ISS:n livelähetyksessä näkyvät olennot lentävät yli Tyynen valtameren

Joulukuun 26. päivänä 2019 ISS:n livelähetyksessä näkyi omituisia kirkkaita kappaleita lentämässä eteläisen Tyynen valtameren yllä ohi Rio de Janeiron.

Mitä nämä omituisen muotoiset kappaleet taivaalla olivat?

Nämä avaruuden anomaliat näyttävät orgaanisilta/eteerisiltä mekaanisen sijaan.

Näkyikö ISS:n livelähetyksessä erittäin kehittyneitä olentoja, jotain ymmärryksemme tuolla puolen olevaa?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Kiinan uutiset: Koronavirus sterilisoi miehet!

Uutislähde: https://tw.news.yahoo.com/快訊-男性染新冠肺炎-應做生育力檢查-062856149.html

Noniin, tämä kerrottiin juuri uutisissa koronaviruksesta. Manner-Kiinan viranomaiset varoittavat, että virus voi aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa keuhkoihin ja immuunijärjestelmään, muta se voi myöskin tehdä miehistä steriilejä. Luitte oikein. Lisäkokeita tulee tehdä henkilöillä, jotka ovat saaneet viruksen, mutta jos kaikki miehet, jotka saavat viruksen, eivät voi saada lapsia…. ja jos tämä virus leviää ihmisiin ympäri Maapalloa, se voi aiheuttaa sen että ihmiset eivät voi enää lisääntyä. Tämä voi tarkoittaa myös myöhempää sukupuuttoa. Mutta tämä on vain pahin mahdollinen tapaus ja mahdollisesti sitä ei tule tapahtumaan. Mietin kuitenkin saavatko myös naiset pysyvää vahinkoa? Lisää kokeita tulee suorittaa, tarvitsemme lisäinfoa. Mutta pidän teidät ajan tasalla.

Jos tämä virus sterilisoi miehet, silloin se on 100% varmasti laboratoriossa tehty bioase.

Scott C. Waring

Uutiset kirjoittavat:

Uuden koronaviruksen vahinko ihmiskehoon aiheutuu pääosin keuhkoihin ja immuunijärjestelmään. Kuitenkin Manner-Kiinan viranomaiset ja Hubein provinssin hallinto ovat julkaisseet viimeisimmät uutiset muistuttamaan miehiä, jotka ovat saaneet viruksen, että heidän tule mennä hedelmällisyyskokeeseen. He ovat huolissaan siitä, että uusi koronavirus voisi vahingoittaa miesten lisääntymiskykyä.

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Kuolemanrajakokemukset ja yhtenäinen kenttäteoria

Rex Finfgeld kävi kuoleman rajamailla vuonna 2011 kun hän putosi 8 metrin korkeudesta pää edellä asfalttiin. Koomassa hän koki kuolemanrajakokemuksen.

Hän sanoo, ”Koin oman puhtaan olemukseni. Olin edelleen minä, mutta olin myös puhdasta olemusta itseään. Hetken aikaa olin kaikki ja kaikkeus. Olin puhdasta rakkautta, elämää, ja se mieli ja mielikuvitus joka synnyttää koko luomakunnan.”

Hänen kuolemanrajakokemuksensa jälkeen hän nyt näkee ja ajattelee tavalla jota hän ei koskaan pitänyt mahdollisena — erityisesti koskien tietoisuutta, jumalallisuutta, yhtenäistä kenttäteoriaa, sekä moniulotteista todellisuutta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Virukset ovat herkkiä alkalitasapainolle

On tiettyjä tärkeitä aihepiirejä, joista lääkärit ja maailman terveysviranomaiset eivät halua sinun olevan tietoinen.

Se seikka, että useimmat virukset ja kaikki fysiologiset prosessit kehossa ovat pH-herkkiä, on yksi näistä.

Huolimatta siitä, että pH-lääketiede tarjoaa meille keinon käsitellä virusinfektioita helposti, turvallisesti ja halvalla, viranomaiset ja jopa vaihtoehtolääketieteen tahot eivät vain kykene käsittämään sitä miten ruokasooda on yksi tärkeimmistä hoitokeinoista joilla me voimme taistella koronavirusta vastaan.

Tutkijat Massachusetts General Hospitalissa (MGH) USA:ssa ovat löytäneet useimpien ihmiskuntaa piinaavien tartuntatautien ’Akilleen kantapään’ ja on totta, että on olemassa heikkouksia joita voidaan hyödyntää. Mutta he eivät ole tarkastelemassa käytännöllistä tai hyödyllistä keinoa taistelussamme viruksia vastaan.

Useimpien virusten ’Akilleen kantapää’ (tai heikko kohta) on vetää niiden jalkojen alta alkalitasapainon matto.

Influenssaviruksen kyky vapauttaa sen genomi eri happamuusolosuhteissa kytkeytyy koko influenssaviruksen leviämiseen.

pH:n raja jolloin havaitaan fuusio ensi kerran voi vaihdella riippuen eri kalvoproteiini hemagglutiinin (HA) serotyypeista, ja se voi korreloida virulenssin kanssa.

HA:n happoemästasapaino kytkeytyy viruksen onnistuneeseen leviämiseen linnusta ihmiseen.

Koronaviruksen leviävyys on erittäin herkkä pH-tasapainolle.

Esimerkiksi koronaviruksen MHV-A59 -lajike on varsin vakaa pH-arvolla 6.0 (hapan) mutta muuttuu nopeasti ja peruuttamattomasti inaktivoiduksi lyhyesti hoitamalla pH:lla 8.0 (emäksinen). Ihmisen koronaviruslajike 229E on maksimaalisen infektiivinen pH-arvolla 6.0. Solujen infektoiminen koronaviruslajilla A59 pH-arvolla 6.0 (hapan) pH-arvon 7.0 sijaan (neutraali) lisää viruksen tartuttavuutta kymmenkertaisesti.

Data viittaa siihen, että koronavirus IBV käyttää suoraa, matalasta pH-arvosta riippuvaa viruksen ja solun fuusion aktivaatioreaktiota.

”Koronavirus IBV:n fuusio isäntäsoluun ei tapahdu neutraalissa pH:ssa ja tuo fuusion aktivaatio riippuu prosessin matalasta pH-arvosta, puolimaksimaalinen fuusionopeus on pH-arvolla 5.5. Fuusiota ei tapahtunut paljoakaan tai melkein yhtään yli 6.0:n pH-arvoilla.”

pH:n nostaminen (emäksiseen tilaan) kasvattaa immuunijärjestelmän kykyä tappaa bakteereja, sanoo The Royal Free Hospital and School of Medicine in London.

Virukset ja bakteerit, jotka aiheuttavat nuhakuumetta menestyvät happamissa olosuhteissa. Jos pidämme pH:mme hieman liian emäksisenä välillä 6.8-7.2, voimme vähentää riskiä ja pienentää flunssan, kurkkukivun ja nuhakuumeen vakavuutta.

Emäksisyyttä kasvattamalla meillä kyllä on laimeita virusinfektioita ja sama pätee myös bakteeri- ja sieni-infektioihin.

Bakteerien ja sienien etäpesäkkeiden muodostus keuhkoissa keuhkokuumepotilailla vähenee merkittävästi kun natriumbikarbonaatin toimivuutta verrataan suolaveteen.

Lääketieteen tutkijat ovat jo tullet tulokseen, että 8.4%:n liuos natriumbikarbonaattia on turvallinen ehkäisevä hoito hengitysteiden bakteeri-, sieni- ja mykobakteeri-infektioille.

Hitaasti liuottamalla NaHCO3 (bikarbonaattia) voidaan myös hoitaa aineenvaihdunnan metabolista ei-anionivälihappamuutta sekä joitain kasvaneen anionivälihappamuuden muotoja, jotka ovat yleinen ongelma teho-osastoilla vakavissa keuhkoinfektiotapauksissa.

Virukset tartuttavat isäntäsoluja fuusioitumalla solukalvoille matalassa pH:ssa. Näin ne luokitellaan ”pH-riippuviksi viruksiksi.”

Lääkkeiden, jotka kasvattavat solujen välistä pH:ta (emäksisyyttä solujen välillä), on näytetty vähentävän pH-riippuvien virusten tartuttavuutta. Koska sellaiset lääkkeet voivat saada aikaan negatiivisia sivuvaikutuksia, selvä vastaus tähän on luonnolliset tekniikat jotka voivat saada aikaan samoja tuloksia.

Ei ole olemassa teollisuuslääkettä, joka voisi kilpailla natriumbikarbonaatin kanssa kehon nesteiden pH:n muuttamisessa.

Virus- ja solukalvojen fuusio riippuu pH:sta.

Fuusio riippuu tumansisäisestä happamuudesta. Tumansisäinen fuusio käynnistyy viruksen glykoproteiinien rakennemuutoksista, jonka saa aikaan tämän solun osan matala pH.” [1]

Solubiologiassa fuusio on prosessi, jolla alunperin kaksi erillistä lipidikerrosta sulauttavat yhteen hydrofobiset ytimensä, minkä seurauksena syntyy yksi eheä rakenne.

On ehdotettu, että hepatiitti C -virus (HCV) infektoi isäntäsolut pH:sta riippuvalla sisäistysmekanismilla. Tämä HCVpp:n avulla tapahtuva fuusio on riippuvainen matalasta pH-tasosta, jonka raja-arvo on 6.3, ja optimitaso noin 5.5. [2]

Kun pH putoaa tasolle 6 tai alle, tapahtuu viruksen kalvojen ja liposomien välinen nopea fuusio. Takeda Pharmaceutical on tekemässä yhteistyötä Gilead Sciencesin ja AbbVien kanssa koronavirusrokotteen kehittämiseksi.

Kokeellinen lääke tuotettaisiin koronaviruksen saaneiden potilaiden verestä, jotka ovat selvinneet taudista.

”Vaikka me emme tiedä varmaksi tuleeko se toimimaan, meidän mielestämme tämä on varmasti relevantti asia joka voi olla avuksi,” sanoo tri. Rajeev Venkayya, Takeda rokotebisneksen johtaja.

pH-hoito tulee varmasti toimimaan, koska virukset ovat pH-riippuvaisia ja natriumbikarbonaattia on saatavilla kaikkialla ja se ei maksa käytännössä mitään. Sairaaloissa bikarbonaattia on helposti annettavissa suonensisäisesti.

Vesicular stomatitis -viruksen (VSV) replikaation estäminen LB-soluissa interferonilla (IFN) on herkkä pH:lle.

Käyttäen herkkiä solujenvälisiä pH-indikaattoreita (pHi), tutkijat ovat havainneet, että IFN-hoito merkittävästi nosti pHi:tä. pHi:n nousu korreloi IFN:n primääriamiinien antivirustoiminnan kanssa.

Nämä tulokset indikoivat, että IFN:n aikaansaama pHi:n kasvu voi olla tekijä, joka akkumuloi TGN:n G:tä, ja näin tuottaa viruspartikkeleita ilman G:tä, joiden tarttuvuus on heikompi. [3]

Auringonvalo

on toinen tärkeä tekijä

joka kytkee virukset pois päältä

UV-säteilyn avulla.

Virukset selviävät paremmin pimeässä

kuin auringonvalolle altistuneena.

Suu- ja sorkkatautiviruksen (FMDV) kuori on erittäin happolabiili ja hajoaa pentameerisiksi aliyksiköiksi happamissa olosuhteissa vapauttaakseen virus-RNA:ta viruksen replikoinnin aloittamiseksi..

Solujännite, pH ja happitasot

Aina kun kehon jännite on matala, soluilla alkaa esiintyä ongelmia, jotka vain pahenevat mitä matalammaksi solujännite (pH) laskee.

Mitä matalammaksi solujännite laskee, sitä matalammaksi pH laskee, ja sitä matalammaksi hapen määrä kehossa laskee, mikä tarkoittaa CO2 -tasojen madaltumista. Krooniset sairaudet liittyvät jännitteen laskemiseen, matalampiin pH-tasoihin (happamat olosuhteet) sekä mataliin O2 ja CO2 tasoihin. Tämä tarkoittaa, että emäksisissä kudoksissa on enemmän happea. Aina kun keho muuttuu happamaksi, jännite putoaa ja niin tekee myös kudoksen happitasot. Mikä pH on? Se on mitta kehon hapetuspotentiaalista. Hapetuspotentiaali on sen mittari onko elektroneja ylijäämäisesti (ja näin ne ovat ”elektronin luovuttajia”) vai onko elektroneista vajausta (ja näin ne ovat ”elektronin ottajia”).

Elektronit ovat elämälle välttämättömiä ja tarpeellisia terveyden ylläpidossa ja parantamisessa ja uusien solujen kasvattamisessa.

Tri. David Brownstein kirjoittaa,

”Ihmiskeho jatkuvasti poistaa vanhoja ja vahingoittuneita soluja ja korvaa ne uusilla terveillä soluilla. Tämä prosessi tapahtuu vain jos solujännitettä pidetään optimaalisella tasolla. Tämä prosessi toimii tehokkaammin kun me olemme nuoria verrattuna siihen kun olemme vanhoja. Kehossa (tai liuoksessa), jännite on suora kuvaus pH:sta, joka on suora mittari liuoksen happamuudelle tai emäksisyydelle, mitattuna asteikolla 1:stä 14:n. Ihmiskehon pH-arvo on suora heijastus sen jännitteestä. Matala pH (erittäin hapan) kertoo matalasta jännitteestä. Korkea pH (erittäin emäksinen) tarkoittaa korkeaa jännitettä.”

Se miten paljon happea solut saavat määrittyy jännitteestä.

Jos solulla on riittävästi jännitettä, se tulee myös saamaan riittävästi happea. Jos solun jännite on matala, se määrä happea mikä imeytyy kudoksiin tulee olemaan matala. Tämä pätee myös aineenvaihduntaan.

Kun jännite ja happitasot ovat matalat, aineenvaihdunta muuttuu anaerobikseksi, mikä tarkoittaa ettei happea ole saatavilla…

Viitteet

 1. Viral membrane fusion: is glycoprotein G of rhabdoviruses a representative of a new class of viral fusion proteins? – Braz J Med Biol Res ;vol.38 no.6; Ribeirão Preto June 2005; http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-879X2005000600002
 2. Hepatitis C virus glycoproteins mediate low pH-dependent membrane fusion with liposomes – Lavillette D et al; J Biol Chem. 2006 Feb 17;281(7):3909-17. Epub 2005 Dec 15; http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16356932
 3. Primary amines enhance the antiviral activity of interferon against a membrane virus: role of intracellular pH – Maheshwari RK et al; J Gen Virol.; 1991 Sep;72 ( Pt 9):2143-52. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1654374

Artikkelin julkaissut Biblioteca Pleyades

Omituisia vihreitä valoja Kalifornian Willow Creekissa

Kuvat ja video näyttävät omituisia vihreitä valoja lentävän Kaliforniassa Long Beachin ja Willow Creekin yllä jouluaattona 2019.

Silminnäkijä Long Beachissa kuvasi useita vihreitä ja keltaisia kappaleita lentämässä taivaalla. Silminnäkijä Willow Creekissa onnistui kuvaamaan monet vihreät valot videolle. Ne lentävät korkealla taivaalla.

UFOjen tai avaruusolentojen luotainten sijaan, mitä jos nämä ilmiöt ovatkin vain staattista sähköä?

Jotkut tieteentekijät uskovat, että staattinen sähkö Maan ilmakehässä voi olla suurten maanjäristysten ennusmerkki.

He ehdottavat, että maankuori voi antaa vihjeitä sen murtumisesta ennakkoon varautuneiden sähköhiukkasten muodossa, jotka liikkuvat syvältä maankuoresta pinnalle ilmakehään päiviä ennen maanjäristystä.

Vaikka toiset tieteentekijät eivät olekaan samaa mieltä mekanismista jolla kuori voisi luoda sähköstaattisia signaaleja, ehkä se on hyvä idea pitää silmällä näitä omituisia vihertäviä hiukkasia taivaalla.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Arkkienkeli Gabrielin viesti vuodelle 2020

Shelleyn huomautus: Joka vuosi vastaanotan kanavoidun viestin energeettisistä teemoista vuodelle, jonka yleensä julkaisen tammikuun alussa. Tänä vuonna en ole kyennyt julkaisemaan sellaista vielä. Minulla oli tunne siitä, että minun täytyy tietää enemmän, että informaatio ei ollut vielä täysin valmista. Kuulin kuinka Gabriel sanoi että me emme kykenisi täysin tuntemaan vuoden 2020 energioita ennen kuin me tulemme kevätpäiväntasaukseen. Nyt koronaviruspandemian myötä ymmärrän miksi. Joten näinä ennennäkemättöminä aikoina minua ohjataan julkaisemaan tämä kanavoitu viesti, joka puhuu tästä ajasta jota nyt elämme, verrattuna vuoden yleiseen teemaan. Tämä tulee korvaamaan tämän päivän päivittäisen viestin.


Tervehdys rakkaat, miten mielissämme me olemmekaan saadessamme yhteyden teihin tänään. Me kunnioitamme teidän kilttejä ja rakastavia sydämiänne, teidän mielenrauhaanne, teidän läsnäoloanne ja teidän jatkuvaa sitoutumistanne planeetan siirtymään.

Me ymmärrämme, että nämä ajat joita elätte voivat tuntua kuoppaisilta ja huolestuttavilta. Me toivomme tarjoavamme teille ohjausta, jonka me toivomme auttavan teitä navigoimaan näiden muuttuvien aikojen läpi suuremmalla ymmärryksellä ja laajemmalla tilannekuvalla.

Aivan ensimmäiseksi me haluamme teidän tietävän, että teette aivan loistavaa työtä. Olette astuneet uuteen vuoteen ja uudelle vuosikymmenelle transformaatiota odottaen, ja teidän velvollisuudentunnostanne johtuen juuri näin on tapahtumassa. Tämä virus ei ole rangaistus. Se on mahdollisuus suureen kasvuun, uudelleentasapainottamiseen ja muutokseen.

Me haluamme kertoa tämän teille yksityiskohtaisemmin sen mukaisesti, mitä ihmiset saattavat kokea. Valloillaan oleva alkuenergia on pelko ja/tai voimattomuus. Jotkut alkavat pelätä välittömästi ja pysyvät siellä. Toiset saattavat kokea aluksi pelkoa, tai hetkittäin pelkoa, ja kykenevät siirtymään takaisin tasapainoon. Se miten reagoit liittyy paljolti siihen miten pitkällä olet oman voimaantumisesi prosessissa.

Me toivome painottavamme teille, että älkää nähkö itsenne, tai muut, olevan väärässä jos he pelkäävät. Pelko on normaali ihmisreaktio. Jos vastustatte pelkoa, luotte ainoastaan lisää vastustelua ja epämukavuutta itsellenne, tai levitätte sitä muihin. Jos tunnette pelkoa, istukaa sen kanssa. Tunnustaka se. Vakuuttakaa se. Kiittäkää sitä teidän rakastamisestanne niin paljon, että se haluaa pitää teidät turvassa. Sitten rakastavaan tapaan päästäkää se menemään teidän omana voimaantuneena opettajana ja oppananne. Jos maanittelette itseänne ja muita pelkäämisestä, se tekee siitä aspektista vieläkin pelokkaamman ja se tarvitsee vieläkin enemmän vakuuttelua. Te toivotte olevanne rauhoittava voima itsellenne, ja toisille.

Keskeistä on sallia oman sisäisen viisauden ottaa ohjakset. Nämä ovat aikoja, joihin te olette valmistautuneet. On aika suunnata takaisin kohti maadoitettua, autenttista voimaa, aina ja uudestaan jos tarpeen, oman elämänne voimaantuneina johtajina. Tämä sallii teidän vastata tilanteisiin reagoinnin sijaan. Rauhallisen, sydänkeskeisen vasteen avulla teette parhaita päätöksiä, jotka palvelevat kaikkia mukanaolijoita.

Aikomuksenne on voimakas asia. Voitte puhdistaa kotinne pelon ja voimattomuuden tilasta, tai voitte puhdistaa kotinne terveyden ja voimaantumisen tilasta. Energia, jonka pohjalta toimitte, on se mikä virittää teidät tuleville kokemuksille. Viisaimpien päätösten tekeminen, yksi nyt-hetki kerrallaan, on se miten te navigoitte mestareina.

Omien työkalujen käyttäminen ja sen muistaminen mitä tiedätte on se miten teillä on mahdollisuus todella hoitaa hommanne, elää omaa totuuttanne ja siirtyä seuraavaan inkarnaation vaiheeseenne. Tämä siirtyminen sanoista tekoihin tarkoittaa oman totuuden elämistä tekojen kautta. 2020 on ruumiillistamisen vuosi, rakkaat. Kaikki se työ mitä olette tehneet on valmistellut teitä tähän seuraavaan vaiheeseen.

Tämä ei tarkoita, että teidän tulee olla täydellisiä, lähinnä se tarkoittaa, että hyväksytte molemmat puolet itsestänne — ihmispuolen ja jumalallisen puolen, teidän omaksi hyväksynnän ja ykseystietoisuuden malliksi, ja kunnioitatte tarvettanne ilmaista molempia osana haluanne ilmaista itseänne valaistuneena ihmisolentona tällä muutosta läpikäyvällä planeetalla. Se kerää kaikki teidän aspektinne yhteen, rakastaen ja myötäillen, ja paimentaa niitä eteenpäin teidän seuraavaan korkeimpaan itsenne ilmaisuun. Joka kerta kun valitsette uudelleensuuntautumisen, tunnette iloa palatessanne Kotiin itseenne ja jatkaen siirtymän eteenpäin viemistä planeetallanne.

Ihmiset tulevat kokemaan monenlaisia kokemuksia riippuen siitä, missä kohtaa he ovat oman evoluution prosessissaan, ja jokainen tulee olemaan jumalallisen täydellinen heille. Me luonnostelemme yleisimpiä kokemuksen tyyppejä, joita saatatte havaita.

Tulee oleman ihmisiä, jotka poistuvat tämän viruksen johdosta. Me toivomme teidän ymmärtävän, että jokainen siirtymän kokemus on sielun tasolla sovittu etukäteen. Se on uskomattoman pyhä ja sielun tekemä päätös, aivan kuten synnyinpäivännekin on. Tämä ei tarkoita, että painamme villasella sitä uskomatonta impaktia, joka rakkaan läheisen siirtymisellä on, niihin jotka jäävät taakse. Vaikka saatatte ymmärtää sielun perspektiivistä, että rakkaanne on muuttanut muotoaan ja teidän välinen rakkautenne jatkuu, ihmis-itsenne tulee absoluuttisesti suremaan rakkaanne poistumista fyysiseltä tasolta. On tärkeää kunnioittaa kaikkia emootioitanne ja tunteitanne osana omaa suruanne ja paranemisprosessianne. Rakkaan menetys palvelee niitä, jotka jäävät taakse, koska se luonnollisesti ava ihmiset kyseenalaistamaan uskomuksensa, etsimään ja laajentamaan tai syventämään uskoan ja uskomusjärjestelmiään.

Pandemiat ja epidemiat tarjoavat ihmisille siirtymäpisteitä, joihin jotkut tarttuvat ja toiset eivät, mutta niitä aina edeltää suuren muutoksen aika planeetallanne. Ne tarjoavat monille ihmisille mahdollisuuden arvioida uudestaan, sielun tasolla, päätöstä haluavatko he jatkaa vai haluavatko he pitää hommaa taputeltuna ja siirtyä pois kehosta. Jotkut sielut ovat mielissään siitä miten pitkälle he ovat tulleet, ja toivovat kokevansa siirtymän Kodin energioihin. Toiset sielut ovat innoissaan pysyessään ja jatkessaan suuren siirtymän avustamisessa, joka tapahtuu planeetallanne fyysisessä muodossa. Sellaisissa tapauksissa nuo sielut ovat sopineet, että pysyessään he ovat valmiita siirtymään toiseen kasvun, laajentumisen ja etsinnän sykliin.

Tulee olemaan niitä, jotka saavat viruksen ja paranevat siitä. Jälleen kerran nuo ovat niitä, jotka ovat valinneet pysyä ja kokea suuremman laajentumisen ja oman elämänpolkunsa löytämisen eteenpäin kulkiessaan. Jotkut, johtuen heidän immuniteetista, tulevat siirtymään eri tyyppisiin palvelustoimiin, kuin mitä he muuten olisivat tehneet. Jotkut tulevat havaitsemaan liikkuvansa eteenpäin uusiin suuntiin, sillä tämä tulee avaamaan uuden vaiheen heidän inkarnaatiossaan.

Image may contain: text

Tulee olemaan niitä, jotka pelkäävät suuresti omasta puolestaan ja rakkaidensa puolesta. Nämä ovat ihmisiä, jotka eivät tunne itseään voimaantuneeksi tai tasapainoiseksi, ja he eivät vielä näe itseään luojina. Nämä voivat olla ihmisiä, jotka pitävät sairautta erityisen triggeröivänä johtuen haasteellisesta nykyisestä elämästä tai menneistä elämänkokemuksista. Nämä on mahdollisuus monille näistä ihmisistä löytää parannus noihin vanhoihin haavoihin, ja heidän selviytymisensä kautta he näkevät, että he ovat paljon kyvykkäämpiä kuin mitä he kuvittelivatkaan.

Tulee olemaan toinen ryhmä ihmisiä, jotka eivät pelkää virusta ollenkaan, ja he pysyvät koko pandemian ajan varsin tasapainoisina. Nämä ovat tilanpitäjiä, jotka palvelevat kokonaisuutta omalla maadoittuneisuudellaan ja energiallaan. He ovat todellisia esimerkillä johtajia.

Tulee olemaan vielä eräitä, jotka hyppäävät erityisen aktiiviseen palvelukseen huolimatta tästä kaikesta, eturintaman työntekijöitä ja parantajia, jotka tulevat kokemaan vetoa rakkauden tekoihin, yksinkertaiseen oman yhteisönsä palveluun. Kaikki tämä sallii heidän kunnioittaa omaa palvelusopimustaan ja olla rakkautta.

Tälle kokemukselle on niin monia tasoja teille, rakkaat! Pandemia on suuri globaali yhdistäjä. Se näyttää, että maailma on paljon enemmän toisiinsa kytkeytynyt kuin miltä sellaisina hajaannuksen ja erillisyyden aikoina onkaan saattanut näyttää. Se tekee tilaa myötätunnolle ja uusille mahdollisuuksille. Keskittymällä siihen miten valintanne voivat vaikuttaa sekä teihin että muihin, se sallii teidän olla rakkautta.

Energiat planeetallanne menneinä kuukausina ovat olleet uskomattoman intensiivisiä. Tämä on ollut äärimmäisen verottavaa fyysiselle kehollenne. Tila joka nyt luodaan teille, kun asiat suljetaan ja ihmisiä rohkaistaan pysymään kotona, antaa teille olennaista aikaa integroitua, levätä, pitää huolta itsestä ja luoda yhteys omaan itseen sisäisesti. Se tuo myös pinnalle sen miten paljon rakkaanne merkitsevät teille, ja sen mitä te saatatte toivoa parantavanne ja muuttaa noissa suhteissa.

Niin monet teistä elävät elämää, joka on muuttunut lähes hallitsemattomaksi ja häiritsee teitä äärimmäisellä kiireellisyydellä. Tämä on mahdollisuus laittaa kaikki uusiksi, luoda suurempi tasapaino ja selkeyttää asioita teidän kulkiessanne vuoden 2020 energioiden läpi. Kun nousette ylöspäin, te huomaatte että teille on mahdotonta palata entiseen elämäänne, jos ne olivat epätasapainossa, hallitsemattomia tai keskittyivät asioihin jotka eivät teidän mielestänne enää olleet tärkeitä. Teillä on uusi energeettinen raja, joka palvelee teitä paljon paremmin.

Me haluamme muistuttaa teitä myös, että tekemättömyyden ja tekemisen ajat ovat osa flow’ta. Mitä suurempi tauko tekemisessä, sitä suurempi on eteenpäin vievän liikkeen aalto joka sitä seuraa. Tämä valmistelee teitä massiiviseen muutokseen, joka on valmis tapahtumaan planeetallanne.

Yksi tämän vaiheen suurista lahjoista on, että ne muutokset joita näette planeetallanne tapahtuvan nyt olivat aiemmin monien mielestä toteuttamiskelvottomia. Näette siemeniä yleiselle terveydenhuollolle, suuremmalle kodin/työn tasapainolle, mahdollisuudelle työskennellä kotoa, perustulon siemenet joilla turvata ihmisten perustarpeet, kaikki nämä ovat siirtymässä eturintamaan. Me pidämme tätä mielenkiintoisena, sillä monet teistä ovat yrittäneet puskea näitä asioita läpi vaalienne alla, ja nyt ne alkavat tapahtua! Tämä siirtää johtajia kohti myötätuntoisempaa johtajuutta. Se tuki jota vaaditte tänä transformaation aikana tulee löytämään tiensä teidän luoksenne. Sallikaa sen tulla.

Kun te selkiytätte sen kuka te todella olette ja havaitsette sen mikä on todella mahdollista johtuen näistä muutoksista, joita nyt näinä ennennäkemättömien haasteiden keskellä toteutetaan, te harmonisoidutte enemmän todellisen ja massiivisen muutoksen kanssa sekä kollektiivisesti että henkilökohtaisesti. Kaikki suuret muutokset alkavat siitä, että tunnustetaan tarpeet ja tehdään niille jotain jokainen Nyt-hetki kerrallaan. Tämä on näiden aikojen lahja, joita nyt elätte, ja paljon kasvua ja positiivista muutosta tulee syntymään tulevien päivien ja viikkojen havainnoista.

Joten olkaa kilttejä ja lempeitä itsellenne, olkaa kilttejä ja lempeitä toisille. Sallikaa ihmisten olla siinä missä he ovat, ja ymmärtäkää että rakkaus on yhdistäjä sen välillä missä te olette ja missä he ovat. Jos sanoo ettei se ole iso juttu, se voi tolla totta teille, mutta saatatte satuttaa ja sivuuttaa jonkun joka kamppailee pelon keskellä tai on menettänyt rakkaansa. Teidän myötätuntonne toisia kohtaan, olipa heidän kokemuksensa mikä tahansa, samalla kun pysytte totuudessa itseänne ja omia uskomuksianne kohtaan, tulee tukemaan yhteyttänne ja yhteisöänne pitkässä juoksussa, mikä tulee parantamaan paljon sitä eripuraa, jonka kanssa planeettanne on kamppaillut ja jonka ylitse se on valmis kehittymään.

Tämä on globaalin alasajon aikaa. Virus tulee kestämään tasan niin kauan kuin vaaditaan muutoksen mahdollisuuksien fasilitoimiseksi, eikä hetkeäkään kauempaa. Sallikaa koronaviruksen johtaa teidät täysin omaan itsevaltiuteenne voimaantuneina kanssaluojina. Te tulette nousemaan tästä ajasta muuttuneina, uusien perspektiivien kanssa, suuremmalla selvyydellä ja parantuneella fokuksella, ja tämä tulee palvelemaan todellakin teitä kaikkia erittäin hyvin. Teitä rakastetaan ja ohjataan tämän kaiken läpi.

~Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Shelley Young

Salainen tukikohta Antarktikselle törmänneen kappaleen vieressä?

Me tiedämme valtioiden salaisevan monia asioita Etelänapamantereella, mutta nyt kun jää sulaa, heidän on vaikea enää peitellä sitä.

Heritage Rangen lähellä Etelänapamantereella tuntuu olevan suuri tukikohta, joka on täysin sutattu pois satelliittikuvista.

Suuri jälki asemalta johtaa suuren kappaleen luo, joka ensivilkaisulla näyttää olevan törmännyt Maahan kauan aikaa sitten.

Ilman että väittäisimme kappaleen olevan törmännyt UFO, me voimme kuitenkin ihmetellä miksi ihmiset, jotka työskentelevät asemalla, kiinnittävät niin kovasti huomiota kappaleeseen. Mitä valtio yrittää peitellä?

Tukikohta on noin 470 x 260 metriä.
Suurempi musta osa kappaleesta on noin 90 x 40 metriä.
Google Earth -koordinaatit: 80°17’24.11″S 81°53’15.22″W

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Miksei muinaisista ihmisistä ole mitään tallenteita?

Randall Carlson on geologi, suunnittelija, antropologi ja historioitsija. Hän on erikoistunut pyhään geometriaan, muinaisiin sivilisaatioihin, ilmastoon ja ympäristön muutokseen, myytteihin, legendoihin, kosmisiin sykleihin ja katastrofeihin.

Hän on Nuoremman dryaskauden hypoteesin kannattaja, ja hän on teoretisoinut muinaisten kehittyneiden ihmissivilisaatioiden sukupuutosta.

Dailygrail selittää että allaoleva video ottaa ääniraidan (ja jotain videopätkiä) eräästä Randallin luennosta, ja yhdistää sen piirroksiin ja leikevideoihin elävöittämään hänen sanomaansa.

Luennossa Randall puhuu siitä miten Maapallolla on ollut useita apokalyptisiä tapahtumia viimeisen 150 tuhannen vuoden aikana — aika jonka ’modernit ihmiset’ ovat olleet olemassa — ja ne näyttävät tapahtuvan tasaisin, syklisin väliajoin.

Me olemme kirjaimellisesti rakentaneet oman maailmamme omassa yhteiskuntajärjestyksessämme entisten maailmojen raunioiden päälle.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

SARS: Globaali KUSETUS

Tämä artikkeli on kirjoitettu aiemman SARS-epidemian aikaan 2000-luvun alussa.

Johdanto

Kansanterveyskriisin sijaan ”Severe Acute Respiratory Syndrome,” yleisesti tunnetaan nimellä SARS, on paremminkin ”Sairas ja Raivostuttava kusetuS.”

Tämä artikkeli esittää, että ennennäkemätön virushyökkäys on, vaihtoehtoisesti, yhteiskunnallinen kokeilu, jossa institutionaalinen bioterrorismi on käytössä psykososiaalisessa kontrollissa.

Tämän kokeilun lopputulos, johtipa se sitten populaation vähenemiseen tai ei, riippuu sinusta.

Taustaa

Saat lukea paljon sivuutettuja totuuksia tästä uudesta keuhkokuumeen kaltaisesta sairaudesta nimeltä SARS.

Viranomaiset selittävät tämän akronyymin, Severe Acute Respiratory Syndrome (suom. vakava akuutti hengitystiesyndrooma) yksinkertaisesti viimeisimmäksi uhaksi käynnissä olevien hyökkäysten sarjassa, jotka on suunnattu ihmiskuntaa vastaan mystisesti mutatoituvilla ”superpöpöillä”. Kuitenkin harkittu syventyminen tähän monialaiseen aiheeseen paljastaa jotain, mikä on paljon enemmän päin persettä, paljon pahempaa ja kuolettavampaa kuin SARS.

SARSin nykyinen vaiva, joka on lähtenyt Aasiasta ja levinnyt Pohjois-Amerikkaan, on selvästi kaikkine merkkeineen suuri yhteiskuntakokeilu populaation manipuloinnissa, joka on tähdätty ehdollistamaan massamieli ”Sen Ison Jutun” saapumiselle — biologinen agentti joka auttaa tuhoamaan arviolta kolmanneksesta puoleen maailman populaatiosta, mikäli uskoo nykyisiä virallisia populaation harvennuksen tavoitteita.

Luonnollisesti olet valmis kiistämään yllä esitetyt asiat.

Avomielisyys tällä alueella uhkaa altistaa tiedon ”Hämärille Rajamaille”, joilla todellisuus on paljon hämärämpää kuin fiktio. Vaistosi, täten, voi olla sulkea tämä sivu ja mennä mieluummin seuraavalle SARS-sivustolle joka lupaa kaikille enemmän sitä standardihoitoa, mitä hehkutetaan jokaisella uutissivustolla ja valtion raporteissa tästä aiheesta.

Mutta jos valitset hajoittaa maailmankuvasi miettimällä sitä miten vähän tiedämmekään SARSista, jatka siis vain lukemista…

”Yksikään suuri epidemia ei ole koskaan kehittynyt ilman sen mukana seuraavaa yhteiskuntapoliittista sekasortoa” Leonard G. Horowitz, D.M.D., M.A., M.P.H. Emerging Viruses -esitys, 1996

Johdanto

Minun nimeni on tri. Leonard Horowitz, ja minä olen SARS-oppaanne tämän raportin ajan.

Harvardista valmistuneena julkisen terveydenhuollon ja lääketieteellisen sosiologian, käyttäytymistieteen ja tautiepidemioiden ammattilaisena minut parhaiten tunnetaan työstäni HIV/AIDSin ihmisen tekosia olevan alkuperän paljastamisessa kirjassani Emerging Viruses: AIDS & Ebola-Nature, Accident or Intentional?

Tämä oli kymmenes kirjani, jonka amerikkalaiset ruohonjuuritason aktivistit, lääkärit ja tieteentekijät muuttivat menestykseksi. USA:n valtion dokumentit, jotka olen uudelleenprintannut kirjaan ensi kertaa maailmalle nähtäviksi, olivat vahva todiste tästä työstä.

Tässä on mukana huikeita ja traagisia sopimuksia, joiden alaisuudessa useita AIDSin ja Ebolan kaltaisia viruksia manipuloitiin geneettisesti USA:n armeijan kuudenneksi suurimman biologisten aseiden alihankkijan laitoksissa — Litton Bionetics — jättiläis-asetehdas Litton Industriesin tytärytiö. Voit saada ilmaista tietoa teoriasta koskien ihmisten luomaa ja rokotteiden avulla levitettyä AIDSia osoitteessa http://www.originofAIDS.com.

Tässä minä suuntaan huomionne SARSiin, ja siihen mitä valtavirran informaatiolähteet jättävät kertomatta tästä uudesta pandemiasta.

Tämä narratiivi on kirjoitettu välittömästi sen jälkeen kun palasin Total Health 2003:sta — vaihtoehtoisen lääketieteen konferenssista Kanadan Torontossa, joka pidettiin maaliskuun 27-30. päivänä 2003. Laskeuduin Torontoon sinä päivänä kun SARS alkoi dominoida uutisotsikoita jokaisessa suuressa uutislähteessä tässä maassa.

Viiden peräkkäisen päivän kestäneen ennennäkemättömän mediavouhkauksen jälkeen Kanadan suurimmassa kaupungissa SARS oli jättänyt kaikki asukkaat pelon ja hämmennyksen valtaan.

Koska minut on hyvin koulutettu median käsittelyyn terveystiedossa ja propagandamenetelmissä käyttäytymistieteen tutkimuksissani Harvardin yliopistossa, tulin siihen johtopäätelmään että jonkinlainen yhteiskunnallinen kokeilu oli käynnissä. SARSin myötä ihmisiä pelotti aivan turhan paljon, tajusin. Klassinen fobian määritelmä ilmeni yhteiskunnallisella, jos nyt ei globaalilla, skaalalla.

SARSin 3%:n kuolettavuus oli riittämätön aikaansaamaan sellaista laajamittaista paniikkia. Media menestyksekkäästi ruoski kanadalaisia vapisevaksi naamioitujen ja karanteeniin suljettujen ”lampaiden” massaksi. Viranomaiset pakotettiin johtamaan sairaaloiden, ravintoloiden, koulujen ja työpaikkojen sulkemista, vaikka ainoastaan kaksi kuolonuhria oli raportoitu mediassa.

Muutaman päivän sisään useat tuhannet terveysalan työntekijät suostuivat vapaaehtoisina kotikaranteeniin SARSin johdosta. Muutoin he olisivat joutuneet pidätetyiksi ja vangituiksi, kuten WHO oli ehdottanut.

Tulette lukemaan monista näistä raporteista Kanadan päivittäisissä sanomalehdissä, jotka dokumentoivat nämä faktat, sekä myös tulevista Amerikan lehdistötiedotteista, tämän verkkosivun arkisto-osiosta.

Missio

Olen omistanut tämän raportin tutkiakseni tämän uuden SARS-epidemian yhteiskunnallisia ja poliittisia vaikutuksia, sekä korrelaatteja (eli siihen liittyviä asioita) että sitä edeltäneitä tekijöitä.

Tutkimalla tämän sairauden etiologiaa, joka sijaitsee enemmän globaalin politiikan, korporaatioiden liikevoiton ja populaation kontrolloinnin maailmassa kuin missään muualla, tämä informaatio tarjoaa korkeastikoulutetulle ihmiselle vaihtoehdon kaikkeen pelon täyttämään ja irrationaaliseen käytökseen, joita ”valtavirran” propagandistit ajavat, mm. uutislähteet ja terveysviranomaiset, joita paremmin voitaisiin nimittää ”spin doctoreiksi”.

Kaikkein älykkäimmät ihmiset tulevat päätelmään seuraavasta informaatiosta, että tällä uudella mikrobihyökkäyksellä on edeltäjänsä ja alkuolosuhteensa. Toisin sanoen, SARS on hyvin järjestetty ihmiskoe.

Mutta kuka tämän SARS-hulluuden taustalla on?

Hyväksyn sen riskin, että painelen ”salaliittoteoria”-nappejanne identifioimalla laajalti tunnustetun ”globaalin sotateollisen-lääketieteellisen-petrokemiallisen-terveysalan kartellin” ainoaksi syylliseksi, jolla on tarpeeksi valtaa saada aikaan tällaisia ilmiöitä.

Vaikka saatat pitää lohduttavana yksinkertaisesti miettiä tätä salaliittoteoriaa, minusta SARS on yksi iso salaliitto, jossa on muutama pääpiru taustalla.

Selvästikin se mitä näet on hyvin organisoitu terroristikampanja, jonka on toteuttanut kaikkein hyvää tarkoittavimmat, ja kuitenkin räikeän asioista tietämättömät ”viranomaiset” — lääketieteellisesti indoktrinoidut ja käytännössä hypnotisoidut ”Mantsurian kandidaatit”, mikäli sallitte minun näin postuloida.

Todellakin ihmisiä kuolee SARSiin. Kuitenkin minä diagnosoin tämän sairauden lääketieteellis-sosiologisin parametrein groteskiksi kusetukseksi jota ajetaan suuremman tarkoituksen nimissä kuin pelkkä monen miljardin dollarin ”terveysala”, niinkuin jotkut analyytikot ovat kirjoittaneet.

Vaihtoehtoisesti esitän, että vakava akuutti hengitystiesyndrooma voidaan parhaiten diagnosoida SARSin riippuvuudesta siihen propagandaan jolla sitä ajetaan, avoimesta hysteriasta, sekä myös sen yhteiskunnallisten ja taloudellisten resurssien vaatimuksista. Sotilastiedustelussa tällaista nimitetään standardiksi ”psykologiseksi operaatioksi” (PSYOP).

Lisäksi esitän, että tämän pelon todennäköisin tarkoitus on avittaa edistämään taloudellisia ja poliittisia agendoja, jotka lopulta johtavat arviolta puolen maailman nykyisen populaation eliminointipyrkimyksiin.

Paljon tästä tullaan saavuttamaan, jos nyt ei SARSilla, niin varsin tehokkaasti laajalti odotetulla ”Sillä Isolla Jutulla”, josta puhutaan myöhemmin tämän verkkosivun artikkelissa, jonka AP:lle on kirjoittanut Emma Ross.

”[P]aljon mainetta, kunniaa ja isoja budjetteja on siinä kun soittaa ’syntyvän infektion’ hälytyskelloja ja varoittelee kauheasta sekamelskasta, joka seuraa siitä ettei ole valmistautunut.” Michael Fumento National Post, March 28, 2003

Tämä mikrobiologisen Armageddonin konsepti ei ole uusi suurimmalle osalle lukijoista.

”Asiantuntijat” ovat odottaneet superruton saapumista vuosikymmeniä. Se mikä oli ERITTÄIN EPÄILYTTÄVÄÄ mystisessä ja kammottavassa SARSin saapumisessa oli sen ajoitus. Se saapui käytännössä samaan aikaan globaalin terrorismin vastaisen sodan ja Irakin sodan kanssa.

Tämä on patognomonista (eli ominaista ja sen piirteisiin kuuluvaa) sille mikä ennustetaan ja selitetään kirjassa Death in the Air: Globalism, Terrorism, and Toxic Warfare, profeetallisesti otsikoidussa tekstissä joka edelsi 9-11 -hyökkäyksiä Amerikkaan useilla kuukausilla, ja se tarjoaa kontekstuaalisen analyysin nykytilasta ja fobiakusetuksen ruton levityksestä.

Tämä teos, ja tämä SARS-verkkosivu, tarjoavat oivalluksia niihin laajoihin uudenlaisiin institutionalisoidun ”bioterrorsimin” muotoihin, jotka ovat yhdenmukaisia valtion sponsoroiman biologisen sodankäynnin kanssa.

Saddam Husseinin on sanottu altistaneen kansansa hänen maillaan ja ympäröivillä mailla biologisille ja kemiallisille massatuhoaseille. Nämä infektiotautien iskut Pohjois-Amerikkaan ovat lääketieteellis-terveysalan ja heidän kanssa liitossa olevien sotateollisuuden edustajien käynnistämiä.

He täydentävät globaalia ”Terrorisminvastaista Sotaa” ja bioterrorin manipuloimaa kulttuuria mahdollisesti tuottoisina populaatiokontrolliuhkina.

Kovan todellisuuden havainnointi vs. yleisesti levitetyt myytit

Maallikkojen näkökylma yhä lisääntyvään hulluuteen maailmassa heidän ympärillään on hämärän yhdenmukainen varhaisten globalistithinktankkien suosituksiin kehittää ja ottaa käyttöön ”konfliktit ilman sotaa” ja ”standardimilitarisaation taloudelliset korvikkeet” uudella vuosituhannella.

Nämä kehityskulut on riittävän yksityiskohtaisesti kuvattu kirjassa Death in the Air: Globalism, Terrorism, and Toxic Warfare.

Verrattuna ensimmäiseen ja toiseen maailmansotaan nämä pienemmät, paljon hallittavammat konfliktit, järjestetyt tapahtumat ja valtion sponsoroimat uhat ovat johdonmukaisesti toteutettuja vaihtoehtoja ulkopolitiikan toteuttajille ja valtion viranomaisille 1960-luvun lopulta eteenpäin.

Henry Kissinger esimerkiksi Nixonin kansallisen turvallisuuden neuvonantajana valvoi ulkopolitiikkaa samalla kun hän piti kolmannen maailman populaation vähentämistä ”tarpeellisena” USA:lle, Briannialle, Saksalle ja muille liittolaisille.

Tämä Bushin nimittämä 9-11 salaliittotutkimuksen vetäjä, tunnettu sotarikollinen, sitten valitsi antaa Central Intelligence Agencyn (CIA) kehittää biologisia aseita, mikä käy ilmi kongressin pöytäkirjoista vuodelta 1975.

Näiden biologisten aseiden joukossa oli bakteereja, jotka ovat paljon tappavampia kuin SARS (joka välittyy koronaviruksen avulla). Kissingerin valvonnan alaisena influenssa ja parainfluenssa yhdistettiin nopeasti toimiviin leukemiaviruksiin (akuutti lymfosyyttinen leukemia) kehittämään ase joka potentiaalisesti levittäisi syöpää niinkuin flunssaa (tästä lisää myöhemmin).

Nämä uskomattomat realiteetit on yleisesti sivuutettu, vaikkakaan ei virallisesti salattu.

Tällaiset asevalikoimat nykyään ovat radikaaliterroristien ryhmittymien lisäksi myös kourallisella sotateollisen kartellin jäseniä, jotka jatkavat massatuhoaseiden myymistä niille joilla niitä on varaa ostaa.

Nämä konfliktit ilman sotia, ja sotatalouden korvikkeet kuten ”AIDSin vastainen sota”, ”rikollisuuden vastainen sota”, ”huumeiden vastainen sota”, ”terrorismin vastainen sota”, ”syövän vastainen sota”, ympäristönsuojeluliike ja ”Tähtien Sota” Strategic Defense Initiative, kaikki vaativat sofistikoituneita propagandaohjelmia, jotka käyttävät hyväkseen pelkoa kampanjoissaan saadakseen yhteiskunnan hyväksynnän ja julkisen tuen.

Nämä komentosodankäynnin (command and control warfare, C2W) PSYOPit, niinkuin sotilas- ja käyttäytymisasiantuntijat aivan oikein ohjeistavat, parhaiten tukevat hyvin määriteltyä ”sotilasasioiden vallankumousta” (Revolution in Military Affairs, RMA), joka on synonyymi ”ihmisorjuuden” muodon kehittämiselle jossa siepatut — koko maailman populaatio, sinä ja minä ja kaikki rakkaamme — eivät näe tätä orjuuttamista.

RMA:han kuulu lamaannuttavien biologisten aseiden ja kemikaalien käyttö, samanlaisten kuin toksiset, karsinogeeniset organofosfaattimyrkyt, joita käytetään hyttysiä vastaan ”sodassa Länsi-Niilin virusta vastaan”.

Näitä usein nimitetään ”ei-tappavan sodankäynnin” agenteiksi, ja kuitenkin ne ovat tappavia.

Kuolema seuraa hitaasti ja kuolleisuus kasvaa sellaiselle myrkylle altistumisesta. Lisää rahaa voidaan tehdä lääketeollisuudelle, kun ”ei-tappaville” asioille altistuneet kuolevat hitaasti, jotka monesti ovat kalliissa sairaaloissa ja pitkäaikaisen hoidon laitoksissa kroonisen lamaannuttavan taudin johdosta. Useimmat näistä sairauksista sisältävät monenlaisia sairauksia, mm. liudan autoimmuunisairauksia ja uudempia syöpiä, joita ei käytännössä ollut olemassa vielä 50 vuotta sitten.

Yksistään tämä seikka vahvasti viittaa moderniin sosioekonomiseen ja poliittiseen salaliittoon. Ellet yksinkertaisesti halua uskoa, että Jumalan tahto ja ihmisen ahneus ovat synnyttäeet nämä olosuhteet meidän niskoillemme.

”Ihmiset ovat liian valmiita luopumaan siviilioikeuksistaan ja henkilökohtaisista vapauksistaan sellaisten tekaistujen pelkojen läsnäollessa.”

Viime vuosikymmeninä sotilasthinktankit ovat kuvailleet vaihtoehtoja ”konflikteille ilman sotaa”, joihin kuului uudenlaisia populaationkontrollin käytänteitä ja metodologioita.

Nämä mahdollistavat:

1. uudenlaisten liikevoiton tuottamisen keskusten perustamisen perinteisen ison mittakaavan sodankäynnin vanhentuessa uudella vuosituhannella. Esimerkkeihin kuuluu monen miljardin dollarin ”kansallisen turvallisuuden” ohjelmat, jotka syntyivät 9/11-iskujen jälkeisellä lainsäädännöllä, kuten lentomatkailun ja postinkuljetuksen turvallisuuden varmistaminen. Nämä ovat vain pari esimerkkiä useista kehityvistä liikevoiton keskuksista, joita pelko ja institutionalisoidut terrorikampanjat ruokkivat.

2. kehittyneiden mielenhallinta- ja populaation kontrolliohjelmien kehittämisen, joita tuetaan korkean teknologian menetelmin, joilla fasilitoidaan ”orjuuden muotoa”, jossa ihmiskunta ei tajuaisi sen tulleen ehdollistetuksi lakkauttamaan omat henkilökohtaiset ja yhteiskunnalliset vapautensa terveyden ja turvallisuuden nimissä. Nämä ovat tarjonneet muita liikevoiton keskittämisen ja populaation kontrollin mahdollisuuksia. Kun ihmiset totutetaan modernin elämäntyylin rajoitteisiin, kuten pakollisiin terveyden ja matkailun rajoitteisiin, populaatio suuressa mittakaavassa voi muuttua käytännössä ”orjiksi” vähäisellä vastarinnalla, laajamitaisella lääkeriippuvuudella (erityisesti masennuslääkkeitä käyttämällä), PSYOPeja käyttämällä. Median harhautukset ja manipulaatiot ovat olennaisia tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

3. tuottoisien populaation vähentämisen metodien käyttämisen, joihin kuuluu olosuhteet ja resurssit, joita tarvitaan ”ylijäämäpopulaatioiden” harventamiseksi.

SARS, kun sitä tarkastellaan näiden yhteiskunnallisten ja poliittisten pakotteiden kautta, voidaan ymmärtää selkeästi.

SARSia rahasta

Maaliskuun 28. päivään 2003 mennessä vanhempi Hudson Instituten mies Michael Fumento julkaisi teesinsä Torontossa, joka on samanlainen kuin mitä olen tässä edistänyt.

Tämä tunnettu kirjan The Myth of Heterosexual AIDS – How a Tragedy Has Been Distorted by the Media and Partisan Politics (1990) kirjoittaja julkaisi pääkirjoituksen otsikolla ”Superpöpö vai Superpelote” National Postissa (s. A16.).

Siinä luki:

Se on ”ennennäkemättömän laajuinen ja vakava tapaus”, sanovat Toronton terveysviranomaiset, jotka kehottavat kanadalaisia ”menemään karanteeniin”, pitämään maskeja ja joissain tapauksissa pysymään kotona. Ontarion terveysministeri Tony Clement on julistanut ”terveyshätätilan”. Media on kutsunut sitä ”mystiseksi tappajakeuhkokuumeeksi” tai ”superkeuhkokuumeeksi”.

Mutta pienellä määrällä tietoa ja perspektiiviä tämä paniikki kuolee.

Aloitetaan noista pelottavista nimikkeistä. ”Mystinen” modernin lääketieteen kannalta usein tarkoittaa sitä, että me emme vielä ole identifioineet syytä, vaikkakin me olemme jo tässä tehneet niin. Se mitä virallisesti on nimitetty akuutiksi vakavaksi hengitysoireyhtymäksi (SARS) on vain yksi tai useampi koronaviruslaji, joka liittyy normaaliin nuhakuumeeseen.

”Tappajakeuhkokuume” on käytännöllisesti katsoen redundanssi, koska niin monen tyyppiset keuhkokuumeet (niitä on yli 50 erilaista) tappavat oikeasti.

Todelliset kysymykset ovat:

Miten tappava, miten helposti leviävä, ja miten helppohoitoinen tämä laatu on?

Vastaus ei jätä paljoakaan sijaa innostukselle, eikä varsinkaan paniikille.

Super? Tätä kirjoitettaessa SARS on ilmeisesti tappanut 54 ihmistä 1400 tartunnan saaneesta, kerto WHO. Tappavuus on alle 4%. Mutta koska täm huomioi ainoastaan ne, jotka hakeutuvat hoitoon, oikea kuolemien määrä infektioista on vieläkin pienempi. (Tämä on ilmaistu todella alakanttiin.) Sitä vastoin vuoden 1918-1919 flunssapandemia tappoi arviolta kolmanneksen 60 miljonasta tartunnan saaneesta. Lisäksi käytännössä kaikki kuolonuhrit ovat olleet maissa, joiden terveydenhoito on todella retuperällä, erityisesti manner-Kiinassa. Tässä maassa kolme ihmstä on kuollut 28 tartunnan saaneesta Health Canadan mukaan, mutta se voi kertoa enemmän Kanadan terveydenhuoltojärjestelmästä kuin SARSista. USA:ssa 40 ihmistä on sairaalassa SARSin takia eikä kukaan ole kuollut. Sitä vastoin muut keuhkokuumeen lajit tappavat yli 40 tuhatta pohjoisamerikkalaista vuosittain. Leviävyys? Joka vuosi miljoonat pohjoisamerikkalaiset saavat flunssan. Vertaa sitä niihin 64 SARS-tapaukseen, jotka tähän asti on todettu, ja, no, et voi verrata niitä. Lisätodisteita siitä, että SARS on vaikeaa saada, on että terveydenhuollon työntekijät ja uhrien perheenjäsenet ovat kaikkein todennäköisimmin tartunnan saajia. Hoidettavuus? ”On vain vähän lääkkeitä eikä minkäänlaisia rokotteita tätä patogeenia vastaan”, eräs tietopalvelu puuskutti lakkaamatta. Mutta on myös vain vähän lääkkeitä joilla taistella yhtään minkään tyypin keuhkokuumetta vastaan, koska viruksia vastaan on olemassa todella vähän lääkkeitä… Mieti, että arviolta 97% tapauksista luonnollisesti taistelee tätä ruttoa vastaan menestyksellä. Mitä he, tai heidän immuunijärjestelmänsä tekivät oikein? Miksi tämä on harvoin, tai jos koskaan, mainittu tai tutkittu missään valtavirran lähteessä? Vaihtoehtona Fumento mainitsee, että ”Ribovirin” … ”vaikuttaa olevan tehokas SARSia vastaan.”

(Onko tämä jälleen yhden tyyppinen lääketieteellisesti aiheutettu vinouma, jonka hyvää tarkoittava Fumento ilmaisee?

Mieti stä, että SARS on ollut olemassa vain muutaman viikon ajan ennen Fumenton tekstiä. Itse asiassa, koronavirus on kyseenalaisesti saatu määritettyä SARS-potilailta ainoastan muutama päivä ennen Fumenton kirjoittamaa tekstiä.

Yhtään kliinistä koetta, jossa Ribovirin on yhdistetty SARSiin, ei ole koskaan tehty. Parhaimmillaankin tämä lausunto kertoo joko lääkeyhtiön propagandasta ja/tai terveysviranomaisten spekulaatioista.)

Fumento jatkaa:

”Joten mistä tämä yhtäkkinen vouhkaus keuhkokuumeesta? Ensinnäkin, älä ummista silmiä kaikkein ilmiselvimmälle asialle: Sillä myydään otsikoita. Mutta lisäominaisuutena tähän pelotteeseen on teollisuudenala, joka on kasvanut niin paljon niinkutsuttujen ”tartuntatautien” ympärille. Jotkut taudit oikeasti muuttuvat kassamagneeteiksi, niinkuin esimerkiksi AIDS. Muut, kuten Länsi-Niilin virus Pohjois-Amerikassa, ovat uusia tuolla alueella. Mutta paljon mainetta, kunniaa ja isoja budjetteja on siinä kun soittaa ’syntyvän infektion’ hälytyskelloja ja varoittelee kauheasta sekamelskasta, joka seuraa siitä ettei ole valmistautunut. Klassinen esimerkki on Ebola… (Fumento laimentaa Ebolan uhkaa tässä.) Kuitenkin voisi vaikka vannoa, että jokainen Ebola-epidemia on itse asiassa sattunut Torontossa tai New Yorkissa… …USA:n valtio ja eri Pohjois-Amerikan yliopistot ovat myös nähneet nämä feikkirutot kassamagneetteina. USA:n tartuntatautien virasto julkaisee lehteä nimeltä Emerging Infectious Diseases, vaikka yhdestäkään numerosta on vaikeaa löytää sairautta, joka oikeasti sopisi tähän määritelmään. U.S. Institute of Medicine juuri julkaisi raportin, joka varoitti että USA on suuresti alivarautunut patogeenien uhkaan. Lohduttaen hän kuitenkin lisää, että ei ole mitään mitä verorahojen pöytään lyöminen ei korjaisi. Samaan aikaan ikuisuuksia sitten ilmaantunut tauti nimeltä malaria tappaa jopa 2.7 miljoonaa ihmistä vuosittain. Toinen nimeltä tuberkuloosi tappaa ehkä kolme miljonaa lisää. Molemmat vaikuttavat Pohjois-Amerikassa, vaikkakin varsin vähän. Niinkutsutuissa ’nousevissa taudeissa’ voi olla isot rahat ja otsikot, mutta katastrofaaliset sairaudet ovat silti samoja vanhoja tylsiä tappajia. Itse asiasa ei välttämättä ole mitään tappava tautia, joka aiheuttaa vähemmän kuolemia Pohjois-Amerikassa kuin SARS.”

Michael Fumento lopettaa kysymällä ja haastaa pohtimaan:

”Miten prioriteettimme menivät niin vinoon? Missä mysteeri on?”

SARSin ja muiden KUSETUSTEN talousuhrit RMA:ssa

Vastoin Fumenton hyvin mietittyä johtopäätöstä siitä, että SARS buustaa niiden budjettia, jotka varoittelevat suurimpaan ääneen, valtavirran media on jatkuvasti yrittänyt saada ihmisiä miettimään toisin.

Yksi artikeli Kanadan suurimmista talouslehdistä, Financial Post, maaliskuun 31. päivänä 2003 ilmoittaa,

”SARS-virus tulee rasittamaan globaalia taloutta.”

Ilman minkäänlaista mainintaa paljon suuremmasta määrästä ihmisiä ja teollisuudenaloja, jotka hyötyvät sellaisista taudeista ja sen ympärillä pyörivästä pelosta, toimittaja Jacqueline Thorpen pomo antoi hänelle tehtäväksi keskittyä ilmailu- ja matkailuteollisuuteen, jotka ”erityisesti kokevat kolhuja”.

Hän kirjoittaa:

”Firmat Singaporessa ovat sulkeneet ovensa, lentokoneet Hong Kongin yllä ovat tyhjiä ja tuhannet ihmiset Torontossa ovat pakotettuja karanteniin tappavan keuhkokuumeviruksen lisätessä jällen yhden variaation piestyyn globaaliin talouteen. Vaikka SARS ei vältämättä olekaan niin lamaannuttava kuin Irakin sota, romahtavat osakemarkkinat tai heikot USA:n työllisyysmarkkinat, se alkaa jo rasittaa joitain Aasian talouksia ja pitkään kärvistellyttä matkailualaa.. Hong Kongissa, jossa infektiot hyppäsivät 60:sta 530:n viikonlopun yli ja 13 on kuollut, ekonomistit JPMorgan Chasella arvioivat bruttokansantuotteen menettävän 0.2-0.5% joka kuukausi turismin ja yksityisen kulutuksen laantumisen johdosta… Monien kiinalaisten shoppailualueiden yritykset (Torontossa) ovat raportoineet huomattavaa laskua liiketoiminnassa. Dennis Yuent, kauppias Toronton Pacific Mallissa — Pohjois-Amerikan suurimmassa kauppakeskuksessa — sanoi hänen myyntinsä pudonneen arviolta 70% SARS-kuumotuksen alkamisen jälkeen.”

Huomaa miten ammttilaspankkiirit JPMorgan Chasella ja Thorpe jättävät mainitsematta sen huikean kasvun lääketieteen/turvallisuuden aloilla ja sen suuren lisäyksen BKT:n johtuen SARSista ja samanlaisista kusetuksista.

9/11-hyökkäysten jälkeisinä viikkoina ja kuukausina minä jäljitin laajalti julkiseksi tehdyn pernaruttolähetysten ”mysteerin” USA:n Central Intelligence Agencyn (CIA) biologisten aseiden alihankkijoihin, joilla on yhteyksiä Britannian MI6:n, Porton Downiin, anglamerikkalaiseen lääkeyritysten kartelliin (mm. Bayer, Hoecsht, Baxter ja Merck) ja lopulta George Sorokseen — globaalin pankkialan ja sijoittamisen pohattaan ja eurooppalaisten oligarkkien omistamaan Genomic Instituteen, joka suorittaa DNA-sekvensointia pernarutorokotteen valmistajan Porton Downin tytäryhtiön Bioportin puolesta.

Tästä aihesta täydellinen selvitys TÄÄLLÄ.

Kiinan uhka ja angloamerikkalainen RMA

On epäilyttävän kätevää, että matkailuala ja Aasian matkailu erityisesti olisivat suurimpia uhreja kun globalistit (eli globaalit teollisuuspohatat ja ultrarikkaat) ovat suunnanneet sotilaalliset ja poliittiset linjaukset yhdenmukaisiksi RMA:n ja ”konfliktit ilman sotaa”-agendan kanssa.

Matkailun vähentäminen auttaa turvaamaan laaja-alaisesti RMA:n (Revolution in Military Affairs) tavoiteet.

Mieti sitä.

Vähemmän liikkuvat populaatiot, ja vähemmän populaatiota yleisestikin, on helpompa kontrolloida, erityisesti kun heidät altistetaan televisiolle kun heidän on pakko haaskata aikaa kotonaan. Tämä on täysin yhdenmukaista Willis Harmonin ajaman ”Changing Images of Mankind”-touhun kanssa, jota hän tekee angloamerikkalaisten sotilas- ja bisnesetujen hyväksi. Tämän vaikutus on samanlainen kuin pakotettu ”karanteeni”.

Eikö tämä ole myös yhdenmukaista ”orjuuden muodon kanssa jossa ihmiskunta ei tiedä tulleensa orjuutetuksi?”

Ihmiset ovat liian halukkaita luopumaan kansalaisoikeuksistaan ja henkilökohtaisista vapauksistaan sellaisten tekaistujen pelkojen edessä. Kuuluisan ”Homeland Security Actin” läpimeno Amerikassa, ja sen vastinpari Kanadassa, ovat klassisia esimerkkejä tällaisesta yhteiskunnallisesta ohjailusta, pakotetusta lainsäädännöstä ja ruokottamasta manipuloinnista.

Miten kätevää, että Aasian, ja erityisesti Kiinan, sanotaan olevan tämän pohjoisamerikkalaisen vaivan lähde aikana, jolloin kiinalais-angloamerikkalaiset suhteet ovat vähintäänkin koetuksella.

Ensimmäisiä SARS-tapauksia edeltävinä päivinä amerikkalaiset riensivät Tyynen valtameren alueelle eskaloimaan aggressioita Korean niemimaalla. Kommunistinen Kiina, Amerikan ”kaikkein suosituin” kauppakumppani, on poliittisessa liitossa useiden Amerikan vihollisten kanssa, mukaanlukien niiden joiden sanotaan piilottelevan massatuhoaseita, mm. Irak.

Yhteensattumaa? Ei todennäköisesti kun suurempaa poliittista kuvaa katsoo angloamerikkalaisen oligarkian RMA:n ja heidän ajamiensa ”konfliktien ilman sotaa” näkökulmasta.

Loppujen lopuksi ”We the People” on muuttunut tämän pelotteen suurimmaksi uhriksi, ja sitä palvelevien suurempien poliittisten agendojen uhriksi.

Median rooli SARSissa — Ennakkotapaus

Mieti, että valtavirran mediaan on rankasti vaikuttanut, jos ei kokonaan haltuun ottanut, monikansalliset korporaatiosponsorit, jotka suojelevat ja ajavat suhteellisen pienen ja globaalin teollisuuspohattojen joukon etuja (olen kutsunut heitä ”globalisteiksi”; toiset puhuvat ”johtavasta eliitistä” tai ”eurooppalaisesta oligarkiasta”).

Muista myös, että uutislafkojen fokus, minä tahansa päivänä tai hetkenä, syntyy tiedustelupalveluiden direktiiveistä. Tästä ovat puhuneet monet kunnioitettavat auktoriteetit, mm. monet eläkkeelle lähteneet uutispäälliköt ja tiedusteluviranomaiset.

Joten kysy ja vastaa seuraaviin kysymyksiin:

 • Miksi amerikkalaiset sotilasviranomaiset, lähtien puolustusministeri William Cohenista Clintonin vuosina, ovat levitelleet Amerikan suurimman haavoittuvuuden valeita terroristien biologisten aseiden muodossa? Eikö tämä ole maanpetturuutta Yhdysvaltoja vastaan kertoa niin arkaluonteista tiedustelutietoa potentialisille vihollisille valtavirran lehdistössä? McCarthyn aikaan Hollywoodin tuottajat saivat syytteitä jos heillä oli vähänkään liberaaleja tai kommunistisympatioita. Mikä on muuttunut että sallitaan ”Black Hawk Down”-hollywoodtuotannon olla Saddamin ja hänen tiedustelu-upseeriensa käytössä kouluttamaan ja inspiroimaan hänen joukkojaan?
 • Miksi valtavirran media jatkaa sen ennustamista, että tulee ”Se Iso Juttu” — influenssavirus joka tuottaa miljardeja tappavan superflunssan, niinkuin ”Espanjantauti” teki vuosina 1918-19, vaikka täysin sivuutetaan henkilöt, organisaatiot ja laboratoriot, jotka ovat nähneet vaivaa tuottaakseen näitä massatuhoaseita? Jopa tuhoisa Espanjantauti oli, kirjaimellisesti, kaivettu lisätutkimuksia varten (sekä levittämistä?).
 •  Miksi ”Espanjantauti”-virus on nimeltään ”Espanjantauti”, vaikka se syntyi, historiallisten lähteiden mukaan, Tiibetissä vuonna 1917? Sanottiin, että espanjalaiset lehdet olivat ainoita, jotka raportoivat suuresta rutosta johtuen heidän neutraaliudestaan ensimmäisen maailmansodan politiikkaa koskien. Kuitenkin Espanja oli yhtä tärkeä amerikkalaisille silloin kuin kommunistinen Kiina on USA:lle nykyään. ”Espanjantauti” sai nimensä Amerikan ja Espanjan välisen kahden vuosikymmenen kiistan jälkeen koskien Karibian saaria, Hawaijia ja Filippiinejä, mikä alkoi Espanjan ja Amerikan välisellä sodalla, joka loppui Filippiineillä vuonna 1902. Toistaako historia itseään SARSin syntyessä, jonka väitetään olevan peräisin Kiinasta?
 • Jos tunnustettujen auktoriteettien legioona odottaa ”Sen Ison Jutun” saapumista, miksi samat henkilöt sivuuttavat tämän kirjoittajan julkistamat USA:n valtion, National Institutes of Healthin, sekä National Cancer Instituten dokumentit, joista käy ilmi, että USA:n armeijan kuudenneksi suurin bioaseiden alihankkija vuosina 1969-1970 valmisteli mutantti-influenssaa yhdistämällä sitä akuuttiin lymfosyyttiseen leukemiaan? Toisin sanoen, miltä sinusta tuntuisi saada flunssa, joka levittää syöpää aivastamalla? Voitko edes ajatellakaan kehittäväsi sellaista virusperäistä leukemiaa, joka tappaa suurimman osan tartunnan saaneista muutamassa viikossa pisaratartunnan saamisesta? Nämä on kaikki näytetty kirjassa Emerging Viruses – AIDS & Ebola-Nature, Accident or Intentional vuodesta 1996 eteenpäin. Tämän tarttuvien asioiden, potentiaalisesti biologisten aseiden listan kopio, joka listaa useita flunssavirusmutanttirekombinantteja, on postattu alle tarkasteltavaksesi.
 • Miksi et ole aiemmin kuullut näistä kehityskuluista? Erityisesti kun nämä dokumentit ovat kiertäneet uutishuoneissa ja valtion virastoissa, varsinkin niiden jotka ovat mukana julkisessa terveydenhuollossa, vuodesta 1996 lähtien?
 • Viimeisenä, jos julkaisisin tämän informaation, ja sen vahvistavan dokumentaation, ja lähettäisin tämän kriittisen tiedon kiireellisten pyyntöjen liitteinä arviolta 8500 valtavirran median edustajalle (kuten olen tehnyt tällä viikolla ja kymmeninä kertoina aiemmin viimeisen seitsemän vuoden ajan), voitko laittaa telkkarin päälle ja saada jotain muutakin nähtäväksesi kuin ”sitä samaa ohjelmaa”?

Jos olet miettinyt ja vastannut ylläoleviin kysymyksiin, eikö ole selvää, että Amerikkaa manipuloidaan globaalin populaationharvennusagendan edistämiseksi?

Se Iso Juttu on tulossa

USA:n armeijan kuudenneksi tärkein biologisten aseiden alihankkija 1969-1970 valmisteli mutanttiviruksia influenssasta ja parainfluenssasta, joita oli yhdistelty akuuttiin lymfosyyttiseen leukemiaan. Miltä sinusta tuntuisi saada flunssa, joka levittää tappavaa syöpää pelkästään aivastamalla?

Epidemia-asiantuntijoiden ja valtion viranomaisten mukaan ”Se Iso Juttu” voi saapua koska tahansa.

Emma Ross Associated Pressista raportoi SARSista WHO:n julkistaessa sen SARS-kriisisuunnitelman.

WHO, kuten saatat muistaa, on YK:n sponsoroima organisaatio, jonka huhutaan auttaneen AIDSin levittämisessä Afrikkaan kontaminoitujen B-hepatiitti ja/tai poliorokotteiden avulla. Tätä väitettä tukee kohtuullinen määrä todisteita.

Vielä huolestuttavammin YK:n tiedetään olevan vahvasti Rockefeller-perheen jäsenten ja korporaatiointressien talutusnuorassa. Historia kertoo miten Rockefellerin fyrkat rakensivat YK:n päärakennuksen New York Cityyn. Toisen maailmansodan aikaan Rockefellerin perhe ja heidän Standard Oil Company tukivat Hitleriä enemmän kuin he tukivat liittoutuneita, oikeuden kirjanpidosta käy ilmi.

Eräs liittovaltion tuomari tuomitsi Rockefellerin syyllistyneen ”maanpetturuuteen” Yhdysvaltoja vastaan.

Toisen maailmansodan jälkeen, asianajaja John Loftusin mukaan — natsien sotarikostutkija — Nelson Rockefeller taivutteli YK:n Etelä-Amerikan äänestysblokin suosimaan Israelin luomista ainoastaan varmistamaan ettei hänen natsisympatiansa koskaan paljastuisi.

Aiemmin tuona vuosisatana John D. Rockefeller yhdessä Prescott Bushin ja Britannian kuningasperheen kanssa tukivat eugeniikka-aloitteita, jotka synnyttivät Hitlerin rotupuhtausohjelmat. Samaan aikaan Rockefellerin perhe käytännössä monopolisoi Amerikan lääketeollisuuden ja syöpä- sekä geeniteollisuuden.

Nykyään Rockefellerin perheen säätiö, YK ja WHO ovat ”populaatio-ohjelmien” eturintamassa, jotka on suunniteltu pienentämään maailman populaatiota hallittavammalle tasolle.

Foreign Affairs -lehden mainoksessa — lehti jota David Rockefellerin johtama Council on Foreign Relations julkaisee – USA:n populaatiota aiotaan vähentää puolella.

”Meillä ei ole koskaan ollut vastassamme tämän skaalan ongelmia globaalisti” sanoo tri. David Heymann WHO:sta koskien SARSia. ”Tämä on ensimmäinen kerta kun globaali laboratorioverkosto jakaa informaatiota, näytteitä, verta ja kuvia”, lisää tri. Klaus Stohr, WHO:n virologi, joka koordinoi laboratoriota kansainvälisesti. ”Periaatteessa yhdessä yössä kaikki salaisuudet, kaikki kateus, kaikki kilpailu ovat väistyneet globaalin terveyshätätilan tieltä. Tämä on ilmiömäinen verkosto.” AP raportoi, että yhdessä viikossa koko WHO:n laboratorioverkosto oli ”eristänyt SARS-viruksen, tuottanut alkuvaiheen diagnostiset testit, ja rajannut viruksen identiteetin kahteen kandidaattiin — joista kumpikaan ei ole uusi influenssan muoto. Seuraavalla viikolla antiviruslääkkeitä testattiin mahdollisina hoitoina. ”Samaan aikaan lääkärit jakoivat myös informaatiota… WHO koordinoi oireiden, tapauskuvausten ja mahdollisten hoitojen vaihdantaa… aasialaiset lääkärit puhuivat eri hoidoista, joita he kokeilivat; myöhemmin eurooppalaiset ja pohjoisamerikkalaiset tulivat mukaan. ”Itäisessä Aasiassa — valtion kutsusta — WHO:n asiantuntijatiimi lähetettiin Vietnamiin, Hong Kongiin ja Kiinaan selvittämään miten tauti leviää, ja auttamaan potilaiden hoidossa sekä taudin kontrolloinnin neuvonnassa. ”Aileen Plant, tartuntatautiepidemiologi Curtinin yliopistosta Australiasta, johti kymmeniä asiantuntijoita Hanoissa, joka on eräs pahiten kärsineistä alueista. Hänen kansainvälinen tiiminsä Hanoissa keskittyi ranskalaiseen sairaalaan, joka sulki ovaensa uusilta potilailta ja laittoi karanteeniin sisälläolijat. Monet sairastuneista olivat hoitajia ja lääkäreitä…. ”Kiinan uusien tartuntalukujen myötä on ollut yli 1500 tapausta ja hieman yli 50 kuolonuhria maailmanlaajuisesti, mukaanlukien kolme kanadalaista. WHO uskoo, etä tauti on yleisesti hallinnassa, mutta Hong Kong pysyy haasteena. Manner-Kiinassa kuva on hieman synkkä… ”Monet WHO:n sisällä, jotka pitävät SARS-operaatiota eräänlaisena kenraaliharjoituksena — ”hyvä käytäyntö”, Heymann sanoi — Sitä Isoa Juttua odotellen, väistämätöntä tappajaflunssapandemiaa, jonka asiantuntijat ennustavat tulevan milloin tahansa. ”’Tämä ei ole Se Iso Juttu, koska mielestäni tämä on halinnassa.'”

Mitä sinun tulisi tehdä

Ylläoleva informaatio on yksityiskohtaisesti dokumentoitu ja viitattu kirjoittajan aiemmissa kahdessa teoksessa, Emerging Viruses: AIDS & Ebola-Nature, Accident or Intentional? sekä Death in the Air – Globalism, Terrorism and Toxic Warfare.

Herää kysymys mitä pitäisi tehdä? On henkilökohtaisia ja sosiopoliittisia suuntia rationaaliselle reaktiolle.

Tässä ovat minun suositukseni.

 1. Henkilökohtaisesti sinua ja rakkaitasi rohkaistaan tekemään kaikkenne kohottamaan luonnollista immuniteettia yli sen 3:nen persentiilin joka ilmeisesti on tarpeen SARS-kuoleman tai muiden patogeenisten agenttien ehkäisemiseksi. Suositan opiskelemaan vaihtoehtoisen lääketieteen verkkosivuja, mm. www.healingcelebrations.com.  Nämä ovat omistautuneet parantamaan terveyttä luonnollisesti.
 2. On viisi käytännön asiaa jotka voi tehdä, jotka on kuvattu kirjassani Healing Celebrations – Miraculous Recoveries Through Ancient Scripture, Natural Medicine and Modern Science (Tetrahedron Publishing Group, 2000). Nämä ovat:
  1. detox/paasto,
  2. alkalisointi/happamuuden vähentäminen,
  3. immunitetin parantaminen,
  4. hapettaminen,
  5. biosähköiset/energeettiset menetelmät.
 3. Sosiaalisesti sinun tulisi kertoa perheellesi ja ystävillesi näistä asioista heidän uhriutumisen, median manipulaation ja jatkuvan sekaannuksen vähentämiseksi.
 4. Poliittisesti saatat haluta aktivoitua tuomaan kansalle enemmän tietoa näistä asioista. Me kansalaiset voimme saada aikaan paljon lääketieteen alaisuudessa tehtävien kansanmurhien pyäsyttämiseksi. Tämä osoitettiin viimeksi kun paljastimme riskit ja myytit vaaralliseen isorokkorokotteeseen liittyen. Ruohonjuuritason julkaisut kuten Smallpox Alert, jota Idaho Observer julkaisee, ja verkkosivu www.allaboutsmallpox.com, saivat aikaan koko ohjelman lopettamisen. Lähettämällä tätä artikkelia eteenpäin sekä tähän liittyvän nettisivun www.SARSscam.com osoitetta niin monelle ihmiselle kuin mahdollista, me voimme saada aikaan saman onnistuneen tuloksen.

Artikkelin julkaissut Biblioteca Pleyades

Omituiset UFO-valot vilkkuvat Pohjois-Dakotassa

Joulukuun 21. päivänä 2019 noin kello 16.45 Joshua Studdard havaitsi sarjan omituisia vilkkuvia valoja Pohjois-Dakotan taivaalla. Hän pysähtyi kuvaamaan nopeasti videota valoista, jotka vaipuvat pois muutaman hetken päästä videon loputtua.

Kyse ei todellakaan ollut lentokoneesta, helikopterista, dronesta tai muustakaan sellaisesta, joten mikä voisi olla kyseessä?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Eksopolitiikka, UFOt, Paranormaalit ilmiöt, Tietoisuus

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.