Tunnistamattomia esineitä avaruudessa

Seuraava kuvamateriaali on kokoelma tunnistamattomia lentäviä esineitä avaruudessa, ja sen on kuvannut kansainvälisen avaruusaseman kamera vuonna 2018.

Epäilemättä erilaiset esineet voidaan luokitella satelliiteiksi, meteoreiksi, avaruusromuksi tai rakettilaukaisuiksi, mutta on olemassa useita esineitä, jotka matkaavat avaruuden halki, jotka eivät mahdu näihin kategorioihin.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Loch Nessin hirviön näköinen olento rantautuneena Etelä-Georgiassa

Mystinen meriolento on ajautunut rantaan St. Simons Islandissa ja se on saanut rantalomailijat raaputtelemaan päätään.

Jeff Warren ja hänen poikansa olivat Wolf Islandin luonnonsuojelualueella hieman St. Simons Islandista pohjoiseen Georgian osavaltiossa perjantaina, kun he törmäsivät olentoon rannikkosaarella.

Kuvat: News4Jax & Jeff Warren.

 

Warren luuli, että kyseessä oli kuollut hylje, mutta sanoi että se näytti enemmän Loch Nessin hirviöltä lähemmäksi tultaessa.

Warren lähetti kuvat News4Jaxiin ja sanoi, että olento oli noin metristä puoleentoista ja sillä oli kaksi evää.

Kuvat: News4Jax & Jeff Warren

 

Paikallinen kirjailija otti yhteyttä News4Jaxiin sanoen että hän uskoo mystisen meriolennon näyttävän tasan tarkkaan siltä kuin legendaarinen Altamaha-ha, Altamaha-joen legendaarinen jokihirviö, joka sijaitsee Wolf Islandista länteen ja voi olla peräisin mesotsooiselta kaudelta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Nopea UFO ISS:n kamerassa

FastWalkers on koodinimi, jonka on luonut Pohjois-Amerikan ilmavoimien pääesikunta, jolla luokitellaan nopeasti liikkuvia ja suuntaa vaihtavia UFOja, jotka saapuvat tai poistuvat ilmakehäämme suurilla nopeuksilla.

Joskus FastWalkerseja on kuvattu armeijan satelliittijärjestelmillä, niin kuin tapahtui toukokuun 5. päivä vuonna 1984, kun DSP-satelliitti kuvasi FastWalkerin sen matkatessa 22 tuhannen mailin tuntinopeudella.

 

Artikkelin julkaissut  UFO Sightings Hotspot

Lasketteluhissi sekoaa UFOjen ilmestyessä rinteeseen

Gudaurin laskettelukeskuksessa Kaukasus-vuorilla Georgiassa sattui omituinen tilanne.

Livekamera katselee ylöspäin rinteessä, ja siihen tarttui pari valoja jotka ilmaantuvat tyhjästä. Livekamera näyttää myös hetken jolloin useat ihmiset alkavat osoitella kohti omituisia valoja.

Tuntemattomat esineet näyttävät todella oudoilta, ja voisi olettaa, että kyseessä ei ole luonnollinen taivasilmiö. Mutta omituisempi on se seikka, että sillä hetkellä kun esineet ilmestyvät, lasketteluhissi sekoaa.

Lasketteluhissi yhtäkkiä alkaa liikkua taaksepäin suurella nopeudella, ja laskijat joutuvat hyppäämään turvaan samalla kun ihmiset, jotka eivät kykene pääsemään pois kyydistä kunnolla, lentävät ilmassa.

Kahdeksan ihmistä sai pieniä kolhuja, mutta kaksi ihmistä loukkaantui vaavasti, mm. raskaana oleva nainen, kun hissi lähti lapasesta.

Virallisen tiedon mukaan kaapeli irtosi, mutta on todennäköisempää että kyseessä on UFOjen aiheuttama hissin rikkoutuminen.

Ensimmäisellä videolla näkyy kun UFOt ilmaantuvat laskettelukeskuksen ylle, toisella ja kolmannella videolla näkyy kun hissin kontrolli pettää ja ihmiset lentävät ilmassa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Aurinkomme reagoi kaukaa tulevaan signaaliin

Myunhuizen74 havaitsi jotain outoa kuvissa, jotka ovat Stereo/ Secchi -instrumentilla otettuja maaliskuun 3. päivänä 2018.

Tarkemmin katseltaessa kuvamateriaalia havaitaan, että suuri valkoinen esine yhtäkkiä välähtää, tämä signaali liikkuu kohti aurinkoa, ja aurinko reagoi siihen.

Ehkä se on normaali avaruustapahtuma, mutta se näyttää varsin omituiselta. Niinkuin tuntematon esine olisi kohdistanut jotain aurinkoon.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Kummitus osuu taksiin Hong Kongissa

Sosiaalisessa mediassa on päässyt viraaliksi video, jossa jokin ilmestys näyttää iskevän hongkongilaiseen taksiin.

Videon julkaisi Hung Leung hänen Facebook-sivuillaan. Siinä näkyi auton kojelauta, joka seurasi taksia kapealla tiellä, ja sumuverho sekunnin murto-osaa ennen kuin se häviää taksin vasemmalle puolelle, raportoi thesundaily.my

Sitten taksi kurvaa pois tieltä oikealle ja melkein törmää puuhun.

Kuskin taksin ratissa on mahdollista kuulla pelästyvän 23 sekunnin mittaisella videolla.

Kuvakaappaukset videolta näyttävät selkeästi sumun, joka näyttää yliluonnolliselta olennolta, ja joka näyttää törmäävän autoon. Alla on vide omituisesta tapauksesta.

Go Fast – kolmas kolmesta USA:n hallituksen UFO-videosta

GO FAST kolmas kolmesta USA:n hallituksen videosta, jotka on valittu julkaistavaksi sen jälkeen kun useat hallituksen organisaatiot ovat käyneet materiaalin läpi.

Vaikka To The Stars Academy of Arts and Science oli ensimmäinen, joka tämän sai käsiinsä, se tulee pian saataville kenelle tahansa lehdistön edustajalle FOIAn kautta.

Tämä kuvamateriaali on USA:n laivaston F/A-18 Super Hornetin kuvaamaa, ja siinä on käytetty Raytheonin ATFLIR Podia jota on käyttänyt erittäin hyvän koulutuksen saanut ilmatarkkailija ja asejärjestelmän käyttäjä, jota hallitus on kouluttanut miljoonien dollarien arvosta.

Go Fast paljastaa aiemmin ennennäkemättömän laivaston kohtaamisen, joka sattui USA:n itärannikolla vuonna 2015, ja esine on edelleen tunnistamatta.

Lue syvempi analyysi siitä mitä Go Fastissa havaittiin osoitteessa

https://coi.tothestarsacademy.com/

Huom: kuvamateriaali on todella sumeaa ja ei mitenkään vaikutuksen tekevää. Se ei edistä UFO-paljastusta oikein millään tavalla.

Aikaisemmassa julkaisussamme Learjet ja Airbus kohtasivat UFOn Arizonassa kirjoitettiin siitä miten virallista äänimateriaalia pilottien keskustelusta on kuultavissa kun he kokevat lähikohtaamisen UFOn kanssa lennon aikana.

War Zone on saanut käsiinsä nämä ääninauhoitteet FOIAn kautta. Voidaankin miettiä sitä, että jos War Zone saa nämä käsiinsä, miksi Tom de Longe, jolla on tämä informaatio itsellään, jättää nämä nauhoitteet välistä.

Blogger Tricks

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Jotkut valot taivaalla eivät ole tähtiä

The Canada France Hawaii -teleskooppiobservatoriolla on maailmanluokan 3,6-metrinen optinen/infrapunateleskooppi. Observatorio sijaitsee Mauna Kean huipulla, 4200 metrissä. Uinuva tulivuori sijaitsee Hawaiin saarella.

Maaliskuun 6. päivänä 2018 observatorion webkamera tallensi sarjan omituisia valoja, jotka näyttivät lentävän muodostelmassa taivaalla.

Vaikka on vaikeaa määrittää se mitä nämä esineet olivat, valot eivät todellakaan olleet tähtiä.

 
Artikkelin julkaissut  UFO Sightings Hotspot

Learjet ja Airbus kohtasivat UFOn Arizonassa

Omituisten tapahtumien sarja tapahtui eteläisessä Arizonassa korkealla ilmassa helmikuun 24. päivänä 2018.

Noin 15.30 ja 16.15 välisenä aikana paikallista aikaa N717.1PG, Phoenix Airille kuuluva Learjet 36, ja Airbus A321 olivat toisistaan riippumatta lähikontaktissa omituisen aluksen kanssa, jotka lensivät 12km korkeudessa.

Lentokoneet lensivät itään noin 11 kilometrin korkeudella Sonoran Desert National Monumentin ja New Mexicon rajan välillä kun tapaukset sattuivat.

Alkuperäinen raportti tuli N71PG:sta, eli Learjetista, joka kysyi Albuquerquen keskukselta oliko liikennettä liikkunut heidän yllään. Lennonjohto vastasi ”negative”, mikä tarkoittaa että liikennettä ei hänen tietojensa mukaan ollut, mikä olisi tähän havaintoon sopinut.

Learjetin pilotti vastasi että ”jotain siellä meni”. Toinen pilotti tuli linjalle sanoen että kyseessä oli ”UFO”, ja Learjetin pilotti vastasi ”kyllä”.

Tapaus sattui omituisten ja uskomattoman hyvin dokumentoitujen havaihtojen jälkeen, joissa mystinen lentokone lentää samanlaisella korkeudella Oregonin ja pohjoisen Kalifornian yllä viime lokakuussa 2017.

Tuossa pitkittyneessä tapauksessa USA:n ilmavoimien F-15:t ajautuivat mukaan tutkimaan, ja vaste sekä FAA:lta että armeijalta oli varsin laaja.

Tässä on editoimatonta ja virallista ääninauhoitetta Arizonan tapauksesta:

http://www.thedrive.com/the-war-zone/19095/listen-in-as-a-learjet-and-an-airbus-encounter-a-mystery-craft-high-over-arizona

Ja tässä on editoimatonta ja virallista äänitallennetta Oregonin ja Pohjois-Kalifornian tapauksesta:

http://www.thedrive.com/the-war-zone/18473/faa-recordings-deepen-mystery-surrounding-ufo-over-oregon-that-sent-f-15s-scrambling

Omituinen oranssi hehku havaittiin taivaalla USA:ssa ja UK:ssa

Yhä useampi ihminen ympäri maailmaa havaitsee omitusta hehkua taivaalla yöllä. Hehku vaihtelee oranssista purppuraan ja kukaan ei tiedä mistä se on peräisin.

Tässä kaksi silminnäkijää raportoivat videoiden avulla omistuisesta oranssista hehkusta yötaivaalla.

Maaliskuun 3. päivänä 2018, noin kello 00.55 tullessaan takaisin töistä Nicodimus Visser näki omituisen hehkun taivaalla. Hän sanoi, ”En koskaan ole nähnyt taivaan näyttävän tuolta Clearfieldissa tai missään muuallakaan elämäni aikana.”

 

Nicodimus nopeasti kuvasi videon omituisesta ilmiöstä ja meni etsimään lähdettä hehkulle, mutta ei löytänyt mitään mikä olisi selittänyt hehkun.

Sitten hän ajatteli, että ehkä jossain on suuri tulipalo, mutta missään ei ollut sellaista. Uutisissa olisi mainittu jotain ja hän olisi haistanut palaneen käryä.

Useita päiviä myöhemmin maaliskuun 6. 2018 sama oranssi hehu havaittiin Englannin Middlesbroughssa.

Craig Alderton, joka kuvasi taivasilmiön, sanoi että ei ollut tulipaloa eikä hehku todellakaan tullut katuvaloista. Lisäksi se jatkoi sykkimistä taivaalla.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Eksopolitiikka, UFOt, Paranormaalit ilmiöt, Tietoisuus

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.