarvitsee tietää sen olennon funktiona joka olet valinnut olevasi.

Q: Niin, mutta joskus tunnen tihkuntaa toiselta olennolta joka tietää, ja se on…

A: Aina tulee olemaan tunnustus siitä mitä kutsutte moniksi eri tasoiksi, mutta ymmärtäkää: yksikään olento universumissa ei tiedä enempää kuin se siitä mitä teidän tulee tietää omana itsenänne olemisesta, koska te olette ainoastaan te. Pysytkö kärryillä?

Q: Kyllä.

A: Tässä oli kaikki mikä siihen liittyy.

Q: Mutta mitä…

A: Voi olla että heidän havaintoalansa voi olla laajempi kuin teidän, mutta se ei tarkoita että ette olisi tietoinen kaikista asioista joita teidän tulee tietää jatkaaksenne itsenänne toimimista. Jos ette tienneet edes yhtä hitusta, edes pienintäkään muuttujaa, jos ette kykenisi tietämään edes pienintä muuttujaa siitä ideasta mitä vaatii olla te, silloin ette olisi täällä. Koska te tarvitsette kokonaisyhtälön siinä missä olette. Pysytkö kärryillä?

Q: Kiitti iskä.

A: Kiitos lapseni. (yleisö nauraa) Seuraava!

Q2: Se mitä juuri sanoit on, että minä en tiedä ja minulla ei ole pääsyä kaikkeen tietoon universumissa, että minulla on pääsy vain tietoon joka sallii minun olla minä. Ja minun tulee tehdä ne asiat jotka olen valinnut tekeväni.

A: Yksinkertaisesti, todellisuuden määritelmän mukaan, johon olette itsenne projisoineet. Kyse ei ole siitä että teillä ei ole, sanotaanko, pääsyä Kaikkeen Siihen Mikä On, vaan yksinkertaisesti olette rajanneet pääsyänne niin että voitte itse asiassa toimia olentona joka olette valinneet olla, /tässä/ todellisuudessa.

Q2: Koska toisaalta universumi on holografinen…

A: Kyllä.

Q2: … silloin meillä on kaikki tieto.

A: Voi kyllä. En sanonut etteikö teillä olisi sitä, yksinkertaisesti ehdotin, että monet teistä luovat luoksepääsemättömyyttä suureen määrään sitä, yksinkertaisesti koska se ei palvele teitä olla se mikä olette. Mutta teillä on kokonaissaavutettavuus KAIKKEEN informaatioon joka sallii teidän olla se kuka olette, todellisuudessa jossa valitsette olla.

Q2: Niin.

A: Kiitos.

Kanavointi: Harmaat puhuvat

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Tällä kertaa tietoisuus tuo esiin Harmaiden avaruusolentojen edustajan, jolta yleisö saa esittää kysymyksiä. Tai kyse on pikemminkin eräästä henkilöstä joka kysyy häneltä. Kanavointi on suoritettu 1980-luvulla. Sarjassa on julkaistu myös toinen kanavointi, jossa kanavoidaan Reptiliaanin tietoisuutta. Tämä kanavointi käsitteli Harmaiden avaruusolentojen abduktioagendaa. Abduktioita tehdään hybridirotujen luomiseksi, jotta mutatoituneet Anunnakit voisivat jatkaa omaa elämäänsä inkarnationaalisesti.


 

Q: Hyvää iltaa, kuinka voit?

A: Täydellisesti. Entä sinä?

Q: Voin hyvin.

A: Oi, selvä.

Q: Olen odottanut tätä kommunikaatiota.

A: Olen odottanut myös.

Q: Hyvä, voimme tavata puolessa välissä.

A: Kyllä.

Q: Okei. Kun määrittelit Essassanin viime kerralla…

A: Maailmamme.

Q: …kyllä, maailmanne. Olette yhdistelmä Harmaita ja ihmisiä yhdessä?

A: Kyllä, geneettisesti puhuen, me olemme hybridilaji, siellä mitä te kutsutte tulevaisuudeksenne, tulos geneettisestä yhdistelmästä ihmisiä planeetallanne sekä ulkoavaruuden yhteiskuntaa jota kutsutte Harmaiksi, kyllä.

Q: Selvä. Oletteko yhteydessä Harmaisiin nykyisellä aikajatkumolla tällä hetkellä?

A: Teidän nykyhetken aikajatkumossa, kyllä, ne eivät enää ole olemassa meidän aikajatkumollamme, ne ovat kaikki muuntuneet hybrideiksi.

Q: Meidän omallamme?

A: Teidän omallanne, kyllä.

Q: Onko olemassa tapaa jolla voimme kommunikoida erään Harmaan kanssa sinun kauttasi, tämän prosessin avulla?

A: Kyllä.

Q: Massatietoisuudessa?

A: Kyllä. Haluatko tätä nyt?

Q: Kyllä, haluan.

A: Hetki, me tarkistamme onko tämä sallittua.

Harmaat: Puhu!

Ihminen: Tervehdys, nautimme siitä että olette täällä.

Harmaat: Nautitte?

Ihminen: Nauttia, ette ymmärrä tunnetta, oletan? Me ymmärrämme että teiltä puuttuu tunteet, ja siksi jalostatte rotuanne lisääntymällä kanssamme. Onko tämä totta?

Harmaat: Me sekoitumme…

Ihminen: Sekoitutte

Harmaat: … omalla suoraselkäisellä agendallamme.

Ihminen: Aikooko agendanne olla valmis seuraavan lyhyen ajanjakson aikana?

Harmaat: Teidän vuosikymmenen pituisen jakson aikana.

Ihminen: Vuosikymmen.

Harmaat: Valmis.

Ihminen: Jos sitä ei jatkettaisi, jos se lopetettaisiin lyhyeen seuraavan kuukauden aikana, vaikuttaisiko tämä teidän tulevaisuuden rotuun, Essassani-rotuun?

Harmaat: Lopetus ei ole uhkaava. Siten, tällä hetkellä ei ole tarvetta keskustelulle.

Ihminen: Meidän mielestä meidän /tulee/ keskustella tästä. Tämä abduktioskenaario on…

Harmaat: Saatte tuntea miten haluatte, lopetus ei ole näköpiirissä!

Ihminen: Tämän abduktioskenaarion tulee loppua.

Harmaat: Se loppuu kun agenda päättyy.

Ihminen: Oletteko Reptiliaanirodun orjia, tällä hetkellä?

Harmaat: Ei, tietonne ovat vääriä.

Ihminen: Teette tämän vain itsenne säilyttämiseksi, onko tämä totta?

Harmaat: Meidän lajillamme on tasoja, joita voisitte kutsua ryhmittymiksi. Oma ryhmittymämme on kuolemassa, omalla ryhmittymällämme on tarve, ryhmittymämme myös tunnustaa että te olette kuolemassa; ryhmittymämme on kiinnostunut teidän ryhmittymästänne molempien lajien kuoleman ja ylösnousemuksen kautta, yhtäaikaisten yhteisluotujen sovittujen agendojen kautta.

Ihminen: Tämä on ihmisluonteen vapaata tahtoa vastaan.

Harmaat: Se ei ole. Se on sovittu, olette antaneet sopimuksenne toisilla tasoilla.

Ihminen: Olette teknologisesti manipuloineet vapaata tahtoamme tämän toteuttamiseksi. Se ei ole sallittua!

Harmaat: Te olette emotionaalisesti anastaneet /meidän/ tahtomme.

Ihminen: Se ei ole sallittua!

Harmaat: Tämä on sallittua koska te olette luoneet sen.

Ihminen: Ja te olette myös luoneet kuolemaskenaarionne.

Harmaat: Ja te luotte omanne.

Ihminen: Me olemme ohittaneet sen pisteen.

Harmaat: Te /ette/ /ole/!

Ihminen: Teknologianne on tuonut meidät siihen pisteeseen jossa me selvästi olemme kuolleet sukupuuttoon jo vuosikymmen sitten.

Harmaat: Ette ole, ette edelleenkään ole sallineet maailmallenne sitä tasapainoa jonka se tarvitsee siirtymiseen, niin sujuvasti kuin mahdollista.

Ihminen: Siirtymä tapahtuu juuri nyt.

Harmaat: Se on käynnissä, ja näette mullistuksia ja sitä mitä kutsuisitte vahingolliseksi ympäristövaikutukseksi ympäri planeettaanne.

Ihminen: No, me näemme myös että on olemassa abduktioskenaario jonka tulee loppua ja sitä ei tulisi jatkaa pidempään, se tulisi lopettaa heti tänä aikana. Tämä on vapaan maailmamme planeetan massatietoisuus.

Harmaat: Siihen mihin viittaatte pysäyttämisenä ei ole pysäyttämistä jota te etsitte, se mitä etsitte on transformaatiota ja ehtojen yhdenvertaisuutta. Ette etsi pysäyttämistä; etsitte tietoista osallistumista.

Ihminen: No, neuvottelumme täytyy arvioida uudestaan.

Harmaat: Arvioikaa sitten.

Ihminen: Me arvioimme tällä hetkellä ja tämän tulee loppua.

Harmaat: Teidän ei tarvitse arvioida niitä /meidän/ kanssamme; teidän tulee arvioida ne /keskenänne/.

Ihminen: /Teidän/ kanssanne… koska teknologisesti olette etulyöntiasemassa tällä hetkellä.

Harmaat: Ette ymmärrä teknologian käsitettä siten kuin me sen koemme.

Ihminen: Ja te ette ymmärrä rakkauden tunnetta, energiaa jota tarvitsette olemassaoloon, ja sen takia olette kuolemassa sukupuuttoon.

Harmaat: Nyt hybridisaation kautta me alamme kytkeytyä ymmärrykseen siitä mitä koette ja mitä nimitätte rakkauden energiaksi, mutta te lajina ette esittele rakkauden energiaa niinkuin me teitä pyydämme.

Ihminen: Meitä manipuloidaan tällä hetkellä ja siksi me haluamme vapautemme takaisin, /me haluamme sen takaisin!/

Harmaa: Teillä on vapaa tahtonne; tahtoanne ei manipuloida sen suhteen mikä on kykynne ilmaista, niinkuin sitä kutsutte, emotionaalista kontekstianne.

Ihminen: Me emme halua enää teknologiaanne tänne planeetalle; se on itsetuhoista.

Harmaat: Teillä ei ole enempää teknologiaamme.

Ihminen: Ja siitä sovitaan.

Harmaat*: Teillä ei ole enempää teknologiaamme*. Se mitä koette teknologiamme ideana ei ole enää teknologiaamme. Se on /teidän/ teknologiaa. Teillä on RYHMITTYMÄNNE, teillä on rakenteenne, teillä on armeijanne, teillä on hallituksenne. Nämä ovat vapaan tahtonne hyväksikäyttöä. Me emme osallistu niihin.

Ihminen: Ei tällä hetkellä, mutta kuka on manipuloinut tuota niin että se on saanut alkunsa?

Harmaat: Ajan mittaan, sopimuksia tehtiin tahojen kanssa joita pidettiin maailmanne edustajina. Silti sallitte noiden yksilöiden edustaa, mutta me emme ole enää mukana.

Ihminen: No, me kyllä ymmärrämme mitä sanotte tunteistamme niinkuin te sen näette, vajavaisuutenamme, mutta me, massatietoisuutena, haluamme sen loppuvan.

Harmaat: Se tulee loppumaan, ja siinä koette, niinsanotusti, lopun, mutta teiltä vaaditaan muutosta ennenkuin se voidaan kokea yhtäläisenä siirtymänä.

Ihminen: No me olemme täällä ja me tiedämme mitä on tapahtumassa, ja me kyllä odotamme toimintaa ja me odotamme teidän pitävän oman osanne diilistä.

Ihminen: Meidän osamme on suoritettu; teidän osanne on teidän kanssanne. Lähetyksen loppu.

Ihminen: Kiitos.

A: Hetki vain, hetki vain, hetki vain… oliko teillä tyydyttävä keskustelu olennon kanssa?

Q: Kutakuinkin, hän ei ollut kauhean tunteellinen mutta tiesin sen…

A: Mutta tiesit sen.

Q: Kyllä, tiesin sen. Tiesin että käsittelin konetta joka…

A: No, niin sanoakseni. Olette tekemisissä eräänlaisen ryhmämielen kanssa.

Q: Jahas.

A: Olette tekemisissä olennon kanssa joka ainoastaan kokee, sanotaanko, lähimmän approksimaation siitä mitä voisitte kutsua tunteeksi: ironian.

Q: Selvä.

A: Ja se on ainoa mitä he voivat kokea tuossa tilassa. Nyt ymmärtäkää että se minkä kanssa pyysit saada jutella oli eräs primitiivisemmistä ryhmittymistä. Me ajattelimme että olisi paras yksinkertaisesti aloittaa alusta erään vanhemman ja primitiivisemmän ryhmittymän kanssa. Teidän tulee ymmärtää että on olemassa jo pidemmälle kehittyneitä ryhmittymiä siitä mitä kutsutte Harmaiksi jotka ymmärtävät konreettisemmin emotionaalisen kehon sekoittamisen ja mukaanottamisen.

Q: Ja se on tulevaisuuden itsenne.

A: Kyllä, mutta siinä merkityksessä se on idea jonka me annoimme teille aluksi mahdollisuutena jonka kanssa vuorovaikuttaa, perustana, jotta vuorovaikutus voisi väreillä ylöspäin olentojen ryhmämielen sisällyttämisen kautta ja jotta sillä olisi jonkinlainen vaikutus, kuten sanotte, tulevaisuuteen.

Q: No, tunnetko että minulla oli vaikutus häneen jonka voisit nähdä tai tuntea tällä hetkellä?

A: Tunnen että sinulla oli vaikutus /itseesi/ ja että se on ainoa mikä merkitsee niiden kyvyssä vuorovaikuttaa tai olla vuorovaikuttamatta kanssanne, sillä tavoin kuin ne määrittävät että niiden tulee olla. Se on se ero.

Q: No, minua huolettaa nykyhetki ja se mitä täällä on käynnissä. Siksi olen täällä…

A: Mutta tarkkaile pelkotasojasi, sillä sinä itse koet osaa siitä värähtelystä edelleen. Ja idea on, että miten paljon koet vihan ja pelon värähtelyjä itsessäsi, se vain vahvistaa agendan ideaa jonka sanot tulleesi muuttamaan.

Q: Se on totta…

A: Joten sinun tulee tulla EHDOTTOMASTA RAKKAUDESTA, silloinkin kun ilmaiset sen mitä suosit ja puolustat itseäsi. Se on se mikä luo terminologian tasa-arvon joka sallii tietoisen interaktion ja osallistumisen Harmaiden tasojen kanssa jolla lopulta on se emotionaalisen kehon riittävä mukaanotto jolla ymmärretään se mitä sanot, ja vuorovaikutetaan enemmän yhtäläiseltä pohjalta.

Q: Jos he lopettaisivat agendansa nyt ja ennenaikaisesti kuukausien kuluttua vuosikymmenen sijaan… kuinka se vaikuttaisi Essassani-rotuun?

A: Se ei vaikuttaisi meihin sillä me olemme, niinkutsutussa, rinnakkaistodellisuudessa. Mutta teidän todellisuudessanne, ne lakkaisivat olemasta. Ne kuolisivat.

Q: Ne kuolisivat nykyhetkessä?

A: Kyllä.

Q: Onko olemassa jotain toista tapaa jolla ne voitaisiin säästää jos heidän tulisi lopettaa se tällä hetkellä?

A: Hetki vain…

Q: Kosminen syy?

A: Hetki vain… hetki vain… hetki vain… toinen rotu tarjosi heille toista tapaa jonka he hylkäsivät.

Tämä tarjous, jos se voi olla, mahdollisesti, teidän kielellänne niin ilmaistu, kuuluisi kutakuinkin seuraavasti: sitä pidettiin samanlaisena kuin ideaa jossa tarjotaan niiden olemuksen muuttamista matemaattiseksi konstruktioksi, ja sitten se asetettaisiin keinotekoisesti luotuun matriisiin, kunnes tulisi sellainen aika evoluutiossa joka sallisi olla, inkarnationaalisesti puhuen, automaattisesti kehoja saatavilla joiksi niiden konstruktit kehittyisivät, tai inkarnoituisivat, mikä sallisi niiden ilmaista itseään ja oppia ilmaisemaan itseään tasapainoisemmalla tavalla.

Kuitenkin, he kieltäytyivät tästä tarjouksesta, koska he pelkäsivät, omassa pelkotilassaan, ikäänkuin, niin hyvin kuin he kykenevät ilmaisemaan pelkoa, että se olisi ollut ansa.

Idea on että he /heijastavat/ sitä aspektia /teidän/ sivilisaatiosta joka ei luota itseensä, sillllä heissä on sisällä idea epäluottamuksesta koska he eivät ole tasapainossa itsensä kanssa, ja täten, pitävät vain itseään kykenevinä päättämään siitä miten heidän tulisi sallia tämän agendan tapahtua, ja he eivät salli toisten avustavan heitä siinä.

Q: Onko olemassa tavapaa jolla me voimme saada heidät neuvottelemaan?

A: Jälleen kerran, idea on pysyä kotona. Sallia teidän vahvistaa omaa ehdotonta rakkauttanne itseänne kohtaan, ja sallia itsenne tehdä muutoksia joita teidän tulee tehdä omassa yhteiskunnassanne; sillä ainoastaan oman yhteiskuntanne muutosten kautta yhteiskuntanne sallii sillä olla kollektiivinen kriittinen massa joka kykenee käsittelemään niitä tasapuolisemmin termein ja rakastavammalta kantilta.

Q: No, meillä on myös apuja muista lähteistä….

A: Kyllä, tottakai. Mutta apu ei tee sitä teidän puolestanne. Me emme tee niin. Se on teidän käsissänne. Teillä on ollut, teillä on aina, vapaa tahto. Mutta jälleen kerran, kyse on yhteiskunnassanne olemassaolevasta pelosta, ja se tulee transformoida.

Q: Lisäksi pelko heidän sukupuutostaan.

A: Kyllä. Mutta he heijastavat ja tuntevat vetoa teidän yhteiskuntaanne koska teidän yhteiskunnallanne on myös samanlainen värähtelyllinen resonanssi.

Q: Ymmärsin kyllä tuon.

A: Joten, työskennelkää sen eteen ja se auttaa heitä ja samalla teitä itseänne.

Q: Okei, ja sanokaa heille käsitellä omiaan myös.

A: Meidän ei tarvitse.

Q: Ymmärrän, ookoo. No, kiitos tästä kommunikaatiosta.

A: Kiitos.

Nazcan muumiot ovatkin reptiliaaneja?

Perusta on löydetty yhden kolmisormisen ja -varpaisen muumion lisäksi neljä muuta muumioita.

Viisi 1700 vuotta vanhaa muumiota ovat enemmän reptiliaaneja kuin ihmisiä. Uudet kuvat ”avaruusolentomuumioista” paljastettiin Perun konferenssissa nimeltä ”The mummies of Nazca”. Paljastuksen tekijä oli ufologi ja journalisti Jamie Maussan.

Tähän kuului muumiojäännösten röntgenkuvat, joten Maussan kykeni hälventämään väitteet että kyseessä olisi kipsivalokset tai muunlaiset väärennökset.

Maussan väittää, että viidestä löydetystä ruumiista kolmella oli ”ominaispiirteitä jotka ovat lähempänä reptiliaania kuin ihmisiä”.

Jos löydökset pitävät paikkansa, tämä on jälleen yksi hämmästyttävä löytö jolla on potentiaalia täysin muuttaa näkökulmaamme historiasta.

 

Eksopolitiikka, UFOt, Paranormaalit ilmiöt, Tietoisuus

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.