369 Valokolmioteknologia — Merkabavisualisaatiomediaatio

Sakari Antero Arcturus lähettää videota Rhodokselta valokolmioteknologiasta ja Merkaba-meditaatiosta. Ehkäpä joku innostuu tekemään tästä suomenkielisen version?


369 Merkaba-valokolmion luonteeseen liittyvää kanavoitua tietoa siitä miten visualisoida ja luoda tämä erittäin puhdistava kuvio. Merkabaa voi käyttää puhdistamaan kaikkia raskaita energioita, se on voimakas tekniikka kun sen tekee oikein. Olen työskennellyt tämän kuvion kanssa vuodesta 2013 lähtien, saanut ohjeita siitä miten luoda ja visualisoida kaksi päällekkäistä valokolmiota, jotka muodostavat 369-merkabakuvion.

Tällä videolla kuvaan sen mitä 369-merkabakuvio minun tietojeni mukaan edustaa, ja kanavoin ohjatussa meditaatiossa olentoja Arcuturksela, erittäin kehittyneeltä avaruusolentojen rodulta, siitä miten visualisoida ja luoda puhdistava kuvio. Tekniikka ei ole helppo, mutta kun se tehdään oikein, se voi tuottaa erittäin voimakkaan kentän, joka puhdistaa kaikki raskaat energiat ympäriltä.

Olen tehnyt parhaani välittääkseni tämän informaation, tekniikasta joka ei millään tavalla ole triviaali, mutta toivottavasti tämä informaatio ja meditaatio tuovat joillekin ymmärrystä siitä miten se toimii.

0:00 – Merkaba-informatiota

7:18 – Maadoitus ja kruunuchakran avaaminen

10:58 – Ohjattu valokolmiomeditaatio

32:33 – Raskaista energioista irtipäästäminen

36:50 – Ajatuksia loppuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.