10 elämänmuutosta, joita ei voi välttää heräämisen polulla

Jos luet tätä, silloin olet jo hyvällä matkalla Heräämisen polulla. Vaikka jokainen kokee oman uniikin ja yksilöllisen heräämispolkunsa, poluille löytyy monia uniikkeja yhteisiä elementtejä.

Me alamme nähdä maailman toisin kuin ennen. Meidän alkaessa etsiä totuutta, me näemme yhteiskuntamme, valtioiden ja valtavirran instituutioiden illuusion läpi. Konsumerismin ja metrialismin epäonnistuminen muuttuu selväksi ja me tajuamme, että meidän tulee ottaa vastuu omasta elämästämme. Valinta käy ilmiselväksi.

10 Life Changes You Can’t Avoid On The Path To Awakening

Heräämiseen liittyy aina syvällisiä henkisiä seuraamuksia, kun me koemme yhteyden Universaliin älyyn. Merkit, symbolit ja synkronisiteetit esiintyvät yhä useammin elämässämme, mikä muuttaa polkuamme ikuisesti. Oman kasvun ja evoluution polullamme me joudumme tekemään joitain muutoksia.

Tässä on listattuna joitain niistä;

10 elämänmuutosta, joita et voi välttää Heräämisen polulla

1 ) Suhteen parantaminen vanhempiin ja sukuun

On elintärkeää palata omaan nuoruuteen ja lapsuuteen ja tehdä syvällistä parannus- ja puhdistustyötä. Monet meistä ovat kokeneet suuria traumoja nuoruudessamme ja nämä traumat kaipaavat rakastavaa huomiotamme niin, etteivät ne pidättele meitä enää vanhoissa kaavoissa, joiden avulla elämme maailmassa ja tulkitsemme sitä.

Kaikkein tärkeimpänä meidän tulee luoda terveitä suhteita vanhempiimme ja sukuumme. Me usein sanomme, että kaikki tekevät parhaansa sillä mitä heillä on, huolimatta siitä keitä vanhemmat ovat, ja niin se myös on. Ole halukas aloittamaan keskustelu vanhojen juttujen parantamisesta ja pyytämään anteeksi, jos vastuuta omasta asiasta kaivataan.

Miten voisit tuoda anteeksiantoa näihin menneisiin tapahtumiin ja suhteisiin? Sinä olet luonut kokemuksesi, joten ne ovat sinun vastuullasi. Ne on luotu henkistä kasvuasi ja ihmisenä tällä planeetalla kasvuasi varten, ja mitä enemmän niitä vastustelet, sitä kauemmaksi pusket ne ja kiellät saatavillasi olevan henkilökohtaisen voimaantumisen, joka näiden kokemusten oppiläksyistä on tarjolla. Muotoile menneisyytesi uudelleen, niin voit luoda rajattoman tulevaisuuden.

2 ) Muutto tai matkailu lapsuuden asuinalueen ulkopuolelle

On tärkeää puhkaista kupla rajoittuneesta maailmankokemuksestamme, herääminen vaatii meiltä tätä melkein päivittäin.

Kasvupaikkasi on mahdollisesti ainoastaan pieni mikrokosmos koko Maailmasta. Maailmassa on äärettömästi kauniita paikkoja ja kauniita ihmisiä. Älä anna pienen akvaarion muokata tapaa, jolla näet ja koet elämän rajattoman meren. Kun poistut ympyröistäsi, tutkit ja annat itsellesi mahdollisuuden nähdä Maailmaa, huomaat että voit juurtua ja kutsua kodiksi paikkaa, joka sillä hetkellä on relevantein arvoillesi ja elämäntyyliä sekä uraa koskettaville haluillesi tässä elämänvaiheessa.

3 ) Epäterveellisten, toksisten ja jumiutuneiden ihmissuhteiden taaksejättäminen

Yksi vaikeimmista asioista, joiden kanssa olen koskaan joutunut painimaan, on etäännyttää itseni lapsuuden aikaisista ja pitkäaikaisista ystävistäni, joita todella rakastin. Se kaikki johtui yhdestä seikasta, halusin työskennellä joka päivä parantaakseni itseäni ja minun piti varmistaa, että ympärilläni on hyviä ihmisiä, jotka tekevät samoin.

Tieteellisesti kun puhutaan, sinusta tulee ne viisi ihmistä, joiden kanssa vietät suurimman osan ajastasi. On sinun asiasi miten  määrität nuo viisi ihmistä. Jos sinulla on elämässäsi ystäviä, jotka vaikuttavat olevan jumissa, auta ja tue ihmeessä heitä, mutta jos he eivät ole halukkaita kasvamaan, ehkäpä on aika mennä eteenpäin….

Tuki on kaikki kaikessa tavoitteita saavutetttaessa, ja sinulla on mahdollisuus luoda terveitä ihmissuhteita joka päivä. Muista vain pysyä niiden ihmisten kanssa yhteyksissä, joista välität, mutta älä pakota muutosta kenellekään, anna sen tulla heille. Sillä aikaa tee mitä pystyt pitääksesi itsestäsi huolta.

4 ) Jatkuva ruokavalion ja liikuntarutiinin parantaminen

Monet ihmiset pitävät ruokavalion muutosta kertaluonteisena ja etsivät sitä mikä heille toimii kerran, ja sitten pysyvät siinä lopun ikäänsä. Todellisuudessa ruokavaliomme on tarkoitus kehittyä, ja asia on ollut niin aikojen alusta.

Ole avoin etsimään erilaisia terveellisiä ruokavalioita, jotka todella toimivat sinulle, ja ole avoin kokeilemaan uusia juttuja,  sillä teknologia parantaa ravinnon maailmaa eksponentiaalisesti. Sama pätee liikuntaan! Sosiaalisessa mediassa viedään eteenpäin ruokavalion ja liikunnan tietoa enemmän kuin koskaan aiemmin.

Jatkuva oman itsensä parantaminen on yleisimpiä Heräämisen periaatteita ja ruokavalio ja liikunta ovat tämän listan huipulla.

5 ) Sotkusta, kaaoksesta ja vanhoista jutuista irtipäästäminen

Sotku ja kaaos ievät ole vallankumouksellista tai seksikästä. Se on huolimatonta ja merkki todellisen tietoisuuden ja itsestään huolenpidon puutteesta. Tiedän, että modernien elämäntyyliemme ylläpitäminen vaatii paljon, mutta mitä tiukempana, puhtaampana ja organisoidumpana pidät asioita, sitä parempia tuloksia saat ambitioidesi parissa. Lupaan.

Vanha pitää heittää menemään! Fyysiset esineet, joihin on syntynyt syvä emotionaalinen side, voivat säilöä paljon emotionaalista energiaa. Muistan kun sanoin ystävälleni, että heittää menemään hänen vanhat kenkänsä, joista hän oli pitänyt kiinni, koska hänellä ei ollut rahaa, ja arvatkaapa mitä? Hän manifestoi rahakkaan keikan ja uuden kodin viikko sen jälkeen, kun hän päästi irti noista kuluneista kengistä! Hän tiesi intuitiivisesti, että kengät liittyvät siihen jotenkin. Ja olen nähnyt myös muita useita samanlaisia tapauksia. Tavaramme voivat olla menneisyydessä kiinni roikkumisen fyysinen ilmentymä, ja vanhoista jutuista irt päästäminen tarkoittaa, että avaudumme uusille mahdollisuuksille, selkeydelle ja universumin ihmeille ja lahjoille.

6 ) Jatkuvaksi elämän oppijaksi ryhtyminen

Heränneenä yksilönä on todennäköistä, että intohimonasi on löytää Totuutesi ja ymmärrys elämän syvemmästä luonteesta. Oppiminen on evolutionaarinen prosessi, mikä tarkoittaa, että meidän pitää joka hetki tulla enemmän siksi keitä me olemme oppimalla uutta informaatiota, työkaluja ja näkymiä elämään.

Kaikki kärsimys syntyy (muutoksen) vastustamisesta.

Halukkuus oppia on halukkuutta kasvaa. On avuksi pitää listaa asioista, joita on kulloinkin oppimassa, ja luoda strategia sille miten oppia ne.

7 ) Oman tietoisen yhteisön löytäminen

Suurin juttu, mistä ihmiset ovat minulle kertoneet vuosien mittaan yhteisössä mukanaolosta, on että siellä ei ole tarpeeksi henkisiä ihmisiä paikallisesti, ja että heillä on vaikeuksia pysyä kartalla kasvustaan sen takia, etteivät he tunne oloaan tuetuiksi.

Uskon sen olevan tärkeää, että me kaikki liitymme yhteen tänä aikana etsimään muita, joilla on samanlaisia intressejä, harrastuksia ja arvoja. Helpoin tapa kasvaa on kasvaa muiden seurassa, jotka ovat samalla polulla kuin itse on. Mene ulos maailmaan! Hämmästyt miten monta sinunlaistasi ihmistä löytyy. Maailmassa on lukemattomia heränneitä.

8 ) Uuden suhteen luominen itseen ja elämäntyyliin

Ei enää itsesabotaasia tai itsensä väheksymistä! Heränneinä teidän on oltava rakastavia ja kilttejä itseänne kohtaan.

Tämä tarkoittaa toisia sekä omaa itseä kohtaan suunnattujen negatiivisten ajatusten ja emootioiden vähentämistä. Tämä tarkoittaa negatiivisten ajatusten ja tunteiden vähentämistä itseäsi ja muita kohtaan. Se tarkoittaa myös sitä, että et enää moiti itseäsi tai muita olosuhteista, joissa olet, ja silloin voit ottaa vastuun suhteestasi itseesi ja elämäntyylistäsi.

Voit suunnitella sisäisen ja ulkoisen todellisuutesi sellaiseksi kuin haluat, sinun tarvitsee vain antaa itsellesi lupa ja rohkeutta tehdä niin! Se ottaa aikaa ja vaivaa. Onnistut kyllä!

9 ) Oman sydämen kutsumuksen mukaisen uran valitseminen

Älä tee työtä sielua syövässä työssä, ei edes vaikka siitä saisi hyvää palkkaa. Sellaiseen uraan tyytyminen, joka ei tyydytä, ei ole sen arvoista. Miksi herätä joku päivä katumuksen vallassa, kun voisi herätä oman työn perinnön kanssa?

Oman sydämen kutsumuksen seuraaminen uralla voi olla äärimmäisen haasteellista, koska se tarkoittaa, että joutuu tekemään paljon epäloogisia asioita, joita ympärilläolijat eivät ymmärrä. Jos teet kuitenkin päätöksiä sydämestä, silloin ne johtavat sinut aina oikeaan suuntaan.

Tunnustele sitä mikä todellinen kutsumuksesi on, ja jos et sitä vielä tiedä, ala kokeilla eri asioita kunnes löydät sen. Jokaisen kutsumus kehittyy jatkuvasti, eikä kyse ole sen löytämisestä, kyse on SINUSTA, joka pääsee sen rytmiin mitä sinun pitäisi juuri nyt tehdä. Kyse on sydämen ja sielun resonoinnista, jotka aina puhuvat sinulle. Kuuntele niitä.

Positiivinen ura tarkoittaa, että saat aikaan muutosta, ja jos me kaikki teemme niin, maailma tulee väistämättäkin muuttumaan paremmaksi.

10 ) Sydämestä eläminen

Avaa sydämesi ja elä siitä joka päivä. Rakkaus on aina vastaus kaikkeen.

 

Artikkelin julkaissut Rise Earth

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.